• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

rabia1984

SaBıR ve ZaMaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.363
8
358
İstanbul
Arkadaşlarım ben bugünden itibaren yediklerimi , yaptığım sporları içtiğim sulara kadar yazmayı düşünüyorum.Bana ortak olurmusunuz benimle birlikte bu yola çıkarmısınız.Amaç birbirimizi motive ederek zayıflamak, zayıfladıkça hayata pozitif bakmak.( Olmak istediğimiz gibi olmak )
Buyrun sizleride buraya bekliyorum.

Son düzenleme:
ilk ve devamlı takipçin tabikiii ben :)
evet hemen başlayalım inş yeni başlığımız uzun soluklu olur ve bizi amacımıza ulaştırır :)

hemen bugün yediklerimi de yazıyım :)

sabah 1 bardak ılık suyla güne başladım
arkasından nesfitle kahvaltımı yaptım
ve 1 fincan yeşil çayımı içtim
ve bu arada şimdiye kadar yarım litre suyumda bitti :)

bende nesfitle güne başladım aç karnına 1 bardak su :)

sende nasıl işe yaradımı benim geçen hafta iyiydi fakat haftasonu azcık kaçırdım o yüzden tartı günümde bi değişiklik yoktu bu hafta devam ediyorum ama artık çok zor gelmeye başladı yemek genelde kahvaltımı yapıyorum akşam yemiyorum zaten az kaldı bitsin bırakıcam artık midem kaldırmıyo bi de kahvlatı yapmayı özledim ya :)

ben düzenli yapamıyorum diyeti haftada 2 gün günüm var ve gidince ben diyetteyim diyip tabağı bitiriyoum sonra çok utanıyorum yardım edin lütfennnnnnnnnnn
ne yapmalıyım kızlar :60:

ben düzenli yapamıyorum diyeti haftada 2 gün günüm var ve gidince ben diyetteyim diyip tabağı bitiriyoum sonra çok utanıyorum yardım edin lütfennnnnnnnnnn

az yiceksin baştan az alcaksın tabağına ertesi günde dengeliceksin yediklerini bi şekilde o gün daha fazla hareket ediceksin mesela

Sabah yediklerimi yazayım 2 dilim ufak kepek ekmeği ve peynir birde şekersiz çay içtim.Arada 3 tane kayısı ve 1 kuru incir götürdüm.öğlen 1 kase çorba patlıcan musakkakka 1 kepçe , 3 dilim ufak kepek ekmeği ve cacık yedim.Bakalım ara öğünde ve akşama inşallah fazla kaçırmam.

evet canım güne gidiyorsun hiç yemeden olmaz.Az az ama hepsinden tadımlık yemen gerekiyor ve öğleden sonra ise günlerin akşamları yemek yememen gerekiyor.sadece salata yiyebilirsin mesela akşamları.

hadi bakalım ozamn ben bugün 66 kiloyum bakalım zaman ne gösterecek sizlerle beraber yazalım kızlar yazalım:72:

tamam canım kilo listesi yapalım.Yaptıklarımızı yediklerimizi falan yazalım.Haftalık program olsun.Kendimize tartı günü belirleyelim.Ondan sonra herkes tartı gününde ne kadar verecek görelim.

evet evet evet hepsini yapalım kurtulalım bıngıllardan :66::66:
allahım kafayı yiyorum :)

biraz önce 1 havuç yedim bugün geç kalktığım için öğle yemicem 5-6 gibi yiyip akşamla birleştiricem
birazdan 1 fincan daha yeşil çay içerim bakalım bakalım
hangi gün yapıcaz tartı benim salıdı bence iyi bigün
haftasonundan çıkıp toparlanmak için 1 gün vermiş oluruz kendimize
pazartesi zaten sorunlu bigün daha da zorlaştırmayalım :)

Ben listeyi yazıyorum ;

İsim : Oslew
Kilo : 72,50 kg
Hedef Kilo : 60,00 kg
Tartılma günü : -
Haftalık
Verilen Kg : -

İsim : krizantem1503
Kilo : 66,00 kg
Hedef Kilo : -
Tartılma günü : -
Haftalık

İsim : rabia1984
Kilo : 84,00 kg
Hedef Kilo : 70,00 kg
Tartılma günü : Cuma günü
Haftalık

hadi bakalım kızlar bize katılmak isteyen varmı , listede adı olanlar yanlış yazdıysam düzelttirsin, eksik varsa bana bilgi versin.

evet evet evet hepsini yapalım kurtulalım bıngıllardan :66::66:
allahım kafayı yiyorum :)

biraz önce 1 havuç yedim bugün geç kalktığım için öğle yemicem 5-6 gibi yiyip akşamla birleştiricem
birazdan 1 fincan daha yeşil çay içerim bakalım bakalım
hangi gün yapıcaz tartı benim salıdı bence iyi bigün
haftasonundan çıkıp toparlanmak için 1 gün vermiş oluruz kendimize
pazartesi zaten sorunlu bigün daha da zorlaştırmayalım :)

Tamam canım bana uyar salı ben cuma demiştim ama o zaman salı günü listeyi yenilemem gerekecek.Ben şimdi birkaç gün o zaman tartılmamış olurum

tartı günüm salıı :)

sporda yazalım mesela leslie olabilir ben hergün 3 mil olanı yapıcam artık yani 45 dk o ve acayip yoruyo arkasından da 100 mekik değişik şekillerde hiç bişey yapmasamda bunu yapıcam

Tamam canım bana uyar salı ben cuma demiştim ama o zaman salı günü listeyi yenilemem gerekecek.Ben şimdi birkaç gün o zaman tartılmamış olurum

sana hangi gün daha uygun geliyosa ona karar ver boşver uğraşma liste falan zaten herkeste çizelge var genelde ordan değişiklikleri yazarız salı günleri yazarız öle 1 haftada kaç kilo verdik falan die bide ben kendim tutuyorum tarih kilo sende yaz öyle kaç haftada ne vermişsin görürsün :66::66:

sana hangi gün daha uygun geliyosa ona karar ver boşver uğraşma liste falan zaten herkeste çizelge var genelde ordan değişiklikleri yazarız salı günleri yazarız öle 1 haftada kaç kilo verdik falan die bide ben kendim tutuyorum tarih kilo sende yaz öyle kaç haftada ne vermişsin görürsün :66::66:

olsun canım bende tartı günümü salı yapıcam .Hem buraya yazınca insan daha çok motive oluyor.Ben kendimi bilirim ama listede olan arkadaşlarıda görürsem en azından kıyaslama şansım olur ama dimi.

Back