• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

direk haberi dava etmişler, yorumu değil yani, ama haberin kaynağı gazeteyi değil kk yı, bariz kötü niyet var bence

Birde bilinen bir site en ufak bir haberde dava açıyorlar,siteyi dava edene kadar haber yapan gazeteyi dava etsinler bu kadar basit yani..

ya ben şeye şükrediyorum bu haberleri okuduktan sonra.
bizim yıllarımızda üni okurken ne kadar masummuş hayat. cepler bile yeni çıkmıştı ki herkeste olması benim mezuniyetime rast gelir ki çok da pahallıydı o zaman.. birbirini kameraya çekmeler, şantajlar falan hiç yoktu.
Eskiler aklıma geliyor da o zaman yaptıklarımızı şimdi yapsak her gece bir tecavüz vakasının eşiğinden dönermişiz meğerse. Gece 1 de kaç kere bilmem nereden bilmem nereye ödev almak için gittik, dolaştık, parklarda şarkı söyledik.
Her geçen gün dünya daha kötü hale geliyor.

dedigimgibi herkes herşey için bu olayı ullanıor bunları yazamakla olmuyor insanın vicdanı inancıyla insanlığıyla ve herşeyden önce ailde aldığı terbiyeyle lgili

birde bu olaylar karşısında verilen cezalarda önemli maalesef cezalar yeterli değil ölenler ölüyor pisikler 6 yıl 10 ve 12 yıl gibi ceza alıyor.sonra bir af yine sapıklar dışar da
nasıl onlenır bunlar hıc bır fıkrım yok acıkcası
ama boyle seyler yazmakla olmuyor carsı neymıs yanı ay nasıl kızgınımonlara :D

ama boyle seyler yazmakla olmuyor carsı neymıs yanı ay nasıl kızgınımonlara :KK70:

geçen yılda çocuklar kaybolmuştu hatırlarmısın yaşları 10 bile değil di.

sapıklar yakalındı şimdi hapisteler yoksa daha agır şeyler olsa belki bu olaylar olmuyacak

benim aklım hala nehirde, bi yerde görüldü diye haber çıktı geçende, inşallah başına bişey gelmemiştir

ama boyle seyler yazmakla olmuyor carsı neymıs yanı ay nasıl kızgınımonlara :KK70:
işin ilginç tarafı bir de cinselliğin bu kadar rahat yaşanabileceği bir ortamda cinsellik için bunların olması.
eskiden her şey baskı altındaydı kapalı kutu gibi..
ama şimdi insanların parmaklarının arasında bile bir kaç p.rno izlemesi.. yaşaması, etmesi o kadar rahat ki.
ama hala bu tür şeylerin, sonrasında da cinayetlerin olması akıl alır gibi değil.
imkanlar ne kadar artıyorsa dünyada o kadar iyi yaşamayı ve medeniyeti kaybediyoruz aslında.

geçen yılda çocuklar kaybolmuştu hatırlarmısın yaşları 10 bile değil di.

sapıklar yakalındı şimdi hapisteler yoksa daha agır şeyler olsa belki bu olaylar olmuyacak

benim aklım hala nehirde, bi yerde görüldü diye haber çıktı geçende, inşallah başına bişey gelmemiştir

dusunuyorumda cocuklarımızda tutmak daha zor
bılmıyorum valla kımseye guvenmıyorum mumkunse kımsemınubuse fılan bınmesın metrobus olur metro olur

ya ben şeye şükrediyorum bu haberleri okuduktan sonra.
bizim yıllarımızda üni okurken ne kadar masummuş hayat. cepler bile yeni çıkmıştı ki herkeste olması benim mezuniyetime rast gelir ki çok da pahallıydı o zaman.. birbirini kameraya çekmeler, şantajlar falan hiç yoktu.
Eskiler aklıma geliyor da o zaman yaptıklarımızı şimdi yapsak her gece bir tecavüz vakasının eşiğinden dönermişiz meğerse. Gece 1 de kaç kere bilmem nereden bilmem nereye ödev almak için gittik, dolaştık, parklarda şarkı söyledik.
Her geçen gün dünya daha kötü hale geliyor.

katılmamak mümkün mü? gece yarıları yurda giderdik ankara da ve kimseden laf yemezdik,tacize uğramazdık.

katılmamak mümkün mü? gece yarıları yurda giderdik ankara da ve kimseden laf yemezdik,tacize uğramazdık.

Kadiş bixzim gençlik yıllarımız daha güzeldi mahalle abileri olurdu genelde,kimse kşmseye yan gözle bakmazdı bile bakamazdı üstelik..

kazen geçmiş olsun dememmi doğru olur bilemiyorum. Çok saçma geldi bana. kopyala yapıştır hakkını almak istiyorlar resmen kullanıcılardan. Kaynak dururken kk sorumlu tutulması, hiç adil değil.
Adaletin yoksun olduğunu ülkemizde bunu belirtmek ne derece doğru bilemedim..

soma olayıncada özgecan olayındada sessiz kalmadınız.. şahsım adına tşk ederiyorum

Kardeşim ikinci öğretimde okuyor.. Şehirdışında.. Nasıl bitecek okulu bizde bilmiyoruz.. Sürekli yüreğimiz ağzımızda..
kardeşimin okulu bitse ne olacakki? özgecanlar bitecekmi sanki..
kendi ülkemizde korkusuzca yaşayamıyoruz..
En ağır cezayı alacaklar dedi devlet büyükleri, merak ediyorum nedir bu en büyük ceza..

yeni bi uygulama varmış akıllı telefonlar için duyan oldu mu

hangisi?
iphone larda arkadaşımı bul uygulması çok güzel aile içi kullanmak için ama herkesin ulaşabileceği bi teknoloji değil malesef, iphone nun olacak internet paketin olacak ama imkanı olan için çok güzel, aradığın kişi hangi sokakta hangi noktada duruyor görüyorsun

Nekadar yalan nekadar doğru bilmiyorum. ama birden fazla kişisel duydum.
Bir yerde 4 genç bir eve hırsızlık için girmişler.. Girmişken kocayı bayıltıp kadına defalarca tacavüz etmişler:KK43: kadın şuan ruh ve sinir hastalıklarından yatıyormuş.
Nerdenmi öğrendim? Tecevüz edenlerden biri bizim mahallede..

hangi birini yazıcazki..
Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'ne bağlı Yukarı Göklü Beldesi'nde 2 bayan öğretmenin evine çatıdan girerek tecavüz ettiği iddia edilen 6 kişi yakalandı. Bu kişiler arasında öğretmenlerin öğrencilerinin de bulunduğu bildirildi.

buda başka bir haber :(

hangisi?
iphone larda arkadaşımı bul uygulması çok güzel aile içi kullanmak için ama herkesin ulaşabileceği bi teknoloji değil malesef, iphone nun olacak internet paketin olacak ama imkanı olan için çok güzel, aradığın kişi hangi sokakta hangi noktada duruyor görüyorsun

Bu uygulama içinde kadın cinayetleri olur artık. İyi şeyleri suistimal etmek çok oluyor ülkemizde.. Neden oradaydın, orada ne işin vardı..

hangisi?

sadece kızlar paylaşsın demişler videoda ama gizli kalamaz tabiki

kırmızı ışık uygulaması

Back