• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şantaj Şikayeti Mahkemesi Nasıl olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
peki bu tarz davalarda uzlaşma oluyor mu ?
Evet uzlaşma talep edilebiliyor sanırım. Burada bir konu açılmıştı araya uzlaşma kişisi girmişti. Ama ne olursa olsun kabul etmeyin uzlaşmayı, tazminat versin sicili kirlensin görsün gününü.

Evet uzlaşma talep edilebiliyor sanırım. Burada bir konu açılmıştı araya uzlaşma kişisi girmişti. Ama ne olursa olsun kabul etmeyin uzlaşmayı, tazminat versin sicili kirlensin görsün gününü.
evet tabiki kabul etmem. hani avukat tutmuş ya uzlaşmaya gitmek isterler kesin diye sormak istedim.

Sen müşteki yani şikayetçi sıfatı ile orada bulunuyorsun, öncelikle senin olayla ilgili ifadeni alacaklar, sonra şikayetinin devam edip etmediğini , davaya katılma talebin olup olmadığını soracak, katılma talebi ve hakkı eğer kararı beğenmezsen üst mahkemeye gitme yoluna başvurma hakkı sağlar, mahkemede en kötü beraat edebilir ama elinde deliller sağlamsa biraz zor. Ama genede dosyaya bakmadan kesin birşey söylemek zor.

İsteyebilirler. Karaktersizse, başı ağrımasın istiyorsa ister.
Sen müşteki yani şikayetçi sıfatı ile orada bulunuyorsun, öncelikle senin olayla ilgili ifadeni alacaklar, sonra şikayetinin devam edip etmediğini , davaya katılma talebin olup olmadığını soracak, katılma talebi ve hakkı eğer kararı beğenmezsen üst mahkemeye gitme yoluna başvurma hakkı sağlar, mahkemede en kötü beraat edebilir ama elinde deliller sağlamsa biraz zor. Ama genede dosyaya bakmadan kesin birşey söylemek zor.
peki eğer ben mahkemeye avukatsız çıkarsam ne olur ?

Birşey olmaz avukat tutmak zorunda değilsiniz ama tabiki avukatla kendini savunmak adamın ceza alması açısından daha etkili ama dava sonunda size ceza verilmesi gibi birşey olmaz. ( Genelde en çok bunu soruyorlar) ama beraat ederse sizinle ilgili iftira suçlaması ile şikayetçi olabilir. Dosyada dediğiniz deliller varsa beraat etmesi çook zor. Sağlam bir ceza alsın diyorsanız, avukatla temsil edilmek daha iyi tabi.

Birşey olmaz avukat tutmak zorunda değilsiniz ama tabiki avukatla kendini savunmak adamın ceza alması açısından daha etkili ama dava sonunda size ceza verilmesi gibi birşey olmaz. ( Genelde en çok bunu soruyorlar) ama beraat ederse sizinle ilgili iftira suçlaması ile şilayetçi olabilir. Dısyada dediğiniz deliller varsa beraat etmesi çook zar. Sağlam bir ceza alsın diyorsanız, avukatla temsil edilmek daha iyi tabi.
teşekkür ederim

evet tabi deliller dosyada mevcut. ve 3 suçu birden var

Biaaaaa Biaaaaa

Birşey olmaz avukat tutmak zorunda değilsiniz ama tabiki avukatla kendini savunmak adamın ceza alması açısından daha etkili ama dava sonunda size ceza verilmesi gibi birşey olmaz. ( Genelde en çok bunu soruyorlar) ama beraat ederse sizinle ilgili iftira suçlaması ile şikayetçi olabilir. Dosyada dediğiniz deliller varsa beraat etmesi çook zor. Sağlam bir ceza alsın diyorsanız, avukatla temsil edilmek daha iyi tabi.
bir de mahkeme günü açıklanalı 5 gün olmuş ama bana herhangi bir tebliğ gelmedi. ben e-devlete giripte gördüm. bu normal mi ?

Bence adamın avukat tutması normalde sizin avukat tutmamanız normal değil.madem şikayet ettiniz bari hakettiği cezayı alması için uğraşında boşuna başınız ağrımış olmasın.barodan avukat atanmasını bile isteseniz hiç yoktan iyidir.kadın avukat napsın yani kimin avukatıysanız onu savunursunuz.o suçu onayladığı anlamına gelmiyor kadının işi o en az cezayı alsın diye uğraşmak durumunda.doktor nasıl sevmediği birini tedavi etmek zorundaysa avukatın durumuda aynı.çocuğa tecavüz edenlerin bile avukatı oluyor.herkesin avukat tutma hakkı var.

