- 19 Haziran 2019
- 473
- 272
- 18
- Konu Sahibi invictus34
-
kardeşim yeni doğum yaptı ve hic göğüs ucu yok bebeği sürekli ağlıyor ne yapmaliMaddi durumunuz iyiyse gümüş kapak alın ve emzirme dışında hiç çıkarmayın. Benim bu sayede hiç yara olmadı meme uçlarım.
Kavrayışını doğru yapamadığınız için yara olur meme uçlarınız. Ayrıca 3-4 ay meme uçları alışana kadar bir acı oluyor. Ona dayanmaktan başka çareniz yok.
Silikon uç, emzik, biberon gibi yardımcı görünen düşmanlar hem meme reddine hem de sütünüzün azalmasına neden olur. Kullanmayın derim.
İlk 4 ay zor ama dayanırsanız ondan sonra emzirmek hem çok kolay hem de çok zevkli olacak.
Benim oğlum 13 aylık, aynı sorunları hepimiz yaşadık. İnan’ın hepsi geçiyor.
Benim de hiç göğüs ucum yoktu ve bebeğim memeyi ememedi. Silikon göğüs ucu kullandım avent marka. Bir ay onunla emzirdim. Sonra yavaş yavaş bıraktı ve normal emmeye başladı. 9 aylık oldu çok şükür tekrar sıkıntı yaşamadım.kardeşim yeni doğum yaptı ve hic göğüs ucu yok bebeği sürekli ağlıyor ne yapmali
Bebek emmez de sen sürekli sagarsan sütun azalır birsure sonra meme koruyucular var çocuğa zarar vermeyecek kremler felan ama mutlaka emzir ogrenek zamanla göğsündeki yarada geçer benimde ilk çocukta çok yara olmuştu zamsnla emzirdikce geçti.Hayatımın en zor dönemini yaşıyorum, geçen de konu açmıştım emzirememe ve mahvolan göğsüm, ağlayan bebeğimle ilgili. Malumunuz kendisi çok küçük, sürekli emmek istiyor, benim göğsüm kan içinde, sağıp vermeye çalışıyorum çnkü kendisi çok kuvvetli emiyor. Bu süre zarfında bebeğim çok ağlıyor. Tecrübeli annelerim lütfen yardım edin, emzik vereyim mi, evetse ne zaman başlayayım, hayırsa neden? Sütüm bol o yuzden sağınca yetiyor ama sürekli emmek istiyor ben ne yapacağım lütfen bir çare
Maddi durumunuz iyiyse gümüş kapak alın ve emzirme dışında hiç çıkarmayın. Benim bu sayede hiç yara olmadı meme uçlarım.
Kavrayışını doğru yapamadığınız için yara olur meme uçlarınız. Ayrıca 3-4 ay meme uçları alışana kadar bir acı oluyor. Ona dayanmaktan başka çareniz yok.
Silikon uç, emzik, biberon gibi yardımcı görünen düşmanlar hem meme reddine hem de sütünüzün azalmasına neden olur. Kullanmayın derim.
İlk 4 ay zor ama dayanırsanız ondan sonra emzirmek hem çok kolay hem de çok zevkli olacak.
Benim oğlum 13 aylık, aynı sorunları hepimiz yaşadık. İnan’ın hepsi geçiyor.
Göğüs ucu yaranız için neler kullanoıyorsunuz? Emziğin vakti saati yok doğdupu an bile verebikirsibşzHayatımın en zor dönemini yaşıyorum, geçen de konu açmıştım emzirememe ve mahvolan göğsüm, ağlayan bebeğimle ilgili. Malumunuz kendisi çok küçük, sürekli emmek istiyor, benim göğsüm kan içinde, sağıp vermeye çalışıyorum çnkü kendisi çok kuvvetli emiyor. Bu süre zarfında bebeğim çok ağlıyor. Tecrübeli annelerim lütfen yardım edin, emzik vereyim mi, evetse ne zaman başlayayım, hayırsa neden? Sütüm bol o yuzden sağınca yetiyor ama sürekli emmek istiyor ben ne yapacağım lütfen bir çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?