Yok zaten beklentiye bile giremiyorum, her an regl olacakmışım gibi düşünüyorum ama.. Geciktikçe de acaba mı diyor insan.. Düşük olduysa bunda da vardır bir hayır. Gönlünüzü ferah tutunstres etkiilidir olabilir bence 10 gun sonunda kan testi yapın insllah hayırlısı neyse öyle olsun. birde ilk basta kendinizi çok kaptırmayın ben geçen gebelik çok ümitle dim 7 hafta iicnde düşük yaptı ve nedeni belli değil kısmet bu işlerin olmayınca olmuyor kader yani
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Hamile olabilir miyim?
- Konu Sahibi kgm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2020
- 553
- 183
- 53
aynenYok zaten beklentiye bile giremiyorum, her an regl olacakmışım gibi düşünüyorum ama.. Geciktikçe de acaba mı diyor insan.. Düşük olduysa bunda da vardır bir hayır. Gönlünüzü ferah tutun
- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 108
- 30
ya böyle sürekli regl geldi gibi hissediyorum gidiyorum bakıyorum bişey yok.. 2-3 gün öncesine kadar fena bel ağrıları çektim.. son 2,3 gündür ağrı var ama daha hafif.. kasıklarımda regl olacak gibi ağrıyor ama bi tık daha hafif ağrılar.. başka belirti de ben göremiyorum. göğsüm karnım acayip şiş.. ama regl önceside şişer ya o yüzden ciddiye almıyorumStres etkilemiştir belki. Başka belirtin var mı. Benim belim çok agrirdi sürekli tuvalete gitme ihtiyacı olurdu öğrenmeden önce
Bide ara ara koyu kıvamlı sarı-yeşil arası akıntılarım oluyorStres etkilemiştir belki. Başka belirtin var mı. Benim belim çok agrirdi sürekli tuvalete gitme ihtiyacı olurdu öğrenmeden önce
- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 108
- 30
Benim genelde regl duzensizdi o yüzden kaç gn gecikti bilmiyorum. Testte net çıkmıştı. Dediğin gibi bekle biraz daha madem tekrar yap. İnşallah vardır.ya böyle sürekli regl geldi gibi hissediyorum gidiyorum bakıyorum bişey yok.. 2-3 gün öncesine kadar fena bel ağrıları çektim.. son 2,3 gündür ağrı var ama daha hafif.. kasıklarımda regl olacak gibi ağrıyor ama bi tık daha hafif ağrılar.. başka belirti de ben göremiyorum. göğsüm karnım acayip şiş.. ama regl önceside şişer ya o yüzden ciddiye almıyorum
Burdan baktım 10 gün gecikip regl olan bi sürü kişi varmış, şuan için umutlanmamak benim için en mantıklısıBenim genelde regl duzensizdi o yüzden kaç gn gecikti bilmiyorum. Testte net çıkmıştı. Dediğin gibi bekle biraz daha madem tekrar yap. İnşallah vardır.
- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 108
- 30
Hadi inşallah yazarsın burayaBurdan baktım 10 gün gecikip regl olan bi sürü kişi varmış, şuan için umutlanmamak benim için en mantıklısı
inşallah olumlu olur :)Hadi inşallah yazarsın buraya
- 3 Ocak 2021
- 3.350
- 1.031
- 83
- 35
Merhaba canım gebelik belirtilerin arasında göğüs ucu kararması ve etrafında sivilce gibi kabarcklar varmiydi belirtilerini merak ediyorum bebisin hayırlı olsunBen 5 gün gecikince görmüştüm çift çizgiyi pazartesiye kadar sabret ya da testi tekrarla canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
- 11 Kasım 2016
- 180
- 160
- 103
- 28
Hayır canım kararma daha yeni başlıyo sanki bi kaç gündür koyulaştığını fark ediyorum, başlangıçta adet belirtileri neyse onu yaşadım sadece fazla uyuyordum gerçi hâlâ uyuyorumMerhaba canım gebelik belirtilerin arasında göğüs ucu kararması ve etrafında sivilce gibi kabarcklar varmiydi belirtilerini merak ediyorum bebisin hayırlı olsun
Dün hastaneye gidip kan testi yaptırdım, gecikmede 9. gündü.. Negatif çıktı.. Ama hayatımda ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorum.. Gram anlayamadım. Neden böyle olduHadi inşallah yazarsın buraya
Dün hastaneye gidip kan testi yaptırdım, gecikmede 9. gündü.. Negatif çıktı.. Ama hayatımda ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorum.. Gram anlayamadım. Neden böyle olduHadi inşallah yazarsın buraya
Dün kan testi yaptırdım. Gecikmede 9. Gündü ve negatifti.. olsa cikardi heralde dimi.. bugün 10. Gün ve hala regl olmadım yani hamile de değilsem ne diye bu kadar gecikti hiç anlamadim. İlk kez oluyorstres etkiilidir olabilir bence 10 gun sonunda kan testi yapın insllah hayırlısı neyse öyle olsun. birde ilk basta kendinizi çok kaptırmayın ben geçen gebelik çok ümitle dim 7 hafta iicnde düşük yaptı ve nedeni belli değil kısmet bu işlerin olmayınca olmuyor kader yani
- 16 Eylül 2014
- 463
- 768
- 303
Canım cumaya kadar bekle olmaZsan tekrar ver hcg yıne negatıfse tarlusal yazdırırsın doktora ınsaallah nasıbındeki hayrına gönlün teslim olsunDün kan testi yaptırdım. Gecikmede 9. Gündü ve negatifti.. olsa cikardi heralde dimi.. bugün 10. Gün ve hala regl olmadım yani hamile de değilsem ne diye bu kadar gecikti hiç anlamadim. İlk kez oluyor
Regl olsam da olmasam da en iyisi cumaya ben bı randevu alayım.. bu durum normal değil çünkü.. bi sıkıntı var illakiCanım cumaya kadar bekle olmaZsan tekrar ver hcg yıne negatıfse tarlusal yazdırırsın doktora ınsaallah nasıbındeki hayrına gönlün teslim olsun
- 11 Şubat 2020
- 553
- 183
- 53
polikistik över olabilir bilemedim stresten etkilidir yada aldığın bir ilacın etkisidir bilemedimRegl olsam da olmasam da en iyisi cumaya ben bı randevu alayım.. bu durum normal değil çünkü.. bi sıkıntı var illaki
Geçen aylarda muayene oldum polikistik over yoktu bende. Hormonlarim filan da hep normal di.. yani sonradan polikistik over olunabilir mipolikistik över olabilir bilemedim stresten etkilidir yada aldığın bir ilacın etkisidir bilemedim
Yumurtlaman 19 mayis da olmuş anlattıklarına göre genelde yumurtlamadan 14 gün sonra gelir adet yani senin adet olmana daha 5 6 gün var yumurtlaman geç olduğu için gecikmiş adetin canımGeçen aylarda muayene oldum polikistik over yoktu bende. Hormonlarim filan da hep normal di.. yani sonradan polikistik over olunabilir mi
Bu şartlarda bebek varsada kan testinde çıkmaz dimi, ben cumayı bekleyeyim regl olmazsam testi yinelerim. Ama ilk defa oluyor bu. Yani şaşkınlık icindeyimYumurtlaman 19 mayis da olmuş anlattıklarına göre genelde yumurtlamadan 14 gün sonra gelir adet yani senin adet olmana daha 5 6 gün var yumurtlaman geç olduğu için gecikmiş adetin canım