teecrubeli bayanlar:-):-)

arkadaşlar huzur para biriktirmeli gizli de olsa önceki konularını okursanız evliliğinin geleceği fazla muallak şu an ne kadar iyi olsalarda..biriktir bacım sen.

aynen valla canım çok kötü eşimin savurgan olması...bu sabah dedim ki kahvaltı takımı alicam taksitle dedim olmaz öyle kartla al dedi..ama bende karta yüklenmek istemiyrm bu zamanda taksitsiz biseyde alınmıyor zaten dedim bak ufak tefek eksiklerimizi böyle taksit taksit alalım hem bizi zorlamaz hem alacağımızı alırız..
haklısın canım sonuçta artık biçok yer elden taksit yapıyor neden kartının limitini işgal edesinki onuda başka ihtiyaçlarınızda kullanırsınız

bi kumbara al önce canım marketteki bozuk paraları bakkaldan kalan ekmeğin üstünü akşam işten geldiğinde kocanın cebinden çıkan bozuklukları süpürge gibi çek kumbaraya koy..şaka gibi ama ciddi bir meblağ oluyor..200 lira ile vadeli değil vadesiz bir hesap açarsın ama tavsiye etmem hesap mişletim ücreti diye para çekip duruyolar almak için uğraş dur şimdilik birikimini evde yapmanı tavsiye ederim ben sana mebla ciddi rakamlara ulaştığında 6-7-8 milyar kadar o zaman hesaba aktarmanı tavsiye ederim..ya da paranıtopladıkça bilezik yap kendine hem altın bu aralar düşük.yaza doğru yükselir düşükken almak lazım diye düşünüyorum..
var zaten canım bozuk para kurutumuz her aksam esimdeki bozuklari istiyrm atiyrz kutuya..simdiden baya biriktirdim gibi bozuklari

haklısın canım sonuçta artık biçok yer elden taksit yapıyor neden kartının limitini işgal edesinki onuda başkabi ihtiyaçlarınızda kullanırsınız
bi liste yaptım zaten kendime yavas yavas alacağım taksitle eşime kalırsa ya kartla alırız diyor yada borcumuz bitince hepsini bi kerede alırız diyor...

Bence hiç bankaya bulasmayin derim. Evinizde biriktirebilirsiniz. Kendi paranizi sakladiginiz icin ek ücret odemek zorunda da kalmazsiniz...

kredi kartı kullanıyorsanız kartınızın vadesiz mevduat hesabında biriktirebilirsiniz paranızı.
ücret de ödemezsiniz.

Eşiniz sizden gizli birikim yapsa hoşunuza gider mi sırf meraktan soruyorum hanımlar ? :KK51:

Eşimle geçen aynı şeyi konuştuk,sizin sorunuz denk geldi
Eşimin çok sevdiği bi amca var. Hali vakti yerindeymiş zamanında ama çocuklar evlendi,iş sahibi oldu falan derken artık çokta iyi değilmiş durumları. En son damadından yemişler darbeyi. Damat kızlarının üstüne bir sürü borç bırakarak boşanmış. Kız nerdeyse hapise girecek,bu amcanın karısı zamanında eşinden gizli biriktirdiği altınları çıkarıyo,hem kızını hemde aslında bir nevi eşini kurtarıyo bu zor durumdan
Benim eşimden gizli bir birikimim yok. Aslında benim bir birikimim bile yok. Ama eşim keşke sende öyle yapabilsen dedi bana. Kızmazmısın dedim. "X amcada kızardı normal şartlarda öğrenseydi belki ama çocuk gibi seviniyo,görsen halini " dedi. Yani zor durumdayken çıkarırsanız başınıza taç yapar orası kesin,ama ferah zamanda yakalanırsanız,kocaya göre değişiyo sonuçlarıda..
Sorunuza gelirsek eşim benden gizli para biriktirip,yine bana ailesine harcarsa çok memnun olurum. Düşünsenize eşiniz sizden gizli biriktirmiş ve yine sizin için harcıyo. Siz memnun olmazmısınız. Ha ama biriktirme sebebi güvensizlik yada başka bi şeyse o başka tabi. Okurum canını

X