- 30 Ekim 2019
- 61
- 33
- 3
- 28
- Konu Sahibi Dublekahve
-
İdrar testi yaptın mı?Arkadaşlar selammmşimdi bebek bekliyorum yani istiyorum adetime 3 gün var yumurtlama gününü değerlendirdik eşim ile ben hamilelik belirtileri görüyorum kendim de şöyle hemencecik anlatayım 4 5 gün önce sabah 7de miğde bulantısı ile uyandım aynı zamanda sürekli akıntı vardı renksiz kokusuz bel ve kalça ağrılarım var bide iki gündür önce pembe Lekelenme oldu bugün 3gün şimdide kahve rengi lekelenmem oluyor başım çok ağrıyor bu ayın10na randevu aldım adetimin ilk günü de kan vericem regl olmassam sizce bunlar hamilelik belirtilerimi tecrübeleri kızlar?
Öncelikle inşallah hamilesindir..İki hamileliğimde de bulantım 3. Ayda başladı herkeste faklı olabilir iki hamileliğimde ne pembe ne kahverengi akıntım olmadı zaten bu akintılar nadir oluyormuş her hamilelikte olmuyor..baş ağrısı oğluma hamileyken çok yaşadım..kısacası kan tahlili yapmadan emin olamazsın herkesin belirtileri farklıdır oğluma hamile kaldıgimi öğrendiğimde 2 aylık hamileyimdimArkadaşlar selammmşimdi bebek bekliyorum yani istiyorum adetime 3 gün var yumurtlama gününü değerlendirdik eşim ile ben hamilelik belirtileri görüyorum kendim de şöyle hemencecik anlatayım 4 5 gün önce sabah 7de miğde bulantısı ile uyandım aynı zamanda sürekli akıntı vardı renksiz kokusuz bel ve kalça ağrılarım var bide iki gündür önce pembe Lekelenme oldu bugün 3gün şimdide kahve rengi lekelenmem oluyor başım çok ağrıyor bu ayın10na randevu aldım adetimin ilk günü de kan vericem regl olmassam sizce bunlar hamilelik belirtilerimi tecrübeleri kızlar?
Bence kesinlikle hamilelik belirtisi bunlar. Eğer psikolojik değilse. Varsa şimdiden hayırlı olsun inşallahArkadaşlar selammmşimdi bebek bekliyorum yani istiyorum adetime 3 gün var yumurtlama gününü değerlendirdik eşim ile ben hamilelik belirtileri görüyorum kendim de şöyle hemencecik anlatayım 4 5 gün önce sabah 7de miğde bulantısı ile uyandım aynı zamanda sürekli akıntı vardı renksiz kokusuz bel ve kalça ağrılarım var bide iki gündür önce pembe Lekelenme oldu bugün 3gün şimdide kahve rengi lekelenmem oluyor başım çok ağrıyor bu ayın10na randevu aldım adetimin ilk günü de kan vericem regl olmassam sizce bunlar hamilelik belirtilerimi tecrübeleri kızlar?
Daha erken idrar içinİdrar testi yaptın mı?
