- 27 Mayıs 2019
- 540
- 676
- 32
-
- Konu Sahibi Kuru Bakla
Koca İstanbul da yapacak bir şey bulamamanıza çok çok şaşırdımMerhaba
İstanbulda tek yaşayan hem cinslerim bos zamanlarini nasil geciriyor? Neler yapiyorsunuz ben koca bi haftasonu evden çıkmıyorum, bu da cok sıkıcı ama ne yapabilirim bilmiyorum? Size danismak istedim.
Evdeyim bende. Birşey yapmıyorum. Yaşınız kaçMerhaba
İstanbulda tek yaşayan hem cinslerim bos zamanlarini nasil geciriyor? Neler yapiyorsunuz ben koca bi haftasonu evden çıkmıyorum, bu da cok sıkıcı ama ne yapabilirim bilmiyorum? Size danismak istedim.
Yeni mi taşındınız? Yoksa 16 milyonluk şehirde insan kendine uygun 3-5 kişiyle arkadaş olurdu sanki. Yeni taşındıysanız da gezin, keşfedin işte. Neden evde oturuyorsunuz?Merhaba
Merhaba
İstanbul diyorsunuz sıkılıyorum diyorsunuz. Yapılacak tonla şey var. Termosa çay kahve alıp sahile yürüyüşe bile gitseniz yeter.Merhaba
İş ortamınız yok mj ordan arkadaş edinseniz gezebilirsiniz aslında evet istanbulda yapacak çok şey var ama insan tekken yapmak istemiyorMerhaba
Merhaba
Dogru bi işler yogun diye oldu sanirim yaadaa verimsiz kullaaniyorum haftaasonunuKoca İstanbul da yapacak bir şey bulamamanıza çok çok şaşırdım.
Dogru bi işler yogun diye oldu bKoca İstanbul da yapacak bir şey bulamamanıza çok çok şaşırdım.
31Evdeyim bende. Birşey yapmıyorum. Yaşınız kaç
Evdeyim bende. Birşey yapmıyorum. Yaşınız kaç
Yeni diilim bes sene olcak yakinda. Var arkadaslarim ama sanırım onlardan da sıkıldım hepayni kisiler ayni muhabbetlerYeni mi taşındınız? Yoksa 16 milyonluk şehirde insan kendine uygun 3-5 kişiyle arkadaş olurdu sanki. Yeni taşındıysanız da gezin, keşfedin işte. Neden evde oturuyorsunuz?
Var bi grup arkdassim ama saanırım sıkıldım aayni kisileri gormekten. İsyerimdekilerle aasiri samimi diilim disarda bulusmuyoruz evli cogu ve erkekler, ekipte bi kizcagiz var odaa ogenci stajer.Arkadaşınız yok mu? Bir sürü sayısız aktiviteler var katılabilirsiniz. Böyle böyle çevre edinirsiniz.
Sanirim farkli insanlar tanimak lazim isyeri sosyal bi ortam ama işyerindekiler isyerinde kaliyor.Ben de sürekli evdeyim ve bu depresyona sokuyor insanı o kadar çok dışarı çıkmıyordum ki tüm arkadaşlarımı kaybettim bu yüzden
O zaman seramik kursu, yoga, gönüllülük projeleri, dağ yürüyüşü vs. gibi bakacaksınız artık hobilerinize uygun ne varsa katılabilirsiniz :)Var bi grup arkdassim ama saanırım sıkıldım aayni kisileri gormekten. İsyerimdekilerle aasiri samimi diilim disarda bulusmuyoruz evli cogu ve erkekler, ekipte bi kizcagiz var odaa ogenci stajer.
Anadolu yakasindayimEtiler’de İstanbul, Ümraniye’de.
Siz İstanbul’un neresindensiniz?