Gebeliğe Hazırlık Tek başına ikiz bebek bakımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

snrklbrr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
5
3
36
50 günlük ikizlerime şu anda kayınvalidemle bakıyorum artık kendi başıma bakmak istiyorum ikzilerine tek başına bakan varsa nasıl başardığınızı anlata bilir misiniz acaba

50 günlük ikizlerime şu anda kayınvalidemle bakıyorum artık kendi başıma bakmak istiyorum ikzilerine tek başına bakan varsa nasıl başardığınızı anlata bilir misiniz acaba
Yaşamayı çok istediğim bi duygu. Allah kolaylık verir. Ne olursa olsun özel bi duygu olduğunu düşünün motive olursunuz. Bebişlerinize de sağlıklı hayırlı bi ömür dilerim

Tek bakman senin için çok zor olacak bende ikiz büyüttüm ve 1 sene kardeşim yardım etti sonuçta ev hanımı olunca herşeye ve çocuklara yetişmek çok zor bu işin birde gece bakım boyutu var Rabbim yardımcın olsun heraninin her saniyenin keyfini çıkar çünkü büyüyünce çok ozluyorsun

Tek basina bir bebege bile bakmak zor. Ev isi yemek bebek bakimi uykusuzluk ese olan ilgi kendi bakimin derken 24 saat yetmedigi gibi enerji de kalmiyor

Neden kayınvalıdeyı ıstemıyorsunuz? Ne guzel işte kadın yardımcı oluyor.
Tek basına cok zor. Ama evde temızlık, yemek işi olmasaydı kolay olurdu tabıı..

Yaşamayı çok istediğim bi duygu. Allah kolaylık verir. Ne olursa olsun özel bi duygu olduğunu düşünün motive olursunuz. Bebişlerinize de sağlıklı hayırlı bi ömür dilerim
Yaşamayı çok istediğim bi duygu. Allah kolaylık verir. Ne olursa olsun özel bi duygu olduğunu düşünün motive olursunuz. Bebişlerinize de sağlıklı hayırlı bi ömür dile
Neden kayınvalıdeyı ıstemıyorsunuz? Ne guzel işte kadın yardımcı oluyor.
Tek basına cok zor. Ama evde temızlık, yemek işi olmasaydı kolay olurdu tabıı..
Ben çocuklara bakıyordum kayınvalidem evin işine bakıyordu ama bana demediği laf kalmadı ne uykuculuğum kaldı ne tembelliğim kaldı ne rahatlığım kaldı her hafta bi laf yedim kendisinden.en sonunda tartıştık.eşimle aram bozuluyordu nerdeyse.şu anda hala bende kayınvalidem.gidecek ama yollar kapalı ve yaş sebebiyle dışarı çıkamıyor.ama evimin huzurunu kaçırdı.bu yüzden istemiyorum artık.

İnşallah allah sana da verir ama hamilelik sürecide çok zor şuna bakımlarıda çok zor.

İnşallah allah sana da verir ama hamilelik sürecide çok zor şuna bakımlarıda çok zor.
Amin InşAllah hayırlısıyla.
Muhakkan haklısındır. Booll kolaylıklar dilerim sana. İnşAllah kolay büyütürsün sonrada tadını çıkarırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…