- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.621
direk haberi dava etmişler, yorumu değil yani, ama haberin kaynağı gazeteyi değil kk yı, bariz kötü niyet var bence
nasıl onlenır bunlar hıc bır fıkrım yok acıkcasıdedigimgibi herkes herşey için bu olayı ullanıor bunları yazamakla olmuyor insanın vicdanı inancıyla insanlığıyla ve herşeyden önce ailde aldığı terbiyeyle lgili
birde bu olaylar karşısında verilen cezalarda önemli maalesef cezalar yeterli değil ölenler ölüyor pisikler 6 yıl 10 ve 12 yıl gibi ceza alıyor.sonra bir af yine sapıklar dışar da
konuya açılmış yoruma değil.
kasıtlı gıcıklık..yok. amaç rahatsızlık vermek bence. yapılması gereken o haberi yapan gazeteyi şikayettir. art niyet olduğu aşikar
nasıl onlenır bunlar hıc bır fıkrım yok acıkcası
ama boyle seyler yazmakla olmuyor carsı neymıs yanı ay nasıl kızgınımonlara
işin ilginç tarafı bir de cinselliğin bu kadar rahat yaşanabileceği bir ortamda cinsellik için bunların olması.nasıl onlenır bunlar hıc bır fıkrım yok acıkcası
ama boyle seyler yazmakla olmuyor carsı neymıs yanı ay nasıl kızgınımonlara
geçen yılda çocuklar kaybolmuştu hatırlarmısın yaşları 10 bile değil di.
sapıklar yakalındı şimdi hapisteler yoksa daha agır şeyler olsa belki bu olaylar olmuyacak
benim aklım hala nehirde, bi yerde görüldü diye haber çıktı geçende, inşallah başına bişey gelmemiştir
ya ben şeye şükrediyorum bu haberleri okuduktan sonra.
bizim yıllarımızda üni okurken ne kadar masummuş hayat. cepler bile yeni çıkmıştı ki herkeste olması benim mezuniyetime rast gelir ki çok da pahallıydı o zaman.. birbirini kameraya çekmeler, şantajlar falan hiç yoktu.
Eskiler aklıma geliyor da o zaman yaptıklarımızı şimdi yapsak her gece bir tecavüz vakasının eşiğinden dönermişiz meğerse. Gece 1 de kaç kere bilmem nereden bilmem nereye ödev almak için gittik, dolaştık, parklarda şarkı söyledik.
Her geçen gün dünya daha kötü hale geliyor.
katılmamak mümkün mü? gece yarıları yurda giderdik ankara da ve kimseden laf yemezdik,tacize uğramazdık.
yeni bi uygulama varmış akıllı telefonlar için duyan oldu mu
hangisi?
iphone larda arkadaşımı bul uygulması çok güzel aile içi kullanmak için ama herkesin ulaşabileceği bi teknoloji değil malesef, iphone nun olacak internet paketin olacak ama imkanı olan için çok güzel, aradığın kişi hangi sokakta hangi noktada duruyor görüyorsun
gerçek olmayabilir bence,bu konu istismara çok açık çünkü.İnşallah sahte bir fotodur.
hangisi?
iphone larda arkadaşımı bul uygulması çok güzel aile içi kullanmak için ama herkesin ulaşabileceği bi teknoloji değil malesef, iphone nun olacak internet paketin olacak ama imkanı olan için çok güzel, aradığın kişi hangi sokakta hangi noktada duruyor görüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?