Tecrübeli kızçeler 🤭

Ay maşşalah allahım size bağışlasın beni miğde bulantım bu düşünceye getirdi sabah bulantım bi kere oldu bida ha olmadı sabah 7de sonra akıntı bel ve kalça ağrı baş ağrısı bide kahve rengi lekelenmem var

adet olabilir kuzum simdi sonclandi mi canm

Canım benim hakkında hayırlısı olur inşallah belirtilerin hamilelikte olabilir ama aynı zamanda olmayadabilir çünkü her ikiside birbirine çok çok benziyor on sene boyunca heray bu ikisini birbirine karıstırmıs biri olarak söylemeliyim ki bazen psikolojik olarak herseyi hamileliğe yorabiliyoruz mide bulantısı için çok çok erken diyebilirim ben beş haftalık gebeyim hala yaşamadım çünkü erken ama pembe akıntı ve devamında gelen kahve akıntı acaba dedirtmedi değil tabiki en net sonuç kan testinde çıkar ama merakını gidermek adına evde testin varsa yapmanı ve paylaşmanı tavsiye edebilirim dilerim Rabbim gönlüne göre verir:)

Çok doğru söyledin canım benim ilk gebeliğim de de bunları yaşadım ve miğde bulantımla öğrendim çok erkendi bilmiyorum ki yaaa En iyisi kan verip sonucu paylaşmak onu da anlamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…