• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz....

bide şimdi hamileyim diye yazarsa ne gülerim ha :KK70::KK70:
hamileyim de bence. konuyun gidişatı daha aksiyonlu olur :KK69:
bence doktora gittim bozulmuş kızlığım diktireyim mi demesi lazım. Hamile demez kurgu çok iyi.
Ya da bozulmamış esnekmiş demesi lazım. Bu noktadan sonra ne yapayım diye sorması lazım.

bu sahneleri çocukken gerçek zannederdik. ama baygın bir halde zar nasıl gidiyor ya da giderken hiç mi uyanamayacak halde.. Ne komikmiş de anlamıyormuşuz. Şimdiki çocuklar cin gibi. Biz saf bir jenerasyonun evlatlarıydık.:KK52:

hemde ne saftık sorma şimdi herşeyi biliyorlar en ayrıntısına kadar.bide kandırmaya çalışıyorlar sanıyorlar ki halen safız..

neyyyy:KK57::KK45:

konunun devamını okumadım kız üzerimizde yazarlık denemeleri mi yapıyormuş yoksa?:KK45:

Belkide tezini hazırlıyor olabilir :KK53::KK53:

Şey yazmış, bu kitabı okumaya karar verdiysen büyük bir hata yapacaksın yakın zamanda, çünkü bu kitap değerleri hiçe sayıp, hayvan gibi yaşamayı öngörüyor ve öğütlüyor.

Bir Alexander Skasgard giderdi bence:KK50:

Çok ilginç bir yaklaşım..

:63::63::63::63::63::63::63::63:

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 64
Yazilacak baska fake hikaye bulamadiniz galiba,millet de alay etmis durmus,inanamiyorum.konu sahibi siz hayal aleminde yasiyor olabilirsiniz ama bu anlattiginiz hayvanliga gercekten de maruz kalan kadinlarin yarasina tuz basacaginizi akil edemeyecek kadar kıt zihinli biri misiniz ?

Back