tecavüze uğradım ve boşanıyorum:(((

firuze kocandan ayrıl ve yeni bir hayat kur kendine.çok gençsin.ailen destekse ne güzel işte dön ailenin evine.inan her üzüntü sonsuza kadar devam etmiyor.bu acılar geçicek.bu ilişki düzelemez artık.bu olaydan sonra kocam dediğin insanla mutlu olamazsın.
daha çok gençsin.psikolojik yardım alman gerek sadece ilaçlarla olmaz.konuşacak sana yardım edecek bi uzman bul.ve o evden bir an önce ayrıl.umarım hayatında herşey çok güzel gider bundan sonra.

o kadar duygulandım ki nlatamm.yetimhane de bi çocuğun başını okşadığında ne hissederse öyle hissediyorm.canım benim.pcyi kapatma zorunda kldım.çünkü iğrenç küfürler yemeye başlamıştımsenağlama
tamam firuzecim ama bi daha o kelimeyi söyleme Allah rızası için
bak bu kadar insan sana laf anlatmaya çalışıyor
iğrenç küfürler yemeye başladım diyosun daha niye bu sevgi anlamıyorum bu bile bi nefret nedenidir
ah vahh yazık demek istemiyorum sana
çünkü bunu yapmak acımak senin için çözüm değil
defalarca çözümü yazdık sana
senin yaşadıklarına okudukça benim içim acıyor lakin senin kendine acıdığın yok be gülüm
hala seviyorum diyosun dul yaşamaktan korkuyosun
bunca yaşayan dul ne yapıyo be gülüm

tamam firuzecim ama bi daha o kelimeyi söyleme Allah rızası için
bak bu kadar insan sana laf anlatmaya çalışıyor
iğrenç küfürler yemeye başladım diyosun daha niye bu sevgi anlamıyorum bu bile bi nefret nedenidir
ah vahh yazık demek istemiyorum sana
çünkü bunu yapmak acımak senin için çözüm değil
defalarca çözümü yazdık sana
senin yaşadıklarına okudukça benim içim acıyor lakin senin kendine acıdığın yok be gülüm
hala seviyorum diyosun dul yaşamaktan korkuyosun
bunca yaşayan dul ne yapıyo be gülüm

yorumlarını beğeniyorum arkadaşım :1hug:

senağlamasenağlamasenağlama
2 yıl önceki konuna şöyle baktımda.
bu adam seni dövüyormuş canım ya.
şiddet oldumu orda mutluluk olmaz zaten.
hala buadam içinmi üzülüyorsun.
insan sevdiğinin canını yakarmı.
bırak bu adamı ,dön ailenin yanına.
seni sevendayağı olmayan ,birini bulursun ilerde.ama çekme bu adamı

evet şiddete maruz kalıyorum.bi kez kardeşimin yanında oldu içimde büyük bi yardır bu.artık ayrılık var zaten arkadaşlar dönüşü yok.diliyorm çilem dolmuştur.gün geçtikçe sağlığımı kaybettiğimi de hissediyorum.işin acı tarafı bu adam benim üzüldüğümü gördükçe mutlu oluyo.insan kendini seven birinin erimesiyle nasıl bu kadar mutlu olur.sadist mi ne bilmiyorum.senağlamasenağlama

Dul kalacağım korkusu ile ben bu eziyeti çekerim anlayışını anlayamıyorum. Eşinden ayrılan insanlara bakış açısını kendi içimizde ilk önce biz yaratıyoruz heralde, biz bile böyle düşünüyorsak, herkes te bizim gibi düşünüyordur heralde. Ve kim ne isterse onu düşünsün, benim çektiğim eziyette kimse benim yanımda değil ya.

Ben onsuz yaşamıyorum diyorsunda, onunla nasıl yaşayacaksın, ya da yaşayabiliyor musun gerçekten? Sana yazık değil mi? Sen kendine acımazsan ,o adam hiç acımaz. Ve ayrılmayıda istiyorsa ,yolu açık olsun.