Ya inşallah boş yere heveslenmiyorumdur benim daha önce iki bebeğimin kalbi durdu kan pıhtılaşmasından ondan bunu çok erken öğrenmek istiyorumBence kesinlikle hamilelik belirtisi bunlar. Eğer psikolojik değilse. Varsa şimdiden hayırlı olsun inşallah
Psikolojik olmadığı çok belliydi miğde bulantımın sabah 7de beni uyandırdı bulantıdan sonra şüphelendim zaten çok teşekkür ederim inşallahMide bulantısına çok erken değil mi psikolojik de olabilir
ama bel ve kalça ağrısı oluyor evet
Allah gönlüne göre versin
Bilgilerin için çok sağol inşallah hayırlı haber olurHb
Öncelikle inşallah hamilesindir..İki hamileliğimde de bulantım 3. Ayda başladı herkeste faklı olabilir iki hamileliğimde ne pembe ne kahverengi akıntım olmadı zaten bu akintılar nadir oluyormuş her hamilelikte olmuyor..baş ağrısı oğluma hamileyken çok yaşadım..kısacası kan tahlili yapmadan emin olamazsın herkesin belirtileri farklıdır oğluma hamile kaldıgimi öğrendiğimde 2 aylık hamileyimdim
Kasik agrisi ve batmasi yasadim,goguslerde asiri hassasiyet, regle 10 gun kala idrardan sonra pembe akinti geldi 4 5 damla yerlesme kanamasiymis ama bu her hamilelikte olacak diye bir sey yok reglime 5 gun kala test yaptim cift cizgi gordum insaAllah sende gorursun hamilesindirArkadaşlar selammmşimdi bebek bekliyorum yani istiyorum adetime 3 gün var yumurtlama gününü değerlendirdik eşim ile ben hamilelik belirtileri görüyorum kendim de şöyle hemencecik anlatayım 4 5 gün önce sabah 7de miğde bulantısı ile uyandım aynı zamanda sürekli akıntı vardı renksiz kokusuz bel ve kalça ağrılarım var bide iki gündür önce pembe Lekelenme oldu bugün 3gün şimdide kahve rengi lekelenmem oluyor başım çok ağrıyor bu ayın10na randevu aldım adetimin ilk günü de kan vericem regl olmassam sizce bunlar hamilelik belirtilerimi tecrübeleri kızlar?
Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallahYa inşallah boş yere heveslenmiyorumdur benim daha önce iki bebeğimin kalbi durdu kan pıhtılaşmasından ondan bunu çok erken öğrenmek istiyorum
Ay maşallahKasik agrisi ve batmasi yasadim,goguslerde asiri hassasiyet, regle 10 gun kala idrardan sonra pembe akinti geldi 4 5 damla yerlesme kanamasiymis ama bu her hamilelikte olacak diye bir sey yok reglime 5 gun kala test yaptim cift cizgi gordum insaAllah sende gorursun hamilesindir
Kan verdigimde 4 ya da 5 haftalikti sanirimAy maşallaherken öğrenmişsin öğrendiğinde ne kadarlıktı benim de adetime şuan iki gün var çatlıyorum yerim de test için
Yaaa inşallah bir iki saat sonra test yapıcam erken gebelik testı inşallah çıkarKasik agrisi ve batmasi yasadim,goguslerde asiri hassasiyet, regle 10 gun kala idrardan sonra pembe akinti geldi 4 5 damla yerlesme kanamasiymis ama bu her hamilelikte olacak diye bir sey yok reglime 5 gun kala test yaptim cift cizgi gordum insaAllah sende gorursun hamilesindir
Sabah ilk idrarinla yap istersen canim sonucu yaz mutlaka insaAllah vardirYaaa inşallah bir iki saat sonra test yapıcam erken gebelik testı inşallah çıkar
Ama bekleyemem kiiiiSabah ilk idrarinla yap istersen canim sonucu yaz mutlaka insaAllah vardir
Canım konuyu okudum senin yerine ben heyecanlandımm. Testi yaparsan foto at bakalım olurmuAma bekleyemem kiiii
hamilelik belirtisi cok degisik bir ruh halidir o belirtiler adet onceside oluyor kendi rutin hayatinda seni etkileyecek bir belirtin var mi uyku yorgunluk koku hasadiyeti agizda metal bir tat o bulanti kusma kalp atisi oldugu zamn basliyor genelde 4 tane covuk tecrubem var:)Arkadaşlar selammmşimdi bebek bekliyorum yani istiyorum adetime 3 gün var yumurtlama gününü değerlendirdik eşim ile ben hamilelik belirtileri görüyorum kendim de şöyle hemencecik anlatayım 4 5 gün önce sabah 7de miğde bulantısı ile uyandım aynı zamanda sürekli akıntı vardı renksiz kokusuz bel ve kalça ağrılarım var bide iki gündür önce pembe Lekelenme oldu bugün 3gün şimdide kahve rengi lekelenmem oluyor başım çok ağrıyor bu ayın10na randevu aldım adetimin ilk günü de kan vericem regl olmassam sizce bunlar hamilelik belirtilerimi tecrübeleri kızlar?
O zaman yap at bizde merak ettikAma bekleyemem kiiii
CanımsınCanım konuyu okudum senin yerine ben heyecanlandımm. Testi yaparsan foto at bakalım olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?