tecavüze uğradım ve boşanıyorum:(((

Arkadaş zaten o eve gitmekle yanlış yapmış, buna kimsenin katılmadığı bir yer yok ki.Ve aslında düşünülürse tabi ki bu da aldatma oluyor. Bu durumda erkekte nasıl bir karar alır, orası ona kalmış. Bu durumda erkeğe hak veriyorum kendi adıma ve en başta zaten ayrılmamış bu durumdan dolayı. Ama tecavüz başka birşey bence. Zorla birşey yaşanılacağını bilseydi gitmezdi heralde. Ne olursa olsun adı tecavüz. Kendi de gitse, gitmese de.

Kendi rızasıyla yaşayıp, tecavüz gibi anlattı derseniz, arkadaşa inanmak lazım burda. Öyle diyorsa öyledir. Bundan birşey kaybetmeyiz en azından, oda birşey kazanmaz ayrıca.

Bide şu var tabi, adamın biri, (tanımıyorsunuz ama, sadece internetten görüştünüz birkaç defa) içerdeki odaya gidiyor ve uygunsuz bir vaziyette geri geliyor, düşüp bayılırmısınız yada derhal orayı terk mi edersiniz. Yada o pisliğin ağzını burnunu dağıtırmısınız, katilmi olursunuz???:delphin:

Bide şu var tabi, adamın biri, (tanımıyorsunuz ama, sadece internetten görüştünüz birkaç defa) içerdeki odaya gidiyor ve uygunsuz bir vaziyette geri geliyor, düşüp bayılırmısınız yada derhal orayı terk mi edersiniz. Yada o pisliğin ağzını burnunu dağıtırmısınız, katilmi olursunuz???:delphin:

Tanımadığım adamın evine gitmeyeceğim için bu durumla karşı karşıya kalmam. Ama kişinin ruh durumuyla ilgili bu durum. Bazısı kalakalır bazısı basar yaygarayı. Eve gitmesi hata zaten. ama bence onu bu hale getiren kocasının ta kendisi.Anlatsaydı burda boşanmadan kimseyle görüşme derdim. Boşan sonra derdim.

pes demene gerek yok.ben olayı kocasının anlayacağı şekilde anlattım.diyecek e be kadın kendin girmişin eve belanı bulmuşun.ben ne bileyim orda neler yaşandığını diyecek.sonuçta kocasını aldatıp başka bir eve ne mantıkla ya da ne düşünceyle olursa olsun girmek yeterlidir.
ama daha saf ve karısına çok aşık bir adam olsa eline bıçak alır kovalarda o evdeki adamı.
adamı katil eder yani bu kadın.değmez.ne istediğini bilmeyen biri için ölmeye ve öldürmeye.

evet biliyordu.olayda baygın değilmiş ayıkmış.

insan tecavüze uğradığı evde banyoya mı girer:)) sempatiksalakcinni
al burdan anla işte.hemcinsimi bende sonuna kadar korurum ama bu olayı çok gördüm ben.
pişman olup psikolojisine sığınarak olayı tecavüz diye anlatıyor kocasına.adamı katil edicek yok yere.iyiki adamda akıllıymış.
burdada tepki almamak için size acındıracak şekilde demogoji yaparak anlatıyor.
Allah yardımcısı olsun.tabi ki üzüldüm ama sadece psikolojisine.bu kız tecavüze uğramış ama kendi istemiş.kendini ateşe atmış.
o kadar.çünkü evine gitmiş.

siz nasıl psikologsunuz mesleğinizin size öğrettiği bumu yazıklar olsun bu yazdıklarınıza olay ne olursa olsun kadın bir şekilde tecavüze ugramış pes dogrusu sözün bittiği yer. sizin gibi bir psikologa insan kendi psikolojisini nasıl emanet eder. bu kadar da olmaz dedirtecek bir yorum.umarım buna benzer bir olay ya sizin yada yakınınızda birinin başına gelmez.Düşmez kalkmaz bir Allah.

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşın cahil bir insan olması lazım.
daha tanımadığın ve bilgisayarda 2 cümle sohbet ettiğin adamın evine git.
adam senin baban değil abin değil senin derdine derman olsun.
oh ne güzel fırsat kullanmak lazım demiştir.
evine çağırıyor ve koşa koşa gidiyor.
hiç mi gazete okumadı hiç mi haber seyretmedi, filmler sinemalar hiç mi örnek olmadı?
derdini tanımadığını adama anlatıp derman arayacağına
git ailene anlat.
bu kadar mı zayıfsın adam seni istemiyor git boşan.
ne diye çekersin kahrını. bu kadar mı aciziz erkelerin önünde.
olan olmuş pacak birşey yok. çok hatalı davranmışsın.
boşan ve hayatına bak.