Hayat bitmiyor, devam ediyor, onsuz çok daha güzel olacak inş. Zamanla nefes almaya başlayacaksın. Halbuki içinde kalsan , iyice batacaksın. Zamanla geçecek herşey. Ne güzel ki ailen yanında.

26 martta dava var.kabul ettim zaten ayrılığı.yaram çok taze.bna nekadar cesaret verdiğinizi tahmin bile edemezsiniz arkadaşlar.çok teşekkür ederim

senağlamasenağlamasenağlama

evet şiddete maruz kalıyorum.bi kez kardeşimin yanında oldu içimde büyük bi yardır bu.artık ayrılık var zaten arkadaşlar dönüşü yok.diliyorm çilem dolmuştur.gün geçtikçe sağlığımı kaybettiğimi de hissediyorum.işin acı tarafı bu adam benim üzüldüğümü gördükçe mutlu oluyo.insan kendini seven birinin erimesiyle nasıl bu kadar mutlu olur.sadist mi ne bilmiyorum.senağlamasenağlama

kendi hayatına bak.ve onun davranışlarının seni üzmesine izin verme.değerli olduğunu bil.en önemlisi bu.özdeğer,öz saygı eksikliğinden oluyor bu tür bağımlı ilişkiler.kendini değerli ve önemli bulduğun ölçüde değerlisindir çünkü.

26 martta dava var.kabul ettim zaten ayrılığı.yaram çok taze.bna nekadar cesaret verdiğinizi tahmin bile edemezsiniz arkadaşlar.çok teşekkür ederim

allah hakkında hayırlısını versin canım. ama şunu unutmaki ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.:gitme::gitme:
sakın hatayı hatayla kapatmaya çalışma. ailene dön. belki sana kızacaklar ama insanın en iyi dostu ailesidir.....
elden fayda yok tatlım.
inşallah geçmişi unutur kendine çok güzel bir hayat çizer ayaklarının üzerine daha sağlam basarsınn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

senin için ne hayırlıysa o olsun cnm
çok geçmiş olsun diyorum ilkönce ve sana katılıyorum burada yorum yapan arkadaşlar inanınki çok çaresiz olduğundan,buraya bişiyler yazmaya çalışanlara inanılmaz destek oluyosunuz,özgüven ve cesaret veriyorsunuz.

firuze sende ne yaşamış olursan ol hala Allah'ın sana lütfu olan bir bedeni taşıyorsun,artık o bedene acı verme,yıpratma lütfen.kendine artık saygı duy,güçlü ol ve tertemiz bir sayfa aç..hala nefes alıyorsun çünkü...

sen şimdi nerdesin?annenin yanına mı döndün,yoksa hala olunla mısın?

o kadar eksik anlatıyorsun ki,taşlar bir türlü yerine oturmuyor.ya da ben oturtamıyorum.
aynı çatı altındaysanız.26 marta kadar seni tekrar ikna etmesinden korkarım.çünkü adam dengesiz.
geçen seferde tam ayrılma noktasına geldiğinizde seni kandırmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

ailenle bir sorun yok madem,neden ailenin yanına gitmiyorsun.hem annenide anlamıyorum ben.
kızının bu kadar aşağılandığını görecek ve öyle bekleyecek..

kusura bakma benim bu konuda hala,kuşkularım var.:sinifsinif:

Bir arkadaşım eşi için "ondan ayrılırsam dünya başıma yıkılır" diyordu bir zamanlar, eşi uyuşturucu sattığı için hapse girdi ve boşandılar..
Ailesinin desteği olmadan kendine yeniden düzen kurdu hemde iki tane kız çocuğu ile.

Şimdi işi olan, evi olan, ( evi ilk tuttuğu zaman eşya bile yoktu içinde, zamanla herşeyini aldı çünkü eşi evlendikleri zaman aldıkları eşyaları satmıştı) kızlarını okutan güçlü bir kadın kimseye muhtaç değil, azmedersen kendine inanıp Allaha sığınırsan yapamayacağın hiçbir şey yok...

