tecrübeli hanımlar yardım eder misiniz?

musmutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
2.858
1.228
148
söze nerden başlıyacağımı bilemiyorum. çevremde bu konuda akıl alacak kimsem yok. ailelerimizden uzakta yaşıyoruz eşimle.
neyse utanarak konuya başlamak istiyorum görüşlerinizi esirgemezsiniz inşallah
biz eşimle 2 ay 2 gün önce evlendik. ama ben ilk günden beri hamile kalma hayalleri kurmaya başladım. herkes erken diyor ama nebileyim anne olacağım diye içim hep kıpır kıpır oluyor ilk evlendiğimiz ay evlendikten 7 gün sonra adet oldum. onu normal karşıladım. sonraki ay lavaboya girdiğimde adet olduğumu gördüğümde resmen yıkıldım ve bu ay aşırı şekilde midem bulanıyordu karnım acayip şişti içimden musmutluluk hadi bakalım bu ay kesin hamilesin dedim. neyse dün sabah kalktım boğazım aşırı şekilde ağrıyor ve yanıyordu grip oldum. ıhlamur içtim 2 bardak. bütün gün bulantılarım devam etti. akşam ateşim falan vardı uzandım karnımda bi ağrı oldu lavaboya girdim ve yine istemediğim bir tablo kan yatağa geldim bir ağlama krizi niye böyle oluyor diye. eşime kesin bizim çocuğumuz olmucak dedim. eşim saçmalıyorsun aceleci davranma lütfen dedi. canım benim bana destek verdi sizden istediğim lütfen bana bir akıl verin. ne yapmam gerekir niye olmuyor ki. merak edenler için söyleyim hiç korunmadık biz. ama her ilişkiden sonra yatmam hemen kalkar banyoda giderim yıkarım rahatsız oluyorum çünkü. şu utangaç ve bu konuda cahil kıza yardım etmek isteyeniniz var mı?
son olarak eklemek istediğim folic plus kullanıyorum belki hamile kalırım diye size göre birsakıncası var mı ki?

Son düzenleme:
O kadar erken ki daha 2 ay olmuş evleneli bebek olmayacak endişesine çok çabuk kapılmışsın.1 yıl sonunda düzenli ilişkiye rağmen gebe kalınamıyorsa o zaman müdahale ediyor doktorlar.Şu aşamada bir doktora gitsen seni direk eve yollar.Lütfen evliliğinin tadını çıkar ne eşini ne kendini bunaltma bu konuyla.

Oooo Canim ne bu acele.daha 2 ay olmuş çok istersen ovulasyon testi kullan .
Valla ben 30 da ancak karar verdim benim oğlantam bir kuduruk 6 ay oldu bende cçok istedim simdi keşke biraz daha bekleseymisim diyorum inan

folıc plus sakıncası yoktur canım bende kullandım
kımse erken demesın dıyenlerıde kafana takma sen ve esın bı cocuk ıstıyosanız gerısı teferruat
anne olmak ıstemek en dogal hakkın ve nekadar ıstedıgın telesla yazdıgın bu konundan bellı okurkan aktı gıtı :)
kasma kendını canım olacagı varsa olur de hersey rabbımden de
dotora gıttın mı bu konu ıcın ?
ne kadar dogrudur bılmıyorum ılıskıden sonra yataktan kalkma ayaklarını duvara dık bısure oyle bekle derler denedın mı hıc
bırde yumurtlma gunu oluyor bunları takıp ettın mı hıc ona gore ılıskıye gırsen
keske baska bı tavsıyem olsa ama bunlar aklıma gelenler :)

Cinsel ilişkiye ilk başladığında haliyle hormonlar bi sapıtıyor, sonra düzene giriyor. 6 ay regl düzeninde de değişiklik görebilirsin. Öyle hemen üzülmek ağlamak yok bilmeden etmeden :) için rahat etmiyorsa bi doktora görün :) bir de mutlaka folik asit (vitamin) içmeye başla bebeğin sağlıklı olması için hamile kalmadan önce içmek gerekiyor

Hiç stres yapma bence, rahatla ve olumsuz sonuç aldığında daha yeni yeni denemeye başladığını düşün, o zaman rahatlarsın, ayrıca ffolik asit kullanmayı birakma...ilişkiden sonra da uzan yat biraz hemen duş alma...inşaallah kısa sürede dileğine kavuşursun...

azcık sabır benımde ılk oglum 3 aylık evlıyken oldu evet suan mutluyum ama keske az daha bekleseydım dıorum bence cok erken ama genede ıstıyosan ılıskıden hemen snrA ayaga kalkma ayaklarını duvara dık yat bı 20 dk

cevabın için sağol bende düşünmemeye çalışıyorum ama kendimi okadar çok alıştırmışım ki olacağına

Oooo Canim ne bu acele.daha 2 ay olmuş çok istersen ovulasyon testi kullan .
Valla ben 30 da ancak karar verdim benim oğlantam bir kuduruk 6 ay oldu bende cçok istedim simdi keşke biraz daha bekleseymisim diyorum inan
benim eşimde çok istekli ya. bir avm yegitsek ikimizde bebek eşyaları satan dükkanlarda alıyoruz soluğu. bebeğimiz olursa bundan alalım şundan alalım diye tekrarlıyor.

samimi cevabın için sağol canım benim valla çok telaşlı ve heyecanlıyım. eşimve benden olan bir canlı insanı nasıl telaşlandırmazki dimi ama . yok daha doktora gitmedim. ama dün ağlarken eşime doktora gidelim pazartesi dediğimi hatırlıyorum eşimde saçmalama daha çok erken doktor kovalar bizi hastaneden dedi

canım folik asit kullanıyorum 1.5 aydır. evet benim normalde saat gibi düzenliydi. en fazla 5 gün sürerdi. simdi 7 gün sürüyor ve aşırı şekilde geliyor.

işte ben burda kaybediyorum sanırım. ben ilişkiden sonra hemen kalklıyorum. kaşınıyor ıslakken çünkü. yada yatağa akacak diye korkuyorum benim önce şu titizlikten kurtulmam şart sanırım

ay inşallah yaa. dün gece ağlamaktan helak oldum rabbim yıllardır isteyenlere benden önce versin inşallah çok zor bir durum 90 tablet olandan aldık zaten. bitene kadar devam etcem hergün 1 tane alıyorum miktarı nasıl sizce

işte ben burda kaybediyorum sanırım. ben ilişkiden sonra hemen kalklıyorum. kaşınıyor ıslakken çünkü. yada yatağa akacak diye korkuyorum benim önce şu titizlikten kurtulmam şart sanırım
Sende benim gibi titizssin inanki bende oleydim ama cocuklarim olunca titizlik otomatik azalio ama sen bebek istiyosan mutlaka ayaklarini dik yat

Canım ffolik asitler günde 3 tane içiliyor diye biliyorum ama seninki farklıdır belki sormak lazım eczaneye...

canım ilk olarak hayırlı uğurlu olsun , bendce sen hamile kalmadan önce vücüdünü hazırla gebeliğe . Bunu gidip sağlık ocağındanki ebeden öğrene bilirsin . Mesala folik asit kullan . ve inan bana ilk ay gayet normal olmaması . Kafana taktığına değmeyecek . Eğer 6 ay içinde yine olmasa o zaman doktora git ama olmadı diye yine üzülme mutlaka vardır tıbben bir açıklaması vardır. eğer çok istiyorsan yumurta ovalüsyon tarihini öğrene bilirsin internetten ve o günlerde eşinle birlikte olmaya bak . Allah inşAllah bu güzel duyguyu tatmanı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…