Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar haklıınız ki.gerçekler acı veriyor gerçekten.bu arada biz dün boşanma davasını açtık arkadşlar.26 martta davamız.yani öyle yada böyle bitiyor.bu arada benim çocuğum yok çenebazcım.en büyük akıllılığım bu oldu sanırım.ilişkim düzelmeden çocuk yapmak istemedm.memlekete geri döncem.iş başvurularım var.yüksek okul meznuyum.onları değerlendirmeye alıcam.ama çok zor öyle bi yara ki kauk bağlamıyo hiç.....![]()
o kadar haklıınız ki.gerçekler acı veriyor gerçekten.bu arada biz dün boşanma davasını açtık arkadşlar.26 martta davamız.yani öyle yada böyle bitiyor.bu arada benim çocuğum yok çenebazcım.en büyük akıllılığım bu oldu sanırım.ilişkim düzelmeden çocuk yapmak istemedm.memlekete geri döncem.iş başvurularım var.yüksek okul meznuyum.onları değerlendirmeye alıcam.ama çok zor öyle bi yara ki kauk bağlamıyo hiç.....![]()
evet ortada bi yuvayok biliyorum.ama yine de üzülüyorum.onla da olmuyo onsuz da.içimde öyle yaralar var ki.kabim delik deşik.ağır yrlıyım.bide toplum beni çok korkutuyo.boşanmış olmatan korkuyorum.sanki ölücekmişim gibi geliyo boşanınca:gitme:
evet ortada bi yuvayok biliyorum.ama yine de üzülüyorum.onla da olmuyo onsuz da.içimde öyle yaralar var ki.kabim delik deşik.ağır yrlıyım.bide toplum beni çok korkutuyo.boşanmış olmatan korkuyorum.sanki ölücekmişim gibi geliyo boşanınca:gitme:
şu an çok kızgınım sana firuze çokklava:
başta ki sayfalara gidip bakarsan sana destek olmaya çalıştığımı görürsün
ama sen ne yaptın intihar edecek durumdayım dedin pc.yi kapattın gittin
sabaha kadar migren atağıyla boğuştum ya bişey yaptıysa diye
hiç düşünmüyomusun hiç mi merak eden olmaz diye
bunu yapmaya hakkın yok firuzecim ne kendi hayatından vazgeçmeye ne de bizi tedirgin etmeye
aklını başına topla artık
bırak o adamı sen ne o na ne de bi başkasına muhtaç değilsin zaten
elin ayağın sağlam aileniin yanına dön bi işe gir okulunu tamamla
hayata yeniden başla
hiç bir şey için geç değil
sürekli maziyi yaşayarak kendine zulmetmekten başka bişey yapamazsın
o adam zaten er geç boşayacaktı zaten
hem öyle bi kocadan ne beklenir Allah aşkına
ya aklını başına al bırak şunu git anana
yeniden başla diyoruz hayata
kimse için acı çekmeye değmez
ya Allah de ve Allah'a sığınarak yeniden bi hayat kur kendine
arkadaşlar gözümü açtım bunu gördüm.alışabilir miyim sizce onsuz bi hayata.ben güzel bi kdınım.eşim baştan beri bunu da kompleks yaptı zaten.ilk sorunumuz neden ben sana aşık oldum ilk görüşte sen bana olmadınla başladı zatensenağlamasenağlama am be onu çok seviyordum.başayabilir miyim yniden.senağlamasenağlama ailem bna destek çok şükür sıkıntı yok o konuda ama bana ağır geliyo geriye dönmeksenağlama dediğiniz gibi hr şerrin içind bi hayır vardır.belki de bundan başka şekilde kurtulamayacaktm.o kadar yaralıyım ki anlatamam size. polis olayına gelince akadaşlar 18 yaşındaykn yani evlemen 1 sene kadar önce beni çok sevdiğini söyleyen bi çocuk en yakın arkaışımı dövdü polise şikayet ettik.polislerden bzılarının bana söylemediği kalmdı.inaın o kadar gücme gitti ki.bu kezde kendi ayağımla gitmenin ezikliği olduğu için ne yapacağımı bilemedim.b ilişkinin tam olup olmadığını hatırlamıyorum.çay içecektik dışarda bana seni tanıyan filan olr arkadaşınevi var orda laflayalım dedi.yani eve gitmek için gitmedim oaya.bnde gttim malesef.senağlamasenağlama çay getirmye gitti uygunsuz bi şekilde gei geldi.ben onu göünce şok oldum.hani kulaklarınız çınlar biran zafiyet gçirirgibi olursunuz ya öyle.kendime geldiğimde tytımı indirmiişti bn hmen klkıp kçtım.başta bırakmadı ağlamay başlayıınca bıraktı.senağlamasenağlama akadaşlar çok zor gerçekten:gitme:
Bu derece saplantılı sevgileri de anlamıyorum. Adamın yapmadığı kalmamış resmen, hala daha seviyorum, yuvam dağılsın istemiyorum diyebiliyor sevgili konu sahibi.
Şakamısın sen arkadaşım. yada cidden sağlıklı düşünemiyorsun.akannehir
cokmu duygusalim ben yaa :1no2:sizin ve diger arkadaslarin bu denli icten yorumlarini gorunce ne kadar seviniyorum
şu an çok kızgınım sana firuze çokklava:
başta ki sayfalara gidip bakarsan sana destek olmaya çalıştığımı görürsün
ama sen ne yaptın intihar edecek durumdayım dedin pc.yi kapattın gittin
sabaha kadar migren atağıyla boğuştum ya bişey yaptıysa diye
hiç düşünmüyomusun hiç mi merak eden olmaz diye
bunu yapmaya hakkın yok firuzecim ne kendi hayatından vazgeçmeye ne de bizi tedirgin etmeye
aklını başına topla artık
bırak o adamı sen ne o na ne de bi başkasına muhtaç değilsin zaten
elin ayağın sağlam aileniin yanına dön bi işe gir okulunu tamamla
hayata yeniden başla
hiç bir şey için geç değil
sürekli maziyi yaşayarak kendine zulmetmekten başka bişey yapamazsın
o adam zaten er geç boşayacaktı zaten
hem öyle bi kocadan ne beklenir Allah aşkına
ya aklını başına al bırak şunu git anana
yeniden başla diyoruz hayata
kimse için acı çekmeye değmez
ya Allah de ve Allah'a sığınarak yeniden bi hayat kur kendine