Günaydın herkese
6 Eylül günü yapılacak ameliyat ama düşünmekten uyku tutmuyor eşimden başka kimse bilmiyor sorup konuşacağım kimse yok yani
1-ameliyat sonrası yanımda kimse olmayacak hatta çıkınca servisle eve döneceğim çok mu sıkıntı çekerim ?
2- 2 çocuğum var ameliyat sonrası sarılma fln çok ağrılı olirmu ufak 3 yaşında
3-ameliyattan 7 ve 10 gün sonra başkalarının daveti yaklaşık 3 hafta sonra bizim dvetimiz olacak ozamana iyileşme ilerlermi rahatça gezinebilirmiyim
4- 1.65 boy 53 kiloyum cup denilen den anlamıyorum sütyen ölçüsü 70 fln 375 çökmüş büyük durur
1- servis sallanırken sıkıntı çıkarabilir ama normal araba dahi olda bu sıkıntıyı yaşardınız. En sallantısız yere oturmaya çalışın tekerlek üstü olmasın.
2- ilk 1 hafta sarılmak zor olur ani hareket yapmayın kucağınıza kaldırarak almaya çalışmayın.
3- iyileşme hızınıza bağlı olarak değişir ama gezebilirsiniz diye düşünüyorum.
4- sütyen ölçünüz 70 olduğuna göre göğüs kafesiniz dar demektir bence 375 gayet dolgun duracak . Ama yine de hazırlıklı olun ameliyatta daha iyi duracaksa farklı büyüklükte silikon takabilir doktorunuz .
Bol şans
Maalesef buna katlanmak zorundayım annemle yakın oturuyorum ve asla haberi olmaması lazım büyük yaygara çıkar ,yanıma çağıracağım çok yakın biri yok hatta çocuklar bı gece babalarıyla kalacak onu bile düşünüp acaba sabah olsam akşam cikarirlarmi diye düşünüyorum, hatta ve hatta 7 yaşındaki oğlum durumu anlarda bı yerlerde yumurtlarmi diye de düşünüyorum yani boool bool düşünüyorum bu araBen ameliyattan sonraki gün arabayla eve dönerken her ufacık sarsıntıda ağlayacak gibi oluyordum. Yanınızdan biri olmadan çok zor.. Sarılma vsyi geçtim tuvalete bile yalnız gidemedim ben 4 gün boyunca, kollar hareket etmiyor çünkü..
Belim tutuldu dersin çocuğa çünkü 2 büklüm olacaksın. Allah yardımcın olsun. Meme ameliyatı estetik ameliyatlar içinde, kasaltıysa, en zorlarından biri. Ama 3-4gün sık dişini. Ne yapalım, memeye değerÇok teşekkür ederim cvplariniz için
Maalesef buna katlanmak zorundayım annemle yakın oturuyorum ve asla haberi olmaması lazım büyük yaygara çıkar ,yanıma çağıracağım çok yakın biri yok hatta çocuklar bı gece babalarıyla kalacak onu bile düşünüp acaba sabah olsam akşam cikarirlarmi diye düşünüyorum, hatta ve hatta 7 yaşındaki oğlum durumu anlarda bı yerlerde yumurtlarmi diye de düşünüyorum yani boool bool düşünüyorum bu ara
Dimi bı sezeryan kadar zor değildir herhalde bende 2 sezaryen bir ameliyat daha artı bide kürtajla laporaskopik ligasyon yapıldı olmayan yok yaniBelim tutuldu dersin çocuğa çünkü 2 büklüm olacaksın. Allah yardımcın olsun. Meme ameliyatı estetik ameliyatlar içinde, kasaltıysa, en zorlarından biri. Ama 3-4gün sık dişini. Ne yapalım, memeye değerbu kararı Alman BİLE cesur biri olduğunu gösteriyor. 2 çocuk doğurmuşsun, halllersin inşallah
Korkutmak istemem ama sezeryan olmuş bir arkadaş bu ameliyat için daha zor demişti. Kim olduğunu hatırlayamadım ama..Dimi bı sezeryan kadar zor değildir herhalde bende 2 sezaryen bir ameliyat daha artı bide kürtajla laporaskopik ligasyon yapıldı olmayan yok yani
İnanır mısın 1-2 gün önceden ağır grip oldum moduna gireyim diyorum ahh ne senaryolar yazıyorum kafamdan şu bakalım hangisi tutar
sakın çocuğa söylemeyin benimki biliyordu ilk zamanlar hatta bi keresinde mememe vurunca canım yandı ahh dedim ne oldu patladı mı demişti bi dahada onun yanında bunun konusunu açmadık şu an artık unuttu bunu 9 yaşında ve bana sürekli memelerin kocaman diyorÇok teşekkür ederim cvplariniz için
Maalesef buna katlanmak zorundayım annemle yakın oturuyorum ve asla haberi olmaması lazım büyük yaygara çıkar ,yanıma çağıracağım çok yakın biri yok hatta çocuklar bı gece babalarıyla kalacak onu bile düşünüp acaba sabah olsam akşam cikarirlarmi diye düşünüyorum, hatta ve hatta 7 yaşındaki oğlum durumu anlarda bı yerlerde yumurtlarmi diye de düşünüyorum yani boool bool düşünüyorum bu ara
Ayy dermiyim hiç gördüğü ilk insana bı başlıyor artık unutana kadar anlatırsakın çocuğa söylemeyin benimki biliyordu ilk zamanlar hatta bi keresinde mememe vurunca canım yandı ahh dedim ne oldu patladı mı demişti bi dahada onun yanında bunun konusunu açmadık şu an artık unuttu bunu 9 yaşında ve bana sürekli memelerin kocaman diyor
hiçbir şey içmeyin adet sorun olmaz kansızlığınız yoksa normal pedinizle girersiniz kansızlık varsa bişey diyememArkadaşlar acaba adet söktürücü ot fln icsem sorun olirmu erken olayım o güne denk gelmesin diye??
Kansızlık için ilaç kullanıyorum zaten şansıma erken oldum son 2 güne geliyor tam istediğim gibihiçbir şey içmeyin adet sorun olmaz kansızlığınız yoksa normal pedinizle girersiniz kansızlık varsa bişey diyemem
çok güldüm buna yaaasakın çocuğa söylemeyin benimki biliyordu ilk zamanlar hatta bi keresinde mememe vurunca canım yandı ahh dedim ne oldu patladı mı demişti bi dahada onun yanında bunun konusunu açmadık şu an artık unuttu bunu 9 yaşında ve bana sürekli memelerin kocaman diyor
sorma annem namaz kılıyordu o ara kadın namazını bozduçok güldüm buna yaaa
oldunuz muKansızlık için ilaç kullanıyorum zaten şansıma erken oldum son 2 güne geliyor tam istediğim gibi
Anestezi doktoru adet döneminde yapmıyoruz kanaman fazla olur fn demişti çoğu doktor erteliyoor sanirim
Oldum ilk msja detaylı yazdım yine :)oldunuz mu