Daha acik fotograflar istedi atarsan pesini birakirim dedi atmadimNeyle tehdit ediyo, para mı istiyo?
İki gün önce stalkladım ve hayatina devam ediyor gayet mutlu ve yeni bi ise baslamis, pesimi birakmistir diye dusunuyorum ama hala korkuyorum deli gibiKorkutmak içindir sinmeyin sakın korktuğunuzu anlarsa devam eder.Tehdit mesajlarını saklayın herhangi bir durumda şikayet için.
Bişey yapamaz, senin korkunla gucleniyo, korkucak bişey yok.Daha acik fotograflar istedi atarsan pesini birakirim dedi atmadim
Hatamın farkındayım zaten vicdan azabı cekiyorum. Ailem kotu bir sey yapmaz ama kizarlar ve uzulurler.Böyle tipleri çok mu arıyorsunuz.
Kişi belli eder kendini zaten tipinden, tavrından
Dekoltenin nesi bu kadar sorun oluşturabilir? Zaten giydiğiniz bişeyse.
Değilse tanımadığınız adamlara nasıl açabiliyorsunuz kendinizi?
Hiç bir halt yapamaz. Polise veririm seni de üste çık. Yaparsada en fazla ne olabilir? Ailen en fazla ne yapabilir?
Stalk falan yapmayın..Sizi neyle tehdit ediyor?Eger tekrarlarsa sizde onu tehdit edin seni savcılığa şikayet ederim tüm çevrene iş yerine rezil ederim diyeİki gün önce stalkladım ve hayatina devam ediyor gayet mutlu ve yeni bi ise baslamis, pesimi birakmistir diye dusunuyorum ama hala korkuyorum deli gibi
Daha önce açtığınız konu var, değişen bişey de yok, neden aynı konu yine diye sorsamİki hafta önce tehdit edildim fotograflar cok acik degil ama sorun olusturabilir turde, engelledikten sonra ulasmadi hic vazgecmis midir benimle bunu yasayan var mi tecrubelerinizi soyler misiniz korkuyorum
İste cesaretim yoktu ilk defa boyle bi hataya dustum cok pismanim cok hemdeAtmamakla iyi yapmışsınız keşke dava etseydiniz pisliği.
Ailene internete yayarim eger daha fazla acik fotograf atmazsan dedi, ssleri var elimde tehdit ettigi, hatta iliskimiz sirasinda benden surekli cinsel bir seyler bekliyordu istemiyorum diyordum agliyordum istmeiyorum diye kizdigim yerlerin ssi bile var taciz diye kanit sunabilir miyim eger yine tehdit ederseStalk falan yapmayın..Sizi neyle tehdit ediyor?Eger tekrarlarsa sizde onu tehdit edin seni savcılığa şikayet ederim tüm çevrene iş yerine rezil ederim diye
Korkuyorum hala birilerinin rahatlatmasina ihtiyacim var bir aydir uyku uyuyamiyorum ilk gunki gibi korkuyorumDaha önce açtığınız konu var, değişen bişey de yok, neden aynı konu yine diye sorsam
Bir daha size ulaşırsa şikayetçi olacağınızı söyleyin.Daha acik fotograflar istedi atarsan pesini birakirim dedi atmadim
Taciz diye olur mu bilmem ama şantaj yada tehditten dava açabilirsiniz..Korkmayın bir b.k yiyemez zaten sesi de çıkmıyormus 1 aydır yapicak olsa bu kadar beklemezdi herhalde..Ailene internete yayarim eger daha fazla acik fotograf atmazsan dedi, ssleri var elimde tehdit ettigi, hatta iliskimiz sirasinda benden surekli cinsel bir seyler bekliyordu istemiyorum diyordum agliyordum istmeiyorum diye kizdigim yerlerin ssi bile var taciz diye kanit sunabilir miyim eger yine tehdit ederse
Eski konunuzdan devam edin o zaman, o konuya yorum yazanlar da devam ederdi yazmaya.Korkuyorum hala birilerinin rahatlatmasina ihtiyacim var bir aydir uyku uyuyamiyorum ilk gunki gibi korkuyorum
Umarım yapmaz cok tesekkur ederimTaciz diye olur mu bilmem ama şantaj yada tehditten dava açabilirsiniz..Korkmayın bir b.k yiyemez zaten sesi de çıkmıyormus 1 aydır yapicak olsa bu kadar beklemezdi herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?