Hatamın farkındayım zaten vicdan azabı cekiyorum. Ailem kotu bir sey yapmaz ama kizarlar ve uzulurler.
Kusura bakmayınEski konunuzdan devam edin o zaman, o konuya yorum yazanlar da devam ederdi yazmaya.
İnsanlara güvenmek konusunda artık daha dikkatli olursunuz umarım.
Haklisiniz tesekkur ederimO zaman bu kadar panik olacak bişey yok. Kızarlar, üzülürler sonra unuturlar.
Sonuçta insanız hatada yaparız. Ders çıkarmak şartıyla ama...
Şöyle düşünüyorum benimde bir kızım var ve ilerde kızıma böyle birşey yapılsa o karşıdakini itin bi tarafına sokarım, hayatı dar ederim. Belki bende biraz kızarım, üzülürüm ama sonuçta o benim kızım. Bunu yapanında yanına koymam. Annende benim gibi bir anne unutma. Yardım isteyebilirsin bence kendisinden.
Kusura bakacak bişey yok, daha önceden konunuzu bilen kişiler de tekrar yorum yazar diye dedim.Kusura bakmayın
Çok teşekkür ederim, tavsiyenizi dikkate alacağım siteyi kullanalı çok olmadı ve düşünemedim haklısınız. Hayatımda yaptığım ilk ve tek hata bu olacak. Umarım korkmayı bırakır ve hayatıma devam edebilirim tekrar çok teşekkür ederim.Kusura bakacak bişey yok, daha önceden konunuzu bilen kişiler de tekrar yorum yazar diye dedim.
Şimdi biraz rahatla, eski sevgilin sana olta atmış, seni korkutup daha açık resim almak istemiş daha fazla koz olacaktı elinde. İstediğini alamayınca da vazgeçmiş. Bişeyler yapacak olsa yapardı şimdiye kadar, elinde işe yarar bişey yok demektir.
Lütfen bu sana ders olsun, görüntülü konuşma, resim, ev adresi, özel hayatınla ilgili konularda dikkatli ol.
Korktugunu belli etme, yine yazarsa falan elinde tehdit mesajlarının olduğunu ve esas senin onun başını yakacağını falan söyle.Daha acik fotograflar istedi atarsan pesini birakirim dedi atmadim
Korkma, rahatla artık. Sen demişsin istese irtibata geçebilirdi başka yollardan diye, geçmemiş irtibata işte. Senden bişey elde edemeyeceğini anladı ve kapattı konuyu. Artık sen de sakinleş ve kapat konuyu. Bu kadar eziyet yetmez mi kendineÇok teşekkür ederim, tavsiyenizi dikkate alacağım siteyi kullanalı çok olmadı ve düşünemedim haklısınız. Hayatımda yaptığım ilk ve tek hata bu olacak. Umarım korkmayı bırakır ve hayatıma devam edebilirim tekrar çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim, tavsiyenizi dikkate alacağım siteyi kullanalı çok olmadı ve düşünemedim haklısınız. Hayatımda yaptığım ilk ve tek hata bu olacak. Umarım korkmayı bırakır ve hayatıma devam edebilirim tekrar çok teşekkür ederim.
Korktugunu belli etme, yine yazarsa falan elinde tehdit mesajlarının olduğunu ve esas senin onun başını yakacağını falan söyle.
Kesinlikle bu arkadaşlara katılıyorum, çok mantıklı. Dinsizin hakkından imansız gelir. Bir daha size ulaşırsa bu şekilde sert çıkarsanız sizin korktuğunuzdan daha fazla korkarsende savcılığa vereceğim tehdit mesajların duruyor de. bir halt yapamaz.
İnanın çok kötü bi haldeyim bir aydır, goruntuler acik degil evet ama insan utaniyor nasil yapabildin bunu diye cok kiziyorum kendime kotu bi donemimde tanistim ve aklimla hareket etmedim.Korkma, rahatla artık. Sen demişsin istese irtibata geçebilirdi başka yollardan diye, geçmemiş irtibata işte. Senden bişey elde edemeyeceğini anladı ve kapattı konuyu. Artık sen de sakinleş ve kapat konuyu. Bu kadar eziyet yetmez mi kendine
Kendisi devlet dairesinde de çalışıyor, cesaret edemez umarımhavlayan köpek ısırmaz. ayrıca bu fotoğrafları yayma işinin içinden öyle elini kolunu sallayarak çıkamaz. özel hayatın gizliliğinin ihlali, şantaj vb suçlar var, kendi başını yakar cesaret edemez içiniz rahat olsun zaten dekoltenin nesini yayacak boşverin
Olmuş artık, bunun için kendini suçlamak sadece seni huzursuz edecek. Bu konuyu sil artık kafandan. Bak çok güzel fikirler verdiler. Üzülme artık, nerede hata yaptığını gördün, bir daha yapmayacak kadar doğruyu yanlışı gördün. Artık rahatlaİnanın çok kötü bi haldeyim bir aydır, goruntuler acik degil evet ama insan utaniyor nasil yapabildin bunu diye cok kiziyorum kendime kotu bi donemimde tanistim ve aklimla hareket etmedim.
Evet iyi ki varsınız çok teşekkür ederim tekrar ve tekrarOlmuş artık, bunun için kendini suçlamak sadece seni huzursuz edecek. Bu konuyu sil artık kafandan. Bak çok güzel fikirler verdiler. Üzülme artık, nerede hata yaptığını gördün, bir daha yapmayacak kadar doğruyu yanlışı gördün. Artık rahatla
Devlet memuru ise cesaret edemez, sadece olta atmış sana. Bu konuda şikayetçi olunursa ve iş yerine yansırsa çok ciddi sorunlar yaşar. Rahatla artıkKendisi devlet dairesinde de çalışıyor, cesaret edemez umarım
kesinlikle katılıyorum kendi başını çok pis yakar çünkü kimsenin eli armut toplamıyor siz rahatlayın ve konuyu kapatınDevlet memuru ise cesaret edemez, sadece olta atmış sana. Bu konuda şikayetçi olunursa ve iş yerine yansırsa çok ciddi sorunlar yaşar. Rahatla artık
Cok tesekkur ederim, umarım cabuk kurtulurum bu sıkıntıdanDevlet memuru ise cesaret edemez, sadece olta atmış sana. Bu konuda şikayetçi olunursa ve iş yerine yansırsa çok ciddi sorunlar yaşar. Rahatla artık
İlklerde bad boy seviyorlar sonra tehdit ile sonlanıyor işte :) Aynen öyle bu pisliklerin başlarda hareketlerinden belli oluyor. Kaba saba konuşup kıskançlık krizlerine giriyorlar ota boka karışıyorlar. Benim arkadaşlarımda böyleydi sevgilisi sövüyordu kolunu sıkıp köşeye sıkıştırıyordu kız gülüyordu ya resmenBöyle tipleri çok mu arıyorsunuz.
Kişi belli eder kendini zaten tipinden, tavrından
Dekoltenin nesi bu kadar sorun oluşturabilir? Zaten giydiğiniz bişeyse.
Değilse tanımadığınız adamlara nasıl açabiliyorsunuz kendinizi?
Hiç bir halt yapamaz. Polise veririm seni de üste çık. Yaparsada en fazla ne olabilir? Ailen en fazla ne yapabilir?
Tabi ki kurtulacaksın. Böyle bir konu yok, öyle bir kişi yok. Kendi kendine gelin güvey olmuş. Seninle ilgili hiçbişey yok. Unut herşeyi keyfine bak artık.Cok tesekkur ederim, umarım cabuk kurtulurum bu sıkıntıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?