- Konu Sahibi KaRaMeL_26
-
Ya kusura bakmayın genç cahil vs diyoruz da..
17 yaşında 30 yaşında adamla sahilde gezmeyi bilen kendini bu durumdan nasıl kurtaracağını da bilir.
17 yaşında kafamı kitaplara gömmüş eşşek gibi öss çalışıyordum.
Olması gereken de budur. Herkes Allah'ın verdiği zekayı kullanacak.
Fingirdemeye gelince,para yemeğe gelince ohhh güzel hayat sonra tutuşunca ben cahilim gencim..
Asla inanamıyorum şimdiki liseliler hepimize tur bindirir..!
kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez uzaktan 30 yaşındaki herifle senin ne işin vardı da bilmem neydide müstehaktır sana tarzındaki konuşmlar gayet iyi yapılıyor arkadaşlar :umursamaz: böyle taşlanıcak bi konu bulunduğu zaman vuruyorsunuz kırbacı..lmaz:
zamanında analarımız ninelerimiz 17 yaşındayken 30 yaşındaki dedeleriniz babalarınızla evlendirilmiş onlarıda yerin o zaman, sen ne biçim bi adamsın be 17 lik annemi almışsın zamanında diyin çıkışın yapabilirmisiniz?? :umursamaz:
lafa gelince aşk için herşey mübahtır, aşkın dlili dini ırkı cinsiyeti yaşı başı olmaz diyenleri burda acımasızca eleştirirken görüorum, ayıp heleki kızcağız şu durumdaykenlmaz:
bence buradaki esas sorun yaş değil kesinlikle değil :umursamaz: çok örnekleri var bu şekilde olupta mutlu olan..
22 yaşında olsaydı yapılanları yaşına verip uygunmu görecektiniz? .. Bu karakter meselesi, o adam tam bir pislikmiş.. Böyle bir şeyi kim yapıyorsa en aşağılık tabakadır gözümde yaşı ne olursa olsun..
ve konu sahibi arkadaşımm senin hatan aşık olman öpüşmen sahilde gezmen falan değil bnm gözümde :umursamaz: adamın böyle bir şrfsz olacağını önceden bilemezsin yaşınında verdiği bir masumiyet penceresinden kendince doğru bir ilişki yaşadın..
hangimiz yapmadık ki bu hataları hangimizin zamanında bi öküze tapmışlığı yok boshayallersmile
sen hatayı ona boyun eğme aşamasında başlatıyosunlmaz:
bunu yapmalmaz:
baban annen seni kapıdanda kovsalar yine yürekleri sızlar , yine evlatlarısın basarlar bağrına
ama o herif sana acımaz , sana daha beterlerini yaşatabilir boyun eğme
evet belli bi süre ailenin güvenini kaybediceksin öğrenilince senin için dayaktan ziyade güvenlerini kaybetmesi yıkıyor biliyorum ama inan bu bellli bir süre .. daha sonra yine kazanırsın gönüllerini.. :1hug:
sen gel büyük sözü dinle kardeşim, bu kadar insan boşuna ailene anlat demiyor sana a.s.
Allah yar ve yardımcın olsun
hayır anlatma ailene.sana olan güvenlerini hepten sarsma.yaşın küçük olduğu için gözünü korkutmak istemiş 30luk sevgilin
bu şahıs senin babanın nosuna kadar biliyormu da bu denli tehdit edebiliyor seni
eğer anlatırsan ailene zaman geçse de hafızalarından silinmez bu tür şeyler ve onların
yeniden güvenlerini kazanman zor olur
sana baktıklarında hep bu olayı hatırlasınlar istemezsin heralde dimi?
malum ailende baskıcıymış kurduğun yanlış ilişkinin faturasını sen ödersin
kendini bilen bir arkaşınla yada bi yakınınla halletmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?