Kızım tam 6 aylık olduğunda ek gıdaya geçtik.
Eğer sütün yetiyorsa sakın ek gıda verme cnaım.
Anne sütüyle devam.
Doktorunm yönlendirir gerçi
6 aylık başlanması geç falan da olmaz.
Önemli olan doğru şekilde ek gıdaya başlamak ve devam etmektir.
Yanlış davranmazsan bebeğin iştahlı bi bebek olacaktır.
benim kızımda 3 ay 10 günlük sadece anne sütü ile besleniyo şuan kilosu 6 ama bende başlasammı acaba 4 aylık olunca?
bide kaşıkla mı biberonlamı vermeliyiz? yani 4 aylık bebeğe kaşıkla verilirmi?
kilosu gayet idealken neden onu anne sütünden mahrum edip mamayla şişirmeyi planlıyorsun?
bence yanlış düşünce.. hedefin 6 ay olmalı yerimseniben
ya buna en iyi drun karar verecek, bütün doktorlar 4le 6 ay arasında ek gıdaya başlatıyo, beimki 4. ayda başladı, seninkisi 6. aaya kadar sadce emzirme der, benim drum da geç kalınca çocuğun kaşığı reddettiği yönündeydi, benim bebeğim emmeyi reddetti, biberon vermedğiim halde, sağıp vermeye çalıştım ama bi süre sonra o da kesildi, şu anda sadece mama alıyoruz, bir de ek gıda alıoruz, sana tavsiyem burayı diil de drunun söylediklerini baz al, burdan ne söylense ne yazılsa boş çünkü, drun anne sütüne devam dediyse deam et, ki zaten bu ay olmasa öbür ay yine başlıcaksın, şu anın tadını çıkart, ek gıaya başlayınca adamın ağzına mıçıyolar :roflol:
doktorun eger kılo alımı ıyı anne sutune devam dedıyse anne sutune devam et
ben hala anne sutu veren 7aylık bebege sahıbım
5 aydan sonra tattırmalarım basladı ama tam olarak 6.ayında meyve suyu, corba ve yogurda basladım
ama hepsı doktor kontorlunde
ben kızımı 6 ay oluncaya kadar sadece anne sütüyle besledim 5.ayımda işime başladığım halde sütümü stoklamıştım ve sonrasında da hep sağdım fakat 5,5 ayda artık meyva suyu yoğurt falan tattırmaya başlamıştım şimdi MAŞALLAHher şeyi hiç ayırmadan yiyiyor
kilosu gayet idealken neden onu anne sütünden mahrum edip mamayla şişirmeyi planlıyorsun?
bence yanlış düşünce.. hedefin 6 ay olmalı yerimseniben
a.s.benim korkum ek gıdaya başladığında emmeyi bırakması zaten yoksa ilaki ek gıda alması değil gerekirse altı ay emziririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?