Malesef birde istanbuldaym yoğunluk çok fazla.Normal unlu degilseniz bu isler kaplumbağa gibi ilerliyor
dosyanız inceleniyor ya da beklemede derler benceMalesef birde istanbuldaym yoğunluk çok fazla.
adliyeye tekrar gidip sorsam bişey öğrenebilir miyim ?
Edevlette çıkmama sebebın nedir sizcedosyanız inceleniyor ya da beklemede derler bence
O zaman dava hala açılmadıArayıp sorabilirsiniz bence. Mutlaka bir bilgi verirler. Gerçi dava açılsa hemen düşüyor e devlete. Canınızla mı tehdit ediyor sizi? Eğer öyleyse sosyal medyada aktif sayfalarla görüşüp yada kadın dernekleriyle daha hızlı sonuç alabilirsiniz.
işleme alinmamis olabilir belki canimEdevlette çıkmama sebebın nedir sizce
Hadi yaaahakaret davası tanığıyım 2 senedir sürüyor olayı bile unuttum.
Canımla tehdit etmıyor ama biraz fazla miktard param gittiArayıp sorabilirsiniz bence. Mutlaka bir bilgi verirler. Gerçi dava açılsa hemen düşüyor e devlete. Canınızla mı tehdit ediyor sizi? Eğer öyleyse sosyal medyada aktif sayfalarla görüşüp yada kadın dernekleriyle daha hızlı sonuç alabilirsiniz.
adam beni tehdit ederken bir tanıdığım ona küfür etmişti telefonda. gitmiş bizi şikayet etmiş olayda tanıdığım suçlu ben tanık o da mağdur olarak davalık olduk. sadece para cezası verilir karşı tarafa. o da maaşına göre verilir birkaç sene sonraHadi yaaa
Giden param oldu o zaman
Bence iletişimi kestiğine göre dava açılmıştır canım. Yoksa rahat durmazdıCanımla tehdit etmıyor ama biraz fazla miktard param gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?