beş senedr yerin altında mıyım üstünde miyim bilmiyorum.beni yargılayan arkadaşlar ben ben psikolojinin arkasına sığınmıyorum beş yıldır psikolojik tedavi alıyorum alabildiğim kadarıyla ağır depresyon geirdim.depresyon krizim de bana sarılmasını istedim sadece,beni itmesinin etkisiyle kriz de şiddetli bi şekilde bana sarılmasını istiyordum.hani çocuklr vardır yaannelri kızar onlar da annelrine sarılılar ağlayarak öyle bi şey.bende ona sarılmak istiyodum beni ayakları ile tekmeliyordu git filan diye.yani demk istediğim doktorum da konuştu onunla eşine böyle davranma olumsuz şeyler olabilir diye.insaların yüzüne karşı olumlu davranırdı tamam filan.kapıyı kapatıp ee döndüğümüz de bna geber,beter ol der beni tekrar krize sokrdı.chate girmeden önce onu aradım defalarca seninle konuşma istiyorum diye işim var,play station oynuyorum seninle uğraşamm diye telefonu yüüme kapadı.artık çevremde ki insalar dabeni dinlemiyorlardı.hep benzer mevzular olduğu için bıkmışlardı.o yüzdn gidim oraya.senağlamasenağlama