• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şantaj Şikayeti Mahkemesi Nasıl olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@-Cheryl Blossom @Biaaaaa @defne-28 @astrojurnal @MiruMir @annemherseyim @Huzunhuzunnn P predilettoo @nscckts @olive12 @delphi @himawari @justchillin @Mi-Ok Yun

dün beni karşı tarafın avukatı aradı , şahısın suçunu kabul ettiğini tutuklandığını ve mahkemeye kadar tutuklu yargılanacağını , uzlaşma talep ettiklerini söyledi ama sizce doğru olabilir mi ? gerçekten tutuklanmış mıdır ? pek emin olamadım nedense bilmiyorum yaa
bu arada bende bir avukat ayarlayıp bu hafta görüşücem ama önden size bir sorayım istedim.
:işsiz:
Olabilir de olmayabilir de ama ne olursa olsun uzlaşmayın ve sakın uzlaşmacıya gitmeyin illa görüşecez derse evin kapısına çağırın(adres bilgisi vermeyin sakın,onlar bulur gerçek uzlaşmacıysa)

Ay bari kanun numarası vermeyin ya. 6183 amme alacaklarının tahsili usulü. 6284 ailenin korunması hakkında kanun.

Ayrıca kast ettiğiniz kanuna da girmiyor konu sahibinin bahsettiği fiiller.

Böyle sencesi bencesi yok bu işin.

Çok da eminsiniz maşallah.
merak etmeyin bir siz bilmiyorsunuz bu işleri ! sürekli yazılanları tenkit halindesiniz.sadece avukat yok bu işin içinde kurumlar ve kişiler epey fazla.evet kanun ismini yanlış yazdım demek kafam baya karışmış. 6284 sayılı Kanundan bahsediyorum. 6284 sayılı kanun kapsamında kadına yönelik tehdit hakaret şantaj bunlardan ceza çıkıyor.sonuçta şüpheli ceza alır.bir de lütfen herkese cevap vermeyin

Son düzenleme:
nasıl yani avukat olmazsa nasıl bir durumla karşılaşabilirim

baya bir para kaptırdığım için zor duruma düştüm kredi çektim şu an anca onu ödeyebiliyorum nasıl avukat tutacağım bilmiyorum baya bi zor durumdayım aslında :KK43:
Barolardan talep et canım

Neyse ki biri şu kadın avukat olayında mantıklı bir yorum yapmış, teşekkürler.
Yani siz karısını öldüren.. pedofili olanlarada vekillik yapmakta bir sıkıntı görmüyorsunuz..yeterki paranın musluğu kesilmesin nerden geldigi önemsiz diyorsunuz..hep merak ediyordum cidden bu tiplerin nasıl avukat bulduğuna çünkü yaptığının savunulacak bir yanı yok meğerse çok yakinlarimizda kk de bile varmış :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Biz ne bilelim hukukcu bile olsak hepimiz dava dosyasını görmeden ne dicez? Görsek te hakim ne karar verir ne bilsin avukat? Bence avukatına sor burda cevap yok sana

merak etmeyin bir siz bilmiyorsunuz bu işleri ! sürekli yazılanları tenkit halindesiniz.sadece avukat yok bu işin içinde kurumlar ve kişiler epey fazla.evet kanun ismini yanlış yazdım demek kafam baya karışmış. 6284 sayılı Kanundan bahsediyorum. 6284 sayılı kanun kapsamında kadına yönelik tehdit hakaret şantaj bunlardan ceza çıkıyor.sonuçta şüpheli ceza alır.bir de lütfen herkese cevap vermeyin

Hayır o kapsamda almaz. Türk ceza kanunu kapsamında alır. Sizin gibi çok bildiğini sanıp güya yardım etmeye çalışırken yanlış yönlendirme yapanların söylediklerini tabiki tenkit edeceğim. Size mi soracaktım? Kafanız karışık olsa da bu konuyu ne kadar bilebilirsiniz? Bilmiyorsunuz, bu kadar basit.

İstediğime cevap veririm sizi ırgalayan ne? Buraya cevap yazan herkes karşı cevap verilebileceğini göze alarak yazar. Sizi hiç alakadar etmez.

Yani siz karısını öldüren.. pedofili olanlarada vekillik yapmakta bir sıkıntı görmüyorsunuz..yeterki paranın musluğu kesilmesin nerden geldigi önemsiz diyorsunuz..hep merak ediyordum cidden bu tiplerin nasıl avukat bulduğuna çünkü yaptığının savunulacak bir yanı yok meğerse çok yakinlarimizda kk de bile varmış :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Siz hayırdır?

Birincisi, ben pedofili ya da kadın cinayeti dosyası alıyorum demedim. Kadına karşı erkeği savunduğum dosyalar var dedim. Ama çok basit düşündüğünüz için düz mantıkla buraya varmanız çok normal.

İkincisi, benim kime ne karara çalıştığımı nerden biliyorsunuz? Siz sanıyorsunuz ki biz para içinde yüzüyoruz. 50bine yakın borcum var, yine de ne haketmediğim bir kuruşu alırım, ne de para para diye müvekkilin boğazına çökerim. Ücretlerimi, esas olan peşin almak olmasına rağmen, taksit taksit alırım ki insanlar zor durumda kalmasın. Ama siz çok biliyorsunuz ya cebime kadar girdiniz.

Üçüncüsü, pedofili, kadın cinayeti, tecavüz vs. Alacağım dava türünü kimseye sorma yükümlülüğüm yok. İş reddederken sebep gösterme zorunluluğum da yok. Anlamazsınız ama, bu suçtan yargılananların avukatı olmazsa yargılama yapıp ceza veremezsiniz. Alt sınırı belli seneyi aşan cezalarda avukat zorunludur. Toplum vicdanı adına bu şahısların cezalandırılması için, dua edin ki avukatları olsun.

Şimdi burda bik bik bik duyar kasmaya devam edecekseniz, edin buyurun. Vizyonunuz ancak buna yeter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back