- 9 Nisan 2025
- 10
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi senasenaaslan
-
8.haftaya kadar oluşabiliyor bebek . Brn5+5 keseyi gördüm 6+2ydi bebeği gördüğümde
Onu bilmiyorum doktorunuz iyi dediyse bir sorun olmaz inşallahKese boyum 11 mm 5 haftaliga göre iyi mi
İnşallahOnu bilmiyorum doktorunuz iyi dediyse bir sorun olmaz inşallah
Benımde son adet tarıhım 19 Şubat ama benımde 5 haftalık kese yenı gördük haftaya benegı gormeye gıdıcez nasıp olursa gec döllenme olabılır benım gıbıDün idrar testim pozitif çıktı son adet tarihim 22 Şubat 6 + 4 olması lazım Bugün ultrasonda 5 haftalık olduğu söylendi kese var ama bebek görünmedi bu şekilde durum yaşayan ve sonradan sağlıklı bir hamilelik geçiren var mı
Doktor olumsuz bir şey söylemedi dimi sizeBenımde son adet tarıhım 19 Şubat ama benımde 5 haftalık kese yenı gördük haftaya benegı gormeye gıdıcez nasıp olursa gec döllenme olabılır benım gıbı
hayır kücük bır kese gördük dedı hatta benım degerlerım ıstenılen gıbı artmamıştı bıle haftaya ınsalalh gorururz 7 .4 mm keseDoktor olumsuz bir şey söylemedi dimi size
Benim kese 11mm ymişhayır kücük bır kese gördük dedı hatta benım degerlerım ıstenılen gıbı artmamıştı bıle haftaya ınsalalh gorururz 7 .4 mm kese
İ
Benımde 7 hftalık gözüküyor ama ben gec yumurtladım bılıyorumDoktor olumsuz bir şey söylemedi dimi size
Normal yanı takma kafana haftaya gorursun bebegını ınsalalhBenim kese 11mm ymiş
Insallah görelim . Sende bende canımNormal yanı takma kafana haftaya gorursun bebegını ınsalalh
InsallhInsallah görelim . Sende bende canım
Zaten sizinki de sağlıklı söylediğiniz durumda bir sorun yok ki 5 haftada bebek görünmezDün idrar testim pozitif çıktı son adet tarihim 22 Şubat 6 + 4 olması lazım Bugün ultrasonda 5 haftalık olduğu söylendi kese var ama bebek görünmedi bu şekilde durum yaşayan ve sonradan sağlıklı bir hamilelik geçiren var mı
İçimi rahatlattiniz sağolunZaten sizinki de sağlıklı söylediğiniz durumda bir sorun yok ki 5 haftada bebek görünmez
Benim 6.haftaya yakınken de görünmedi 7yi geçince göründü bir sorun yok yani içiniz ferah olsunİçimi rahatlattiniz sağolun
Şu an kaç haftalık bebeğinizBenim 6.haftaya yakınken de görünmedi 7yi geçince göründü bir sorun yok yani içiniz ferah olsun
8e yaklaştıkŞu an kaç haftalık bebeğiniz
Sağlıkla alın kucağınıza8e yaklaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?