yorgunluk ve uykulu olma durumum yüzünden doktora başvurdum tahlil vs yapildi sıkıntı çıkmadı. Doktor da bana antidepresan yazmış. Fakat ben antidepresan konusunda çok tedirginim beyin fonksiyonlarımı bozup daha fazla uyku yapmasından korkuyorum. Kullananlar fikir verebilir mi ?
tr deki doktorlar oyle ya her gelene basiyorlar antidepresani, almayin hanimefendi yazik degilmi bunyenize. Ben gitsem kim bilir bana neler neler verirler bu hayat sartlarimda neyse.
Sizi sizden baskasi bilemez antidepresen alacak sorununuz varsa sorunun nerde oldugunu biliyorsunuzdur, yorgunluk uyku mevsim gecislerinde vucudun alisamamasindan bile olur. ama baska sebepleri varsa vede biliyorsaniz sorununuzun ilac alip beyninizi uyusturarak gecmeyecegininde farkindasinizdir. Doktorlarin her derdi ilan insana ilac veriop toplumun beynini uyusturma cabalarini anlamiyorum gercekten.
Esim kronik urtiker hastasi (bir tur alerji) ve sebebi belli degil, tabi her doktora gitti en son psikolojik bu herseyi kafaya takiyorsun cok mukemmeliyetcisi falan diye zirvalamis doktor birde antidepresan vermis yani cozum mu bu simdi ?
Ilac alip beynini uyusturup sersem tavuk gibi gezince sokaklarda problemler ortadan kalkiyormu ?
Su aralar bende oyleyim mesela ama sorunlarimin nedenini biliyorum, ve kendime cok yuklenmeden hareket etmeye birseyler yapmaya kendimi motive etmeye calisiyorum. Insan kendini bilmez mi ya ? Illaki bir sorun varsa sebebini biliyorsunuzdur. Cozum odakli dusunun, sizi tembellige iten motivasyonunuzu goturen faktorleri tespit edin
is, aile, es , sevgili, gelecek kaygisi vb...