Tehdit ve şantaj Savcılığa şikayet

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
869
168
33
merhabalar,

detaylara çok girmeden şöyle söyleyeyim ; benden tehdit ve şantajla para isteyen ve de maalesef bir miktar paramı kaptırdığım kişiyi elimdeki delillerle (banka dekontları, tehdit şantaj mesajları vs) birlikte savcılığa şikayet ettim.

Dilekçemi ve ifademi verdim. öndesi ifadesi alınır sonra inceleme yapılır süreç devam eder dediler

şikayet ettikten bir kaç hafta sonra adliyeye sormak için gittğimde dosyanın savcısının atandıgını ve sürecin devam ettiğini söylediler. Başka da bir bilgi alamadım. Bugun şikayet edeli tam 2 ay oldu. Davadan hiç bir haber yok . Edevletten baktıgımda da hala hiç bişey çıkmıyor.

Bu arada şikayet ettiğimden beri o kişiden herhangi bir mesaj vs gelmiyor artık.

iş yerınden izin almak sıkıntı oldugu için sürekli gidip soramıyorum da . Sizce ne yapmam lazım süreç normal mi ?

Arayıp sorabilirsiniz bence. Mutlaka bir bilgi verirler. Gerçi dava açılsa hemen düşüyor e devlete. Canınızla mı tehdit ediyor sizi? Eğer öyleyse sosyal medyada aktif sayfalarla görüşüp yada kadın dernekleriyle daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

O zaman dava hala açılmadı
Hayır zaten şikayet ettiğimden beri de hiç bir iletişimde bulunmuyor

Canımla tehdit etmıyor ama biraz fazla miktard param gitti

Hadi yaaa
Giden param oldu o zaman
adam beni tehdit ederken bir tanıdığım ona küfür etmişti telefonda. gitmiş bizi şikayet etmiş olayda tanıdığım suçlu ben tanık o da mağdur olarak davalık olduk. sadece para cezası verilir karşı tarafa. o da maaşına göre verilir birkaç sene sonra

sakın vazgeçme nasılsa bişi yapmıyo diye
göt korkusundan siniyo şimdi yoksa neler yapardı
ortalık durulunca yine başlar
dava açtığını ona söylemiş göstermiş miydin belgeyle falan

İstanbulda ortalama bir soruşturme eğer medyaya düşmediyse en az 6 ay zaten. Merak etmeyin dava açılınca size kağıt gelir.

Çok iyi yapmışsınız şantaj ve tehdit düşünüldüğünden çok daha fazla cezası olan suçlar. Basit değil asla. Yoğunluktan ötürü yavaş ilerleyecek ama eninde sonunda hak yerini bulacak, sizi daha fazla rahatsız etmiyormuş madem siz de bekleyin. Her gün takip ederseniz zaman geçmez böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…