- 20 Şubat 2018
- 41
- 3
- 30
Merhaba arkadaşlar belki eski konularımdan beni bilirsiniz. Ben 2,5 yıllık evliyim. Esimle 6 aydır ayriyiz ben babamın evindeyim 6 aydır. Esimle aramızda sürekli anlaşmazlıklar çıkıyordu sürekli tartisiyorduk kendisiyle artik bu sorunları asamicaz dedik çünkü kendisi çok baskıcı aşırı cimri ve iyi bir es deildi . Ben onun aksine biraz gezmeyi yemeyi icmeyi seven biriyim. Kendisi misafiride pek sevmezdi ben aksine cok severim ve misafirlerime hizmet etmeyi iyi bakmayi seven biriyim. Oda bunun tam askine herseyden kısıtlardı. Yemeden, icmeden giyimine kadar... Bizde iki medeni insan gibi oturduk ve olmuyor yollarımızı ayiralm dedik,ikimizde güzelce anlastik ve buna karar verdik. Ertesi gün ben babamın evine geldim,biletimi aldı ve otobüsü dahi beklemeden beni terminalde bıraktı gitti elime bir haslik bile vermedi . Kendisi davayı ben açarım dedi bende tabiki de haklarimi isticegimi hani altınları falan verirsin dedim taam dedi anlaştık öyle geldim bende aradan 2 hafta falan geçti beni ne aradı hani ben davayı actm gibisinden ne de ailesi aradı ki hani ne oluyor bu çocuklar napiyor bir orta yol bulalm diye hic sesleri çıkmadı. Bana büyüklerim iste "yuvani yıkma boşver kimse dört dörtlük değil."gibi nasihatlarda bulundular. Bende eşimin gönlünü alabilmek için ona güzel mesajlar yazdm hiçbirine cevap vermedi. ( seni ozledim,barisalim,yuvamizi yikmayalim,ben hatami kabul ediorm) gibi sözler .. Hepsini yuvami kurtarabilmek adına yaptım. Daha sonra bana bir mesaj yazdı "Sakin gelme,ben istemiyorum. Bi daha da beni arama mesaj atma. Bu sana ilk ve son mesajim" diye. O günden sonra kendisini hic rahatsız etmedim daha. Aradan 4 ay geçti ne dava açtı ne aradı ne sordu. Ben zaten yeterince yıpranmıştım. Ailemde bu belirsizlikten sıkılmısti. Babamla birlikte bir avukata gittik ve davayı biz açtık. Avukatım esimide aradı anlaşmalı boşanma olsun diye ama avukatın telefonlarınıda açmadı. Avukatimda o cevap vermeyince biz davayı çekişmeli olarak açmak zorunda kaldık. Davayı açmadan önce gorumceme mesaj attım. Avukatıma eşim geri dönsün anlaşmalı şekilde bosanalim diye ama yine dönmeyince acildi . Ondan yanlızca hakkımı talep ettim Takılan takılarını,belirli bir nafaka birde avukatim söyledi arabanın yarısıda benim hakkimms avukatim söyleyene kadar hic bilmiyordum bile. Onları talep ettim esim hemen avukatimi aramış "ben hiçbirşey vermem ama boşanmak da istiyorum bu evlilik benim kafamda bitti". Demiş. Avukatimda boyle bir hakki olmadığını söylemiş . Oda taam o halde ben hepsini veremem. Orta yol bulalım demis . Bende altınlardan vazgectm o halde sadece mihrimi ve arabanın yarısı olsun birde devlet bana o zamana kadar nafakayi bağlamıştı zaten onu versin yeter ki anlaşmalı şekilde birbirimizi yipratmadan bitsin dedim. Daha sonra birden hic sesleri çıkmayan insanlar tabiri caizse " kudurdular". Eniştesi aradı hemen nafakayi kaldır ortadan gibi tehditvari konusmalar falan ... Kabul etmedim smdide onlarda avukat tutmuşlar ve dilekçede "Benden talep ettiği altınlar bende değil ,onları bana hic vermedi babasının evine giderken yaninda götürdü". diye şoka girdim gerçekten o kadar şaşırdım ki hic beklemezdm gerçekten .... Birde sırf yuvamı kurtarmak adına gönderdigim mesajlarida aleyhime kullanmis. Hata onda bende deil gibisinde.. Şimdi ilk duruşma günümüz belli oldu mayısın 25'inde durusmamiz var ve napicm nasıl davrancm ne konusucm hic blmiorm heyecandan o gün bayilabilirim herhalde sizce nasıl davranmaliyim?? Buarada Geçenlerde eşimin instgram hesabına girdim,şifreyi tamamen kafamdan attım ve tuttu aramalarda sürekli kızlar vardı,ve gerçekten çok pis iğrenç aramaları vardı çok açmak istemiyorum sizler anlarsınız zaten. Sizce bunları da mahkemede kullanmali miyim??