tecavüze uğradım ve boşanıyorum:(((

evet ortada bi yuvayok biliyorum.ama yine de üzülüyorum.onla da olmuyo onsuz da.içimde öyle yaralar var ki.kabim delik deşik.ağır yrlıyım.bide toplum beni çok korkutuyo.boşanmış olmatan korkuyorum.sanki ölücekmişim gibi geliyo boşanınca:gitme:

o kadar haklıınız ki.gerçekler acı veriyor gerçekten.bu arada biz dün boşanma davasını açtık arkadşlar.26 martta davamız.yani öyle yada böyle bitiyor.bu arada benim çocuğum yok çenebazcım.en büyük akıllılığım bu oldu sanırım.ilişkim düzelmeden çocuk yapmak istemedm.memlekete geri döncem.iş başvurularım var.yüksek okul meznuyum.onları değerlendirmeye alıcam.ama çok zor öyle bi yara ki kauk bağlamıyo hiç.....:(

canım çocuklar bile gülüyolar deyince senin çocukların sandım.
daha iyi o zaman, çok mantıklı düşünmüşsün.

bence sen mesleğini, hayatını eline alıp aklı başında bir hayat yaşıcaksın, herşey güzel olacak.

toparlan, neler yaşanıyor da unutuluyor, ölümden başka herşeyin çaresi var.
güçlü ol, ailenin destek olması bulunmaz nimet, onlara sarıl, orası da senin evin, baba evi :asigim:

Çalışman gerçekten de çok iyi olur senin için canım.Çocuğunun olmadığına sevindim.Eşini çok seviyor olabilirsin ama evliliğin devam etseydi daha çok yıpranacaktın.Bir süre hayatına kimseyi sokma.Arkadaş çevren de genişler çalışırsan.

o kadar haklıınız ki.gerçekler acı veriyor gerçekten.bu arada biz dün boşanma davasını açtık arkadşlar.26 martta davamız.yani öyle yada böyle bitiyor.bu arada benim çocuğum yok çenebazcım.en büyük akıllılığım bu oldu sanırım.ilişkim düzelmeden çocuk yapmak istemedm.memlekete geri döncem.iş başvurularım var.yüksek okul meznuyum.onları değerlendirmeye alıcam.ama çok zor öyle bi yara ki kauk bağlamıyo hiç.....:(

Zaman neleri unutturuyor cnm sen hiç merak etme...

Belki önüne çok iyi biri çıkacak,çocukların olacak ve hem sevecek hemde sevileceksin. Hiçbişey için geç değil inan ki. Allah seni mukafatlandıracaktır.Sabrının karşılığını verecektir inşallah. :teselli:

En iyisi kendine bir iş bulmaya çalış,bu heriftende kurtul bak herşey çok güzel olacak :1hug:

ya arkadaşlar şimdi, polise başvursun diyorsunuzda ne delil kalmış ne bir şey.
adam derse benle isteyerek beraber oldu hatta yok beraber olmadık çay içti çıktı gitti.
nasıl ispatlarki bu saatten sonra.
artık polise gitmesinin bence hiçbir anlamı yok.
o sadece bu arkadaşı üzer.çünkü ispatlayacak hiçbir şeyi yok elinde.
sıcağı sıcağına gitseydi olurdu bakın..
. ama artık çok geç.

evet ortada bi yuvayok biliyorum.ama yine de üzülüyorum.onla da olmuyo onsuz da.içimde öyle yaralar var ki.kabim delik deşik.ağır yrlıyım.bide toplum beni çok korkutuyo.boşanmış olmatan korkuyorum.sanki ölücekmişim gibi geliyo boşanınca:gitme:

böyle düşünme canım
hayatında şimdiye kadar çok şey ters gitmiş ama daha çok gençsin
hayatına güzel bir yön verebilirsin :teselli:
yeterki umudunu yitirme.ailende sana destekmiş kendini kolayca toparlayabilirsin canım

Sana 5 yıldır işkence gibi bir hayat yaşatan kocandan boşandığın için üzülüyor musun?Adam seni böyle bir sebepten boşamasa işkence dolu hayatı yaşamaya devam edecektin yani öyle mi? Çok garip gerçekten.