Tanımadığım adamın evine gitmeyeceğim için bu durumla karşı karşıya kalmam. Ama kişinin ruh durumuyla ilgili bu durum. Bazısı kalakalır bazısı basar yaygarayı. Eve gitmesi hata zaten. ama bence onu bu hale getiren kocasının ta kendisi.Anlatsaydı burda boşanmadan kimseyle görüşme derdim. Boşan sonra derdim.

heh işte, cevap burda. O yüzden eşi tabiki boşanmak ister, bende olsam isterdim.

Buradaki konu başlığı yada konuşulan konu, kocamdan şiddet görüyorum, ilgi sıfır, insan yerine koymuyor o yüzden boşanmak istiyorum olsaydı canımı yesin, ama çıkıpta tecavüzden dolayı kocam boşanmak istiyor, denemez. Koca zaten daha önce birçok defa boşanmak istemiş, buda onlardan biri sadece. Israrla boşanmak istemeyen (nasıl bir ruh haliyse) konu sahibi arkadaş zaten.

Acilen , ivedilikle psikolojik destek al arkadaş. Normal bir hayat yaşa, kocana karşı saplantını bir tarafa at, hayata tutun eşine değil.

Bayanlar inanmayabilirsiniz ama yine de yargılayamazsınız.
Gerçekten psikolojik olarak bir çöküntü yaşıyor olabilir, belki çok ciddi bir durumda da olabilir
Size göre çok küçük bir olasılıksa bile lütfen yargılama yapmayın, konu sahibi sadece burda paylaşıyor, burdan destek alıyor.

Lütfen konuya inanmıyorsanız yazmayın.

hani sen intihar ediyordun
bugünde gelmişsin.ruhun mu geldi buraya
neyse Allah uzun,sağlıklı ömür versin.
:1shok::1shok: yok artık emdevcim bu kadar da değil yani
tamam sana katıldığım noktalar var yok değil
herkes yaptığının yanlış olduğunu söyledi
lakin kalkıpda böyle bi cevapda sıkıntılı olmuş
Allah korusun

vallahi arkadaşlar konuyu okuyup bu arkadaşa yardımcı olmaya çalışan kişileri taktir ediyorum. ama internete girebilecek kadar teknolojiyi takip edebilen insan gazetede okur, tv de izler...
senin o kadar problemin var, kayınpeder görümce muhabbeti var sen hangi ara bilgisayarın başına oturup chat yaptın ve bir adam buldun? yaşı küçük diyen arkadaşlar 15 yaşında birinden bahsetmiyoruz. 24 yaş hayı anlamak insanları tanıyabilmek için çok küçük bir yaş değil...
şunuda unutmayalım. sen neden intahar ediyorsun? tecavüzden dolayı mı, eşinin seni boşamasından dolayımı?
bence her ikisinden dolayı da değil..

arkadaşım beni mazur gör ama, kaşla göz arası chat yapıyorsun adamın sen evlisin gel bilmem nereye demesini geri çevirmiyorsun sonra bayılıyorsun....
ne cesaret yaaa. beni tanımadığım bir bayan evine çağırsa bile gidemem bırak bir adamı...
kocan baskıcı olabilir.bugüne kadr boşasaydın...
birde 24 yaşında bir kadın 5 seneden beri baskı görüyorum edebiyatından sonra kocan seni boşuyor diye üzülüyorsan zaten senin kendine saygın olmadığını düşünürüm. gencecik bir insan 5 sene sömürülecek sonrada biz buradavah vahvahlanacağız... 24 yaşında ki bir bayan yiyecek ekmeğini mutlaka kazanır.
lütfen yazımdan dolayı bana tepki göstermeyin... aynı şeyi empati yaparak bir yakınınız için düşünün. içinizmi daha çok sızlar yoksa kızgınlığınız bedeninizden dolup dolup taşarmı...

