• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tedirginim

umarim ise yarar . benim d vitaminim 7 küsür cikmisti doktor haftada 1 dediama soyledigi sureden sonra canim istedikce kullanmaya devam ettim abartmamak kaydiyla . bi zararini gormedim zaten recetesiz satiliyor ampulun icindede aycicek yagi var :KK70: ayda bir kullanmak ne kadar ise yarar bilmiyorum ama

ya ben de onu düşündüm ayda bir ise yarar mı ki :F

Direk antidepresanı yapıştırmaları çok rahatsız edici bir durum. B12 eksikliği falan olabilir mi, vitaminsizlik?
Belki mevsimseldir, geçici ruh hali düşüklüğüdür, ya da işsizlik canınızı sıkıyordur? Bence ilacı kullanmadan önce bir psikoloğa gidip 1-2 seans konuşun, eğer her şey yolunda gidiyorsa vitamin takviyesi alıp kendinizi aktif olmaya zorlayın.

hepsi normal çıktı D vitamini eksik

Doktor antidepresan uazdıysa birşey diyemem. Ama ben de ders çalışırken hep uykum geliyor ve uyumak istiyordum. Bıraksa eşim 14 saat uyuduğum oluyordu ki normalde 8 de kalkarım. Ders çalışacağım psikolojisi enerjimi düşürür uykumu getirirdi. Ben de doktora gittim vitamin önerdi. Bilmiyorum isim vermek doğru mu ondan veremicem ismini. O vitamini ders çalıştığım süre kullandım ve kütüphaneye gidip ders çalıştım Allah a şükür kazandım.

Tedirgin olmakta haklısınız. Antidepresan bana çok elzem olmadıkça kullanılmamalıymış hissi veriyor açıkçası.
Kafanızı yoran sorunlarinız varsa onları çözmeyi deneyin derim. Benimde aklımda kendi icimde cözemediğim sorunlarım olunca,bahsettiğiniz gibi oluyorum.

Kullanmayın bence.
Yıllar önce kullanmıştım bi süre .
Sürekli uyku hali , uyuşukluk kendinizi saf gibi böyle değişik hissediyosunuz yani ben öyle hissetmiştim .
Ders çalışmanız gerekiyormuş ama o uyuşukluk hissiyle ben çalışabileceğinizi sanmıyorum .
İsterseniz bi süre deneyin .

Bazıları çok uyku yapıyor bazıları ise hiç farketmiyor.
Bence kişiden kişiye değişir önce dene uyku yaparsa başka hap istersin.

Doktor antidepresan uazdıysa birşey diyemem. Ama ben de ders çalışırken hep uykum geliyor ve uyumak istiyordum. Bıraksa eşim 14 saat uyuduğum oluyordu ki normalde 8 de kalkarım. Ders çalışacağım psikolojisi enerjimi düşürür uykumu getirirdi. Ben de doktora gittim vitamin önerdi. Bilmiyorum isim vermek doğru mu ondan veremicem ismini. O vitamini ders çalıştığım süre kullandım ve kütüphaneye gidip ders çalıştım Allah a şükür kazandım.

bana özelden yazar misin ismini merak ettim

Kullanmayın bence.
Yıllar önce kullanmıştım bi süre .
Sürekli uyku hali , uyuşukluk kendinizi saf gibi böyle değişik hissediyosunuz yani ben öyle hissetmiştim .
Ders çalışmanız gerekiyormuş ama o uyuşukluk hissiyle ben çalışabileceğinizi sanmıyorum .
İsterseniz bi süre deneyin .

aynen dediğin gibi çok uyku yaptı geçer mi bilmiyorum

Ben yıllardir antidepresan kullanıyorum. Ilactan ilaca degisir ancak, ben de uyusuk gezerim, usengecimdir, uyudukca uyurum..sadece işe gidiyorum onun disinda uyku..hayatimin en enerjik donemini spor salonuna yazilinca yasamistim..ilacin yan etkilerininde aldi..spora başla net!

Back