Hata üstüne hata olmuş yaşadıkların..Şu saatten sonra önüne bakman lazım,geçmişi (elbetteki ders alarak) unut..Eşinden ayrıl ve ailenin yanına dön,psikolojik destekle hayatına sıfırdan başla derim ben...

bak daha henüz çok gençsin canım güzel de bir kızmışsın

yaşadıkların kolay şeyler değil evet ama bak ailen var en azından arkanda

okumuşsun da inan birçok kadından çok daha şanslısın tüm bu yaşananlara rağmen

psikolojik destek alırsın,psikolojim kötü diyorsun

hepsi de düzelir inan

hani bir söz var 'beni öldürmeyen acı güçlendirir' diye,sen de güçlendin bak,olgunlaştın

psikolojin de birazcık daha düzelince psikolojik destekle, bunların farkına varacaksın

kalbini bozma hiç,kendine güven olur mu ?

yılların verdiği alışkanlıklardan kurtulmak zordur tabi, ama herkes üstesinden geliyor, sen neden gelemeyesin ?
boşanmış insana toplumun ayrı bir bakışı olursa da güler geçersin.
o ayrı bakışı sunanların evlilikleri çok mu pürüzsüz, genelde hayır, istiyorlar ki herkes çeksin kendileri gibi.

kimse başkalarının ne dediğine endeksli yaşayamaz, yaşamamalı, 1 defa yaşayacak yeniden dünyaya gelme yoksa kaydirigubbakcemile3

Canim alisabilirmiyim diyorsun, evet alisacaksin! ama en onemlisi guclu olacaksin bak kendin yazdin ailem bana sahip cikar diye hic durma git yanlarina guzelligine kendine yazik etme
O kocan olacak kisiye siginmissin ama adam seni tekmiklemis itmis asagilamis inan bana sen guclu oldukca ayrildigina dua edeceksin ofke duyacaksin belki sasiracaksin neden ben o adamla zaman gecirdim diye
ailene git baska bir sey diyemiyorum gayri
sana kiymet vermeyene kiymet verip kendini dusurme icin acisada hala bir umit isigi arasinda bundan vazgec cunku o iinsan sana insafsizlik yapti hic bir olgunluk gostermedi
ailesi dahi seni horladi
oysa hem guzel hem okumus hem ailesi arkasinda bir insan bu durumlara dusmemesi gerekirdi
yasadiklarini kotu bir kabus olarak say ve uyan akilli olgun ve guclu bir KADIN olarak hayatini kur
chat ortamlarinda sevgiye sefkate ilgiye muhtac gencecik bir kizi kapmak icin yarisirlar inanki
guclu kadin imaji vermek kaliteli bir sevgi ve ilgi alma durumuna yol acar
ailene gidecegini bildirirsen en azindan burda icimiz rahatlar

şu an çok kızgınım sana firuze çok :oklava:
başta ki sayfalara gidip bakarsan sana destek olmaya çalıştığımı görürsün
ama sen ne yaptın intihar edecek durumdayım dedin pc.yi kapattın gittin
sabaha kadar migren atağıyla boğuştum ya bişey yaptıysa diye
hiç düşünmüyomusun hiç mi merak eden olmaz diye
bunu yapmaya hakkın yok firuzecim ne kendi hayatından vazgeçmeye ne de bizi tedirgin etmeye
aklını başına topla artık
bırak o adamı sen ne o na ne de bi başkasına muhtaç değilsin zaten
elin ayağın sağlam aileniin yanına dön bi işe gir okulunu tamamla
hayata yeniden başla
hiç bir şey için geç değil
sürekli maziyi yaşayarak kendine zulmetmekten başka bişey yapamazsın
o adam zaten er geç boşayacaktı zaten
hem öyle bi kocadan ne beklenir Allah aşkına
ya aklını başına al bırak şunu git anana
yeniden başla diyoruz hayata
kimse için acı çekmeye değmez
ya Allah de ve Allah'a sığınarak yeniden bi hayat kur kendine

bunu yapmaya hakkın yok firuzecim ne kendi hayatından vazgeçmeye ne de bizi tedirgin etmeye
hayata yeniden başla

cokmu duygusalim ben yaa :1no2:sizin ve diger arkadaslarin bu denli icten yorumlarini gorunce ne kadar seviniyorum

arkadaşlar gözümü açtım bunu gördüm.alışabilir miyim sizce onsuz bi hayata.ben güzel bi kdınım.eşim baştan beri bunu da kompleks yaptı zaten.ilk sorunumuz neden ben sana aşık oldum ilk görüşte sen bana olmadınla başladı zatensenağlamasenağlama am be onu çok seviyordum.başayabilir miyim yniden.senağlamasenağlama ailem bna destek çok şükür sıkıntı yok o konuda ama bana ağır geliyo geriye dönmeksenağlama dediğiniz gibi hr şerrin içind bi hayır vardır.belki de bundan başka şekilde kurtulamayacaktm.o kadar yaralıyım ki anlatamam size. polis olayına gelince akadaşlar 18 yaşındaykn yani evlemen 1 sene kadar önce beni çok sevdiğini söyleyen bi çocuk en yakın arkaışımı dövdü polise şikayet ettik.polislerden bzılarının bana söylemediği kalmdı.inaın o kadar gücme gitti ki.bu kezde kendi ayağımla gitmenin ezikliği olduğu için ne yapacağımı bilemedim.b ilişkinin tam olup olmadığını hatırlamıyorum.çay içecektik dışarda bana seni tanıyan filan olr arkadaşınevi var orda laflayalım dedi.yani eve gitmek için gitmedim oaya.bnde gttim malesef.senağlamasenağlama çay getirmye gitti uygunsuz bi şekilde gei geldi.ben onu göünce şok oldum.hani kulaklarınız çınlar biran zafiyet gçirirgibi olursunuz ya öyle.kendime geldiğimde tytımı indirmiişti bn hmen klkıp kçtım.başta bırakmadı ağlamay başlayıınca bıraktı.senağlamasenağlama akadaşlar çok zor gerçekten:gitme:

Belki de sadece yeltenmiştir ama olmamıştır sen ağladığın için.

Bunu anlayacak sadece sensin canım . Bir arkadaşın dediği gibi umarım bu adiden hamilelik felan olmaz umarım.

Dünkü açtığınız boşanma davası hayırlısıyla fazla uzamadan sonuçlanır inşallah.Bir an önce hayatınızı yoluna koymaya başlarsınız siz de ailenizin desteğiyle en önemlisi kendi çabalarınızla.

Bu yara ancak sizin gayenizle kabuk bağlar arkadaşım,unutmayın ki kabuksuz yara olmaz hiçbir zaman.

Yeter ki biraz gayret biraz istek biraz da ümit inanın hepsi yeter

yaram kabuk bağlamıyor diyosun tamam doğru kolay değil yaşadıkların ama
hep yaşadıklarını başa sararak mı yaşayacaksın
bu kadar acizlik niye neden
üstelik yüksek okul mezunu bi kızsın
çok mu zor yeniden hayata başlamak
kocanın sana yaptığı zulumden ne farkı var senin kendine yaptığın bu zulmün
aklını başına topla Allah'a sığın ve yeni bi hayat kur gülüm kendine
elimizden geldiğince destek oluruz sana
yapma böyle
başını elinin arasına al bi düşün ya hu
ben ne yapıyorum kendime diye
daha 24 yaşındasın geri kalan ömrün için bari bişeyler yap
kendini biraz olsun ka'le al kendine gel
anan seni acı çekesin diye mi doğurdu
sonra bi pislik için ömrün heba olsun diye mi büyüttü
okuduğun halde evde oturup sızlanasın diye mi okuttu
kalk ve doğrul o kocayı boşa ve hemen hayata başla
daha fazla geç kalmadan

Bu derece saplantılı sevgileri de anlamıyorum. Adamın yapmadığı kalmamış resmen, hala daha seviyorum, yuvam dağılsın istemiyorum diyebiliyor sevgili konu sahibi.

Şakamısın sen arkadaşım. yada cidden sağlıklı düşünemiyorsun.akannehir

Bu derece saplantılı sevgileri de anlamıyorum. Adamın yapmadığı kalmamış resmen, hala daha seviyorum, yuvam dağılsın istemiyorum diyebiliyor sevgili konu sahibi.

Şakamısın sen arkadaşım. yada cidden sağlıklı düşünemiyorsun.akannehir

Kuzum haklı :1hug:

Evet saplantılı bir sevgi arkadaşın yaşadığı ,boşandıktan sonra onsuz yapamayacağını düşünüyor alışkanlık haline gelmiş sankim.:delphin:

Bunca şeyden sonra nasıl dersin hala seviyorum vs diye hayret :delphin:

cokmu duygusalim ben yaa :1no2:sizin ve diger arkadaslarin bu denli icten yorumlarini gorunce ne kadar seviniyorum

duygusal değilsin ve ben özel bişey yapmıyorum
olması gereken bu ortada daha 24 yaşında hayatının baharında
ve ömrünü zulüm görerek geçiren bi kadın var buna duyarsız kalmak mümkün mü
karşımızda ki insanın acısına dutarsız kaldığımız an başlıyor zaten insanlığımızdan ödün verdiğimiz gerçeği

2 yıl önceki konuna şöyle baktımda.
bu adam seni dövüyormuş canım ya.
şiddet oldumu orda mutluluk olmaz zaten.
hala buadam içinmi üzülüyorsun.
insan sevdiğinin canını yakarmı.
bırak bu adamı ,dön ailenin yanına.
seni sevendayağı olmayan ,birini bulursun ilerde.ama çekme bu adamı

hayata yeniden başla

o kadar duygulandım ki nlatamm.yetimhane de bi çocuğun başını okşadığında ne hissederse öyle hissediyorm.canım benim.pcyi kapatma zorunda kldım.çünkü iğrenç küfürler yemeye başlamıştımsenağlama

Back