Bence adamın avukat tutması normalde sizin avukat tutmamanız normal değil.madem şikayet ettiniz bari hakettiği cezayı alması için uğraşında boşuna başınız ağrımış olmasın.barodan avukat atanmasını bile isteseniz hiç yoktan iyidir.kadın avukat napsın yani kimin avukatıysanız onu savunursunuz.o suçu onayladığı anlamına gelmiyor kadının işi o en az cezayı alsın diye uğraşmak durumunda.doktor nasıl sevmediği birini tedavi etmek zorundaysa avukatın durumuda aynı.çocuğa tecavüz edenlerin bile avukatı oluyor.herkesin avukat tutma hakkı var.
haklısınız tabiki ben sadece anlık üzüntümü paylaşarak söyledim.

insan haliyle tedirgin oluyor mahkemye gidecek olmaktan

Bir tanidigimiz vardi benzer bir durum yasayan.Para istememisti ama elindeki fotolarla goruntulerle tehdit ediyordu sikayet edildi dava acildi avukat tuttu bayan mahkemeye surekli girmesine gerek kalmadi sadece bir defa gitti oda gerekliymiş.Baya uzun suruyor ama davalar sonuc olarak ceza aldi cunku buna benzer suçlari varmis daha onceden cok temiz bir gecmisi olmadigi icin adamin ceza aldi 1 bucuk yil hapis cezasi.Tabi red edildi dosya temziye falan gonderildi dava itiraz etti yani dava tekrar acildi 4-yil gibi bir sure oldu bu arada
..

Bencede avukata gerek yok.benimde taciz tehdit dosyam var çünkü.avukat tutmadım çünkü tüm deliller elimde,karşı taraf neyi nasıl savunabilecekse savunsun.sizinde tüm deliller elinizde bence gerek yok,ve bildiğim kadarıyla avukatınız olmadığı takdirde hakim size yardımcı oluyor tabi mağdur taraf olduğumuz için..
Ayrıca hiç utanmayın gerlmeyin..adliyede herhangi bi tehdit Dalan’da olursa polis memurlarından yardım isteyin
Allah kolaylık versin

Bankadan parayı hesabına gönderirken açıklama kısmına tehdit ve şantaj üzerine gönderilen para yazsaydınız keşke.

Fakat mesajlar var.

TV den bildiğim kadarıyla iyi ceza alır bence.
Büyük suç çünkü yaptığı.
Barodan ücretsiz avukat talep edin.

@-Cheryl Blossom Biaaaaa Biaaaaa defne-28 defne-28 astrojurnal astrojurnal MiruMir MiruMir annemherseyim annemherseyim H Huzunhuzunnn P predilettoo N nscckts QueenGenepil QueenGenepil D delphi himawari himawari @justchillin Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun

dün beni karşı tarafın avukatı aradı , şahısın suçunu kabul ettiğini tutuklandığını ve mahkemeye kadar tutuklu yargılanacağını , uzlaşma talep ettiklerini söyledi ama sizce doğru olabilir mi ? gerçekten tutuklanmış mıdır ? pek emin olamadım nedense bilmiyorum yaa
bu arada bende bir avukat ayarlayıp bu hafta görüşücem ama önden size bir sorayım istedim.
:işsiz:

@-Cheryl Blossom Biaaaaa Biaaaaa defne-28 defne-28 astrojurnal astrojurnal MiruMir MiruMir annemherseyim annemherseyim H Huzunhuzunnn P predilettoo N nscckts QueenGenepil QueenGenepil D delphi himawari himawari @justchillin

dün beni karşı tarafın avukatı aradı , şahısın suçunu kabul ettiğini tutuklandığını ve mahkemeye kadar tutuklu yargılanacağını , uzlaşma talep ettiklerini söyledi ama sizce doğru olabilir mi ? gerçekten tutuklanmış mıdır ? pek emin olamadım nedense bilmiyorum yaa
bu arada bende bir avukat ayarlayıp bu hafta görüşücem ama önden size bir sorayım istedim.
:işsiz:
bılmıyorum
uzlasmayın karsı taraf ne derse desın

yok uzlaşmayacağım ama tutuklanmışsa çok sevineceğim de niyeyse emin olamadım. nasıl öğrenebilirim avukat tutunca o öğrenebilir dimi
avukat oldugunu da bılemezsınız kı belkı sahsın hanım arkadası avukat gıbı arayıp hah nasılsa tutuklandı dıye rahatlayıp dava ustunde durmamanızı ıstıyor olabılır
84984942894289842 kere avukat bulun kendınıze dedım ama nıyeyse ısrarla dosyanıza hakım olmayan bızlere aynı soruları soruyorsunuz bunu bız bılemeyız acılan dosyanızı bılmıyorum avukatlar bunlar ıcın var lutfen yalvarıyorum artık avukatla gorusun bu son soyleyısım baska da dıyebılecegım bırsey yok ozelden de yazdınız orda da dedım avukat tutun ona sorun bız bılemeyız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back