- 31 Ağustos 2017
- 226
- 291
- 53
- Konu Sahibi Nickbulamadimya
-
Merhabalar vereceğiniz her bilgi benim için çok değerli
ben bir süredir ev sahibi olmak için para biriktiriyorum yalnız yaşıyorum ve kimsem yok
döviz hisse senedi gibi yatırımlarla 160 bin lira kadar para biriktirdim
şimdi tam hayal ettiğim yerde küçücük kendime göre bir ev buldum ev krediye uygun degil
Ne işin aksi tarafı bundan 3 ay önce işten çıkartıldım (işsizlik maaşı alıyorum ama her gün bankaya giren ufak tefek param var gündelik işlere gidiyorum)
İhtiyaç kredisi çekmeyi düşünüyorum 100.000 kadar ama şu an işsiz olduğum için ihtiyaç kredisi verirler mi
Verirlerse duyduğuma göre aynı gün iki farklı bankadan kredi çekebilirmisim bu doğru mu
Çok uzun olduysa beni bağışlayın şimdiden çok teşekkür ederim
Geliriniz yoksa kredi çekemezsinizMerhabalar vereceğiniz her bilgi benim için çok değerli
ben bir süredir ev sahibi olmak için para biriktiriyorum yalnız yaşıyorum ve kimsem yok
döviz hisse senedi gibi yatırımlarla 160 bin lira kadar para biriktirdim
şimdi tam hayal ettiğim yerde küçücük kendime göre bir ev buldum ev krediye uygun degil
Ne işin aksi tarafı bundan 3 ay önce işten çıkartıldım (işsizlik maaşı alıyorum ama her gün bankaya giren ufak tefek param var gündelik işlere gidiyorum)
İhtiyaç kredisi çekmeyi düşünüyorum 100.000 kadar ama şu an işsiz olduğum için ihtiyaç kredisi verirler mi
Verirlerse duyduğuma göre aynı gün iki farklı bankadan kredi çekebilirmisim bu doğru mu
Çok uzun olduysa beni bağışlayın şimdiden çok teşekkür ederim
Sigortasız çalışıyorumİşiniz yoksa nasıl ödeyeceksiniz hele 2 kredi?
Krediye uygun değilse fatura durumu tapusu deprem durumunda haklariniz neler
Issizken kredi çekemezsiniz 2 ayrı kredi ztn olmaz
Aslında öderim ama şuan sigortasizim malesefİhtiyaç kredilerinin faizleri çok yüksek bildiğim kadarıyla . Gerçekten bunu ödeyebilecek durumdamısınız?
Ev toprak tapusu görünüyorKredi cikmayan ev, iskansizdir. Riskli yatirim veya oturum olur.
Bende sisteme 3 günde düşüyor diye okumuştum doğru mu bilemiyorumGeliriniz yoksa kredi çekemezsiniz
Ayrıca aynı gün 2 farklı bankadanda kredi çekme durumu imkansıza yakın çünkü sisteme düşüyor çoğu bankada onay esnasında
Doğru değil :) genelde bütün bankalarda aynı gün yansıyo yani şöyle kkb de görünmüyor evet ama tam kullanım esnasında görünüyo ve o durum banka tarafında hoş bir intiba bırakmıyorBende sisteme 3 günde düşüyor diye okumuştum doğru mu bilemiyorum
Bende sisteme 3 günde düşüyor diye okumuştum doğru mu bilemiyorum
Ayni gün sisteme düsüyor da tarziniz da bir acayip.. sisteme düsmese gizleyerek 2. kredi alacaksiniz yani, bir nevi dolandiricilik..Bende sisteme 3 günde düşüyor diye okumuştum doğru mu bilemiyorum
Niye dolandırıcılık olsun ki sonuçta bu parayı faiziyle ödeyecek. Ödeyemezse herkese olduğu gibi işlem yapılacak.Ayni gün sisteme düsüyor da tarziniz da bir acayip.. sisteme düsmese gizleyerek 2. kredi alacaksiniz yani, bir nevi dolandiricilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?