Kayinvalidenin ve Kayinbabanin böyle uzak durulmasi gereken bi öcü gibi görülmesine anlam veremiyorum
Kocan seni destekliyor, kayinvalidenlerin maddi durumu yerinde, hatta sana istedigin gibi bi ev vaad ediyorlar
daha neyi kafana takiyorsun ?
Varsin ileride yakinina tasinsin, nasil bi düsünce bu anlamiyorum ya.
Esin senin agactan düsmedi ya, onu bugünlere getiren insanlar icin nasil keyfimden vazgecemem, yanimiza tasinirlar diye
korkuyorum diyebiliyorsun anlamiyorum
Ben bunu esime söylesem, yüzüme bakmaz herhalde, esinizin anlayisina hayran mi kalsam, annesini babasini bu kadar kolay silmesini garipsesem mi bilemedim.
Maddi durumlari yerindeymis, ileride bakima ihtiyaclari olsa sana ihtiyaclari olacgini sanmiyorum zaten.
Sen zaten bunu esine rahatlikla söylebiliyorsun böyle bi durum karsisinda onlarin karsisina gecipte ben size bakamam, keyfimden vazgecemem de diyebilirsin hayli hayli...
Bi kac sene icinde istedigin evi yaptirir tasinirsin oraya, kafana takacak, korkacak, büyütecek bi mevzu yok bence...
Hadi simdiden anlasamazsin onlarla ve gercekten cahil ve anlayissiz insanlardir anlarim bu korkularini,
ama ortada fol yok yumurta yokken neden stres yaptin ki kendine?
bu benim tercihim ben evliliğimde problem yaşamak istemiyorum o yuzden herşeyi şimdiden açık açık konuşuyorum kimse benden bişey beklemesin diye söylüyorum açıkca. bundada yanlış bişey görmüyorum. tabiki o 'ben silerim atarım ailemi' demiyo. 'kimse senden bişey bekleyemez, bu senin görevin değil, ben ilgilenicem, bakıcak biri bulunu, sen arada sırada uğrayıp arayıp güleryüzünü eksik etme yeter' diye konuşuyo.
evet kimse için keyfimden vazgeçemem. ben buyum. açıkca herkesede söylüyorum. uyar uymaz bilemem. dünyaya bir kere geliyorum ve tadını çıkarıyorum herşeyin. hiç mi sıkıntı çekmiyorum? tabiki çekiyorum tabiki hayat bu ama olabildiğince başıma dert açaçcak şeylerden uzak durmaya özen gösteriyorum.
sevgilime karşı çok açığım. herhangi bi çekincemi sıkıntımı direkt söylüyorum. ben onu kendim gibi görüyorum. evet açıkcada söylüyorum onun hayatının merkezine oturmayı başardım. dünyasını etrafımda döndürüyorum. bunu kötü niyetle yapmıyorum. sadece hayatımızı kurarken yolumuzu kendim çiziyorum