intahar edeceğim diyeceğine hayata nereden tutunup kendimi kurtarabilirim diye düşün... 24 yaş demek bahar dalında ki çiçek demek. ha birde Allah rızası için yok mu bir yakının sana tecavüz eden adamın bilmem neresini kesip eline verecek... veya intahar edeceğine bulup sen o işi yap. en fazla intahar etmez, kendine güvenini kazanırsın..

ha bu arada,
internete girebiliyorsan chat yapacağına biraz kişisel gelişim sayfalarını oku. yaşın geregi eğit kendini. tabi eğitimde biryere kadar...
bu internette ne melem birşey yahuuu. millet kocada buluyor, şifada, belada..
neyse tövbe yarabbim tövebe. sen beni affet. sadece çok kızdığım için durduramıyorum kendimi. akşamın bu saati günaha girdim..

Valla bende ilk başta eşine şaştım kalkım böyle bir durumda nasıl böyle davranıyor diye..
Ama sonra boşamasını geç seni hala yanında nasıl tutuyor ona şaştım kusura bakmaa :umursamaz:

ee senin adamın evinde işin ne denilecek diye çok kadın ,genç kız susuyor maalesef.
işte belki öyle babacan bir komisere rastlar belki...
rastlamazsa ,maalesef acısına bir kat daha acı eklenir.
tabii,o adamda yeni avların peşindedir hala...
çünkü biliyor ki bu kadınlar şikayet edemeyecek.
çünkü bu zihniyet kadını suçlayacak ,burada olduğu gibi.
o yüzden susup kabul edecekler, yaşadıklarını.
bu pislikte yeni avlar ,yeni kurbanlar arayacak.
bu bakış açıları ,onu ve onlar gibi olanları ,koruyor çünkü.
.:delphin:

gitmesin ozaman elin adamının evine..
kardeşin kardeşe bile güvenmediği bi devirde sen kalk internetten bul bi manyağı
git evine çay içmeye üstelik evlisin de ohhh ne rahatlık valla...
mutsuzsan git boşan sonra mutluluğu kimde ararsan ara..

vardır böyle insan modeli. karşısında ki duvara çarpar çarpar etleri morarır, bir çarptığında duvar yıkılır. aaaah duvar yıkıldı diye kendi de üzüntüden yıkılır.

neden tartışıyorsunuz hanımlar yahuuu. herkez kendi penceresinden bu olaya yaklaşıyor. herkesin çizgisinin ne kadar farklı karakterinin ne kadar farlı olduğu aşikar.. piskolog arkadaşımızında eminim bildiği birşeyler vardır ki var olduğunu görüyorum yorum yapıyor.
intahar etmekte bir cesaret işidir. bıçak sırtı... o cesaret bu kızımızda olsaydı ya kocadan boşanırdı yada malum pisliği hadım ederdi...

vardır böyle insan modeli. karşısında ki duvara çarpar çarpar etleri morarır, bir çarptığında duvar yıkılır. aaaah duvar yıkıldı diye kendi de üzüntüden yıkılır.
süperdi bu mesajın.

bir insanla oturup ağlamak onu onaylamak, hem cinsine destek olmak değildir.
kimi zaman;gerçekleri suratına çarpmak,onu silkelemek,kendi hatalarıyla yüzleşmesini sağlamak gerçek destektir.
yoksa oturup birbiriyle salya sümük ağlasın insanlar...öteki de gelip onunla beraber salya sümük ağlamayanı taşlasın.
düzen bozuldu tabi.herkes kuzu sürüden ayrılmaması gereken kuzu sanki!...

Son düzenleyen: Moderatör:
ay inanmiyorum neler olmus burda.
firuze bosuna konu acmissin kimse sana yardim edemez burdan.sadece seni dinlerler yargilayanda cikar destek olanda onemli olan senin kendin icin yapman gerekenler.
kendine gel kendi ayaganla gitmis olsanda yapmissin bir hata bunu biliyorsun eee daha ne o zaman insanlarin seni onaylamasini bekleme burda cunku hickimse senin yasadiklarini bilemez.
kendi kendine yardim etmek istiyorsan simdi hemen kapa bilgisayarini okuma bu sayfalari.
kendine yardim et.daha 24 yasindasin hayatta hersey yapabilirsin.yeniden bir sayfa ac kendine.
gecmisi unut.

şaka gibi ya.kocanın seni öldürmediğine dua et.benimki olsa öldürürdü valla.gene de çok medeni bir kocan varmış ama geçmiş ola...

Back