İlklerde bad boy seviyorlar sonra tehdit ile sonlanıyor işte :) Aynen öyle bu pisliklerin başlarda hareketlerinden belli oluyor. Kaba saba konuşup kıskançlık krizlerine giriyorlar ota boka karışıyorlar. Benim arkadaşlarımda böyleydi sevgilisi sövüyordu kolunu sıkıp köşeye sıkıştırıyordu kız gülüyordu ya resmen
isyeriyle gorusup sapik oldugunu anlatirdim ben olsam attirirdim tehdit etmek neymis gorsunİki gün önce stalkladım ve hayatina devam ediyor gayet mutlu ve yeni bi ise baslamis, pesimi birakmistir diye dusunuyorum ama hala korkuyorum deli gibi
Hemen şikayet edin acilenDaha acik fotograflar istedi atarsan pesini birakirim dedi atmadim
Sanmıyorum. Anne baba aile sevgisi herhalde çoğumuzda eksiktir. Anne baba olmasa dahi akrabalardan çevrenden yine psikolojik şiddete maruz kalıyoruz. Özellikle ben hiç sevilmeden büyüdüm ama çok şükür aksine akrabalarımda arkadaşlarımda bu saygısızlık ve kaba davranışları gördükçe tiksindiğim için bunu kendi çocuğuma yaşatmayacağım diye mantıklı düşünerek ilerledim hep. Her şeyi aileye vurmakta yanlış aslında ders almak gerek onlarla yaşadığımız travmalardan. Benim bırak sevgiliyi normal erkek arkadaşlarım bile yanımda küfür edip çirkin hareketlerde bulunamaz ben izin vermem böyle bir şeye bilirler tepkimi. Anne babanı seçemiyorsun ama çevreni ve aileni sen seçebiliyorsun sonuçta. Neyin kafasını yaşadıklarını bende bilmiyorumCidden bir tanesi gelsede bize anlatsa. Neden kendilerine böyle davranılmasından hoşlanıyorlar?
Eksikleri ne?
Anne sevgisi mi? Baba sevgisi mi? Babanın anneye sevgisizliği mi? Sevgiyi bu mu sanıyorlar?
Kızlarımıza yazık oluyor böyle cidden çok üzülüyorum
Asla böyle biri değildi, vok iyi bi universite mezunuydu, kufur falan asla etmezdi belki de gercek yuzu bu degildi beni kandirdiİlklerde bad boy seviyorlar sonra tehdit ile sonlanıyor işte :) Aynen öyle bu pisliklerin başlarda hareketlerinden belli oluyor. Kaba saba konuşup kıskançlık krizlerine giriyorlar ota boka karışıyorlar. Benim arkadaşlarımda böyleydi sevgilisi sövüyordu kolunu sıkıp köşeye sıkıştırıyordu kız gülüyordu ya resmen
İlklerde bad boy seviyorlar sonra tehdit ile sonlanıyor işte :) Aynen öyle bu pisliklerin başlarda hareketlerinden belli oluyor. Kaba saba konuşup kıskançlık krizlerine giriyorlar ota boka karışıyorlar. Benim arkadaşlarımda böyleydi sevgilisi sövüyordu kolunu sıkıp köşeye sıkıştırıyordu kız gülüyordu ya
Evet iyi olurdu ama cesaret edemedim, hem baska sehirde. Engelledikten sonra ulasmayinca beklemeye karar verdim ve sukur tekrar rahatsiz etmedi ki edenilirdi cok rahat umarim pisman olmustur da rahatsiz etmiyordur. Yani beklemezdim bunu, arkadaslarim bi anda biraktin kirildi belki de sinirle yapti dedi ama bununhicbir sekilde izahi olamaz.Şikayetçi olmanız iyi olur gibi
Anne ve babamdan sevgi de gördüm saygı da, kötü bir dönemde karşıma çıktı ve farkedemedim. Kendini çok iyi biri gibi gösterdi. Saglik sorunlarim vardi ilgilenirdi dr üstelik ve hic kufur argo konusmazdi. Ayrildigim donem evine hirsiz girdi evlilik icin biriktirdigi altinlar calindi ev esyalari calindi eve gelen temizlikci tarafindan. Ustune ben de ayrilikca iyice bunalima girdi. Bu yaptiklarini hakli cikarmaz daha beter olsun ama iste olaylar boyle gelistiCidden bir tanesi gelsede bize anlatsa. Neden kendilerine böyle davranılmasından hoşlanıyorlar?
Eksikleri ne?
Anne sevgisi mi? Baba sevgisi mi? Babanın anneye sevgisizliği mi? Sevgiyi bu mu sanıyorlar?
Kızlarımıza yazık oluyor böyle cidden çok üzülüyorum
37 gün oldu bugün ulaşmadı hiç, bıraktı herhalde. Yani inşallahAyyyy asla atmayın. Özel hayatını tabi karışmak düşmez bana da. Bir dahakine daha dikkat edersiniz. Ama yani cevap bile vermeyin ulaşırsa. Yokmuş gibi düşünün.
Sordum bunları yapmana değdi mi diye paylaşmana değdi mi diye. Paylaşmadım dedi ama canimi sıkma paylasirim dedi bir daha yazma bana dedi bende tehdit suç dedim. İyi yaptim mi bilmiyorum sizce?Olmuş artık, bunun için kendini suçlamak sadece seni huzursuz edecek. Bu konuyu sil artık kafandan. Bak çok güzel fikirler verdiler. Üzülme artık, nerede hata yaptığını gördün, bir daha yapmayacak kadar doğruyu yanlışı gördün. Artık rahatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?