Lütfen psikolojik destek al, ve lütfen yaşadıklarını kimseye anlatma, unut...
Şundan da emin ol ki eşin olacak adam iki sene sonra aklına bile gelmeyecek...
ınsanlar evlatlarını kaybedip bunun acısını unutup hayata dönebiliyorlarsa, sen sana eziyet eden adamı hatırlamayacaksın bile, hatta ben nasıl katlanmışım o adama diye kendi kendine kızacaksın..

Çok gençsin, ömrün o kadar uzunki Rabbim bu fırsatı değerlendirmeyi nasip etsin sana...

Yaradana sığın Ona dua et,
Her zaman kendin için en hayırlısını iste Ondan,
Unutma ve asla şüphe etme Onun kapısından kimse eli boş dönmez......

ben ailemin yanında değilim.onunla kalıyorum şu an beni geri çevireceğini sanmıyorum.dilekçe verdik artık...:a015:

nerden başlayım anlatmaya bilmiyorum.öylezor bi duumdayım ki anlatamm.bn başk bi şehirde evliyim yani ailemden uzaktayım.eşim olacak adam 4 yıllık evlilikde yaklaık 10 kez ayrılaım dedi baa.insaların içinde küçük düşürdü ağlattı yalvarttı hakaret etti.ayrıca çok inatçı,la dese lo demez.senağlama asla haksızlığını kabul etmez bi insan.beni istemedğini söyler sona bıçak kemiğedayanınca hep vaz geçer yalvarır alım gülüm olur ama bu bi haftayı geçmez.sonra yine hakareler.bende her seferinde kanrım.kanmak istrim.çünkü severek evlendim.ailesi de bana karşı olumsuz.artık o kada yalvardım ki etrafım a ki çocuklar bil bnle dalga geçmeye başladı sen kuyruk musun diye.bi gün ankara da görevi çıktı,orda ablası da var ben de gitmek istedim.yalnız başım istanbul da klmak istemedim.ablası istememiş beni, oda ailemi rahtsız ediyosun dedi bana ben de ablasını araım ben de geleyim dedim müsaitsen tabi beni istemediğinden haberim yok.gittik bi hft köle gibi yemeklerini yaptım bulaşıklarnı yıkadım sonra bu beni memleketime göndermek istedğini söyldi yalvardım yaardım dinletemedim.gönderdi beni.ailemede derdimi anlatamaz oldum artık utanıyordum.internette paylaşma istedim chat sayfasının birin girdim dahaönce girmişliğim yok.bi adama derdimi anlattım.benimle çok güzel konuştu.yani teslli verdi akıl verdi.sonra numarasını verdi.anladı çok darda oldğumu.ist da aradım bu adamı bi çay içeim dedi.bunun bi iki gün öncesi yine bi sürü şeyler yaşadım kayın pederim beni asansörden itti,görümcemler uğraştı bi sürü şey.kendimi atmak istedim bnde gittim.belki çok aptalca gelecek ama nasıl yaptım bende bilmiyorum.ban evlisn gören olmasın bi arkadaşta ça içelim dedi gitim.adam çayı getirmeye gitti bn tedirgin oldum yanlışı hissettim tam kakıyodum uygunsuz vaziyette geldi adam kulaklrım uğuldadı şok oldum dondum kaldım kendimi kaybettim bi dakika kada ki kendim geldiğimde benim tytımı çıkarmıştı ne oldu hiç bilmiyoum kalktım toplandım.kaçtım bırakmak istemedi kaçtım.yıkıldım bi kere daha.polise filan gidemedim çünkü o eve knim gitmiştim.çıktım numarasını fln attım ağlayarak ev gittim.iki gün hiç bi şey söyleyemedim sonunda vicdanıma yenik düştüm ve eşime anlattım aynen durumu.sürekli terliyor ve kusyordum.çok zor bi süreçti bana inandı ama koz kullandı hep.daha sonra boşanma kararı verdik adliyeye gittik.orda vazgeçti.boşanmayalım dedi.sonra yeniden başladık.ama he gün ızdırap.zate ızdırap olan haytım iyice ateş oldu.senağlamasenağlamasenağlama 5 ay geçti üstünden dayak yedim şddet gödüm.şimdi yeniden ayrılmk istiğini öyldi kbul ttim ve dilekçeyi verdk.mhvoldum en arkadaşlarsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bu kadar seni mutsuz eden bir adamin yaninda basindan beril bile bile kaldigin icin olmus hepsi mutsuzlugundan yanlizligindan internette baskalariyla yazismissin keske mutsuzlugunu bizimle paylassaydin daha mantikli olurdu en azindan sana bir zarar gelmezdi evliliginin bitmesine gelirse gercekten cok isabetli olmus kurtul su adamdan sana seni her anlamda tatmin ve mutlu edicek biriyle ol allah yardimcin olsun üzülme herseyde bir hayir vardir

