- 19 Kasım 2017
- 250
- 159
- 31
- Konu Sahibi Birgaripask93
Günaydın kk üyeleri ben sırf bu derdim yüzünden üye oldum hanimlar ben ev hanimiyim 2 çocuk annesiyim 24 yasindayim ufak bir kasaba gibi yerde otryoruz merkeze araç ile gidip geliyoruz benim sıkıntım ev isi ile ilgili 2 kat evimiz var duvarlar olsun tavanlar olsun çatlak 3 sene önce mutfagimi yaptırdım ama pek memenun değilim mesela eltimin evine görümcem in evine gittiğimde is yapasim geliyor çok zevkli is yapmak ama kendi evime gelinceye yerimden kalkamıyorum aklımda plan kuruyorum bugün sırayı temizliyim yatın burayı falan ama nafile yerimden kalkamiyorum içimden gelmiyor son 1 haftadır düzgün temizlik yapmadım ev les gibi battikca batiyorum evden soğudum ama mecbur temizlik şart nasıl duzeticem kendimi eşimin dediğine göre 3 4 ay a evi yıkıp yeniden benim istediğin gibi yaptiricakmisiz ama ben 4 senedir bekliyorum ilçeye gitmeyi ama eşim apartman sevmiyor ben yapamam diyor burda müstakil evimiz var bide arabamız olur merkeze gitmek daha kolay olur diyor 4 yıldır gidicez diye diye soğudum evden zaten bi görseniz evin halini heryer catladi 2. Bir sey ise geçen sene çocuk odası aldık burdan taşınınca diye yatak odami iptal ettirdi eşim tabi onun zoru ile yatak odamdan vazgeçtim yeni eve çıkınca yenisini alıcam sana dedi 1 senedir yerde yatiyoz bende gencim bende heves ediyorum ama şuanki en büyük problemim temizlik nasıl yenice kendim bir bardak kaldirsim yok dolapları içi almış başını gidiyor aman kim yapcak diyorum bu konuda n çok rahatsixim bu evde napicam