• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli annelerden fikir istiyorum

ysfkardelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
122
60
28
34
Oğlum 66 günlük çok fazla kusuyor ve tıkanıyor. Doktora götürdüm gazdan basınç oluşur o yüzden kusar dedi. Başka bir doktora götürdüm çok emiyor o yüzden dedi. İdrar tahlili temiz çıktı. Ama bilmiyorum içime sinmeyen birşeyler var. Fışkırarak kusuyor bu arada. Ne yapmalıyım

Canım gazını cıkarmadığın için oluyordur muhtemel cünkü benim oğlumda ozamanlar öyleydi geceleri emerken uyur kalırdı bende gece hiç gazını cıkarmzdım arada öyle kustuğu oluyodu bazende çok emdiği zaman öyle kusardı her iki doktorda doğruyu söylemiş yani zamanla düzelicektir merak etme bir dahada doktora götürmene gerek yk bence cünkü büyüdükçe kusmalar azalıo benim oğlum 7 aylık şuan ve kusması kalmadı

İlk aylarda cok sık oluyor bu durum. Fiskirtiyorsa da gazdan dolayidir muhtemelen. Benim oglum da emdikce kusardi. Eger cok kotu kokmuyorsa sorun yok kotu kokuyorsa usutmus olabilir demisti doktor o zaman. Zaten belli bi aydan sonra geciyor. Eger gecmezse daha kapsamli bi kontrol yaptirirsin:)

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim kusması kokmuyor zaten dikkat ettim çok fazla gaz sancısı sıkıştırdığında kusuyor

Benim kızımda 120 günlük ve doğduğunda beri çok kusuyor.:KK43: Doktora götürdüm. İlk altı ay normal dedi 6. Aydan sonrada devam ederse o zaman kork demişti bana. :KK17::KK17:Oğlum böyle değildi ama.:KK53::KK53:

Back