evet ortada bi yuvayok biliyorum.ama yine de üzülüyorum.onla da olmuyo onsuz da.içimde öyle yaralar var ki.kabim delik deşik.ağır yrlıyım.bide toplum beni çok korkutuyo.boşanmış olmatan korkuyorum.sanki ölücekmişim gibi geliyo boşanınca:gitme:

Canım genceciksin ailen sana destek yeniden güzel bir hayata başlamak için imkanın var...bence senin yaşadığın sevgi değil toplum demişsin bilinç altına işlemiş korkular seni bu olayı bitirmekten korkutuyor...Boşanınca ölmeyeceksin ailen yanında olacak ...huzurlu bir ortamda yaralarını saracaksın...ve eşinin 5 yılda yaptıklarıyla yitirmene neden olduğu özgüvenin yerine gelecek...ve bir gün şunu diyeceksin ooohh bee ben salakmıymışım 5 sene bu işkenceyi çektim..değerini bilecek biriyle karşılaşacaksın ...seni ezip sindirmek yerine yanında durmanı isteyecek kadınlığını ve insanlığını hissettirecek biriyle..Şu toplum var yaaa canı cehenneme gördüğün gibi tekme atmaya sıra gelince iyiler ,ayıplamaya,eleştirmeye tabiki bazı arkadaşlarımı tenzi ediyorum alınma olmasın:))Ailen yanında bu yeter artık kendine mutlu bir son yaz güzelim...

biz kadinlar oyle duygusalizki bu konu hakkinda hepimiz bi dunya laf yazdik ama onun kalbi en ufak bir umut gorse esinde tekrar ona donecek bu kadar haksizliga maruz kalgigini ve daha kimbilir daha ne kadr kalacagini bile bile.sevgi sandigimiz seyin arkasinda pervane olarak. Ya kaybedilenler giden omur ne olcak sevgili firuze bu kadar gencken yasamin en guzel cagindayken bu kadr aci bu kadr cile.uslelik ne diye SEVGI kusura bakma bu sevgi olamaz seninki sadece hastalik koru korune baglilik olaylara bi disardan bakabilsen durmunu daha iyi gorebileceksin bak bu kadr kisi duruma disardan bakip yardimci olmaya calisiyoruz FAKAT sen istemezsen hic bisey degismez hayatindan hayata yeni bir firsat vermek icin sevgi dedigin o cikmaza lutfen saklanma sevgi karsilikli olunca anlamlidir guzeldir KARSILIK ALINMADAN SEVMEK ISE KENDINE ISGENCEDEN BASKA BISEY DEGILDIR .HAYAT COK KISA

boşanmak istemişken hiç kaçırma bu fırsatı
dön ailenin yanına al nafakanı
ya da işin varsa çalış,yoksa iş bul
çocuk mocuk olmadan hemen kurtulmaya bak o adamdan

