Tehdit eden eski sevgili

Araba olayını anlayamadım canım o mu önüne çıktı ?

Sarhoş olduğunu sanmıyorum evet biraz beklemeyi düşünüyorum ondan sonra duruma göre... inşallah olay büyümez

Arkadaşımı bu işin içine hiç sokmak istemiyorum ailemin haberi olsunda istemiyorum bu iş savcılığa giderse sadece onunla ilgilensinler öyle olmaz mı

Lütfen savcışığa başvurun uzaklaştırma kararı aldırın. Canınız insanların duymasından daha önemli. Bir kadını daha kaybetmeyelim. Ciddiye alın böyle tehditleri. Etraf psikopat dolu.

Durumunuz çok zor. Gidip şikayet etseniz sen kimsinde beni şikayet ediyorsun diye daha fazla celallenebilir o tür hayvanlar ve ne yazık ki ülkemizde caydırıcı yasalar yok. Bence kuzenleriniz, arkadaşlarınız engellesin, siz de dışarı yalnız çıkmayın belli bir süre. Şikayet edin ayrıca. Her gün bir değil birden fazla kadın ölüyor memlekette lütfen yalnız çıkmayın sokağa.

Aileme söyleyip panik yaptırmak istemiyorum arkamda olurlar eminim ama benide suçlarlar diye korkuyorum

Saçmalama. Bunu bi at kafandan. Sen onların Cansın. Hem anne baba olarak Tabiki senin yaninda olurlar. Ailenden korkarak yanlış yapıyorsun. Bence biran önce ailene söyle durumu. Yaşandı bitti. Karaktersiz şerefsiz biraz adam olsaydı onu istemeyen bi kadını tehdit etmezdi. Bence aileni al arkana canım.

Bir iki hafta önce bizimde aracımız çalındı karakola gittik tutanak tutuldu ama daha bir şey çıkmadı aklıma bu durumu getirdiniz şimdi
Lütfen beklemeyin gidin şikayette bulunun savcılığa , ailem arkadaşlarım zor durum da kalmasın vs diye düşünmeyin zaten boş konuşuyorsa bir daha adınızı bile anmaya cesaret edemez ama sorunlu bi mahluk sa önlem almak gerekiyor.
Sizi korkutmak germek değil amacım ama pasif davranırsanız ve karşınızda ki söylediklerinde ciddiyse geri dönüşü olmayan şeyler yaşanabilir.

Ya sen ne beklemesinden bahsediyorsun? Hemen git şikayette bulun. Ben de sen tarz insanları anlamıyorum duyarsa ne olur diye aileden korkuyorsun ,silah resmi atan manyak tan mi korkmuyorsun?

Yıllar önce bizim semtte kızın eski sevgilisi kızı yeni sevgilisiyle elele görünce o cocugu bıçaklayarak öldürmüş tu. Bir an önce şikayette bulun hemen şimdi.

Herkes şikayet edin yazmış ama gereken ceza verilecek olsa amenna. Ben de aynı sorunu yaşıyorum hem de kaç senedir ve kaç yaşındayım da ama olmuyor işte şikayetler işe yarasa beş dk. durmazdım kesinlikle. Haberlerde de izliyoruz, öldürülen kadınların çoğu zaten şikayetçi olmuşlar ama adalet yetersiz uygulanıyor, yaptırımlar sözde var. İnsan düşünüyor belki bir gün usanacak ve bırakacak ama ya şikayetçi olupta hiç bir sonuç alamazsam, ya yapmayacağı varsa da yaparsa o kinle? Konu sahibi sizin cesaretinizi kırmayayım yalnız ben kendimle alakalı hiç güvenmiyorum adli mercilere artık.

Benim de ba
İstanbul
Benim de başıma geldi ve hala kurtulmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum ama nafile

Önce ailene anlat.Bu gibi şeyler gizlenmez.Sonrada beraber gidin şikayetçi olun.Erkeklik silah resmi yollamakla,tehditle mi oluyormuş bir anlatsınlar kendisine.

Tehdit suctur. Yargiya gitmelisin. Kuru laf diye bakma bunlara. Bir sey olursa pisman olabilirsin. Savciliktan uzaklastirma iste ki yanina yaklasamasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…