• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli annelerden yardım bebek bezi!!!

sehzadeeeannesi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
11
0
6
Çanakkale
SEVGİLİ ANNELER DOGUMUMA ÇOK AZ KALDI HASTANE ÇANTAMIZI HAZIRLADIK TEK EKSİĞİMİZ BEBEK BEZİ. İNTERNETDE ARAŞTIRDIGIM KADARIYLA FİYATI UYGUN OLAN BEBEK BEZLERİ SIZINTI VE PİŞİK YAPIYOR BU YÜZDEN BEBEĞİM İÇİN HANGİ BEZİ KULLANSAM BİLMİYORUM. TV DE REKLAMI GEÇEN BEZLERDEN DE KİMİ ANNELER ŞİKAYETÇİ. SİZLER BANA HANGİ BEZİ VE ISLAK MENDİLİ TAVSİYE EDERSİNİZ??? :emir_bebek:

Kızım için doğduğundan beri prima premiumcare kullanıyorum. 6 aylık olmak üzereyiz. Çok ta memnunum. Geçen deneme amaçlı (fiyatı daha uygun be kızım hareketlendiği için hareketli bebeklere göreymiş) prima aktif bebek aldım ondan da memnun kaldım. Primadan başka bez kullanmadım diğerleri hakkında yorum yapamayacağım.

Peki bir paket kac gunde bitiyor veya gunde ort. kac bez degistiriliyor

Yeni doğduğu zamanlar çok kaka yapıyor o yüzden ilk 1-2 ay günde 10 defa da değiştirdiğin olur. Sonra kaka sayısı azaldığından bez değiştirme de azalıyor. Biz genellikle 4-5 defa bez değiştiriyoruz.

bebeğim şu an 8 aylık doğduğu günden beri prima aktif bebe kullanıyorum.çok memnunum incecik ve gerçekten ne kadar idrar yapsa kupkuru rahatsız etmiyo.prima remiumcare kullandım fazla memnun kalmadım.molfixde çok kalın geldi.kesinlikle prima aktif bebe derim canım....

Back