insan tecavüze uğradığı evde banyoya mı girer:)) sempatiksalakcinni
al burdan anla işte.hemcinsimi bende sonuna kadar korurum ama bu olayı çok gördüm ben.
pişman olup psikolojisine sığınarak olayı tecavüz diye anlatıyor kocasına.adamı katil edicek yok yere.iyiki adamda akıllıymış.
burdada tepki almamak için size acındıracak şekilde demogoji yaparak anlatıyor.
Allah yardımcısı olsun.tabi ki üzüldüm ama sadece psikolojisine.bu kız tecavüze uğramış ama kendi istemiş.kendini ateşe atmış.
o kadar.çünkü evine gitmiş.

vereliniortak bende onu diyorum. ne yapmışsa kendi kendine yapmış, kocada boşanmak ister tabi. İnternetten tanıştığın hatta tanışmak bile değil, iki muhabbet ettiğin adamın evine gidip tecavüze uğradım imdaaat dersen ne işin vardı ne idüğü belirsiz adamın evinde derler insana. Hırlımı hırsızmı, katilmi psikopatmı, Allahtan öldürmemiş adam bu kızcağızı Kim vurduya giderdi resmen. Kendi evinden çıkıp o adanla evinde buluşmaya yeltenmek aldatmaya yeltenmek hatta aldatmanın düpedüz kendisidir.

Buradaki bazı bayanlarıda anlayamıyorum, hani hiçbir neden aldatılmayı haklı göstermezdi. Ne olursa olsun eşiniz size şiddet de uygulasa, bağırsada kesse de aldatılmazdı, boşanıp ondan sonra ne halt edilirse edilirdi. sanki önceki konuları K.K da değilde başka bir forumda okudum he.Diğer konularda ahkam kesenler şimdi bu kızcağınızın yaptıklarını haklı görüyorlar. Bu ne yaman bir çelişki.

Hani çocuğa "şeker vericem yavrum gel bakim sen buraya" misali kandırmadı herhalde arkadaşı , o pislik adam.

konu sahibi sana bir gram acımıyorum.
lütfen kendine ve etrafındaki insanlara daha fazla zarar vermeden psikolojik tedavini gör.
hiçç burda kendini acındırma...sen sapa sağlam güçlü bir kadınsın.
sadece burda millete kendini acındırıp,kendine destek verecek insanlar arıyorsun.
sen neyin yapılıp neyin yapılmayacağını çok iyi bilen birisin.depresyonda olduğunu söyleyip durma.
ben depresyonun alasını yaşadım.depresyonda olan insan saçını bile tarayamaz.yataktan kalkmaz güne başlamak istemez.
kendine teşhislerde koyup durma kafana göre.
sen sadece sağa sola öne arkaya her yere gitmeyi kendine hak gören prensip sahibi olmayan bir insansın.
bunu öğreniceksin zamanla.o zaman senden korksunlar.hele sendeki bu cesaretten dolayı arkalarını dönmeden koşup kaçsınlar.

ben kendi adima ahkam kesmiyorum elbette hatasi var hatta cok buyuk bir hata hayatina malolacak bi hata ama o buyuk hayata itenlerde bir okadar hatali arkadasin evde nasil bir ortamda oldugunu kimse bilemez herkesin yasadigi 4 duvar arasindadir bunu bizler bilemeyiz.ustelik olan olmus bu asamadan sonra senin ne isin vardi bilmem ne sadece bos sozler olur artik ne yapmasi gerektigi hakkinda yardimci olmaliyiz o zaman hepimiz sen suclusun kormu yapmasaydin deyip atla bi yerden ol diyelim

emdev sana su konuda katiliyorum bu benimde kafami karistirdi gercekten cok agir depresyon yasayan biri degil bilgisayar yazmak elini kipirdatamazCADIARZU

Back