• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Tefal'in Yoğurt Yapma Makinasını Kullananlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlemcamlica

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
21
0
36
Ankara
Arkadaslar Tefalin yogurt yapma makinasini kullanan var mi aranizda?cig sutu kaynattiktan sonra mi makinaya koyuyoruz?bir de fisde kac Saat bekletiyoruz mayalanma için?tesekkurler...

sanırım dışarda mayalıyosun sütü kaynatıp sonra içine koyuyosun camların 3-4 saat fişe takılı kalıyo ablamın vardı bende denicem bilen varsa yazsın lütfen öğrenirsem yani yazdığım kesin doğru olup tutarsa yazarım:)

sanırım dışarda mayalıyosun sütü kaynatıp sonra içine koyuyosun camların 3-4 saat fişe takılı kalıyo ablamın vardı bende denicem bilen varsa yazsın lütfen öğrenirsem yani yazdığım kesin doğru olup tutarsa yazarım:)

Canim Ben bugun tefale ugrayip sordum.fiste 1 Saat bekletiyormusuz.termostatliymis zaten.fakat cok pahali.179 tl.acaba arzum mu alsak?arzumda iss fiste 4-5 bekletmek gerekior bildigim kadariyla.electrik faturasi cok gelid mi o saman da acaba?Ne yapsak yaa?

aaa sağol 1 saat yetermiymiş çok sevindim yaptım fişte bakim bi :)ablamdan aldım ben para vermedim:)evet pahalıymış ama tefal çok iyi bi marka ne kadar elektrik çeker bilmiyorum deneyip görcem :)gerçi 1 saat şaka gibi:)

aaa sağol 1 saat yetermiymiş çok sevindim yaptım fişte bakim bi :)ablamdan aldım ben para vermedim:)evet pahalıymış ama tefal çok iyi bi marka ne kadar elektrik çeker bilmiyorum deneyip görcem :)gerçi 1 saat şaka gibi:)

Canim,yogurdun guzel oldu mu Peki?o kadariyla paraya degerse Ben de aliyim o zaman...

3 saat beklettim az geldi olmadı :(tefale sordum 8 saatte oluyormuş şimdi koydumtutarmı bakalım yazarım elimde yedek yoğurt yoktu bende sütaşın bebk yoğurdunu aldım verdim çok sevdi tavsiye ederim 6 aydan itibaren yazıyo üstünde tutmazsa ondan alıp vercem

bende var tefalin yoğurt makinası fişte 1 saat kalıyo ama hemen alıp dolaba koymuyosunuz.4-5 saat bekliyo makinanın içinde sonra ağzını açıp soğuduktyan sonra dolaba koyuyorum. 2-3 saat dolapta bekleyince mis gibi yoğurt hazır.toplsmda 8 saat de oluyo yoğurt.ben aoç nin günlük şişe sütünden yapıyorum mayayı da aoç nin keçi yoğurdu mayası koyuyorum. bu ara bi de keçi sütüyle deniycem. birde iyice kaynatınca daha kıvamlı oluyo. yanlız yaz aylarında tutturmak daha zor oluyo

Back