Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Kazen ben anlamadım baktımda konuya bır gazetenın haberı bu altında yapılan yorumlara ıstınadenmı dava acılmıs :S

Başka bir üyeyi hatırlıyorum konuyla ilgili,ısrarla yazıyordu çünkü,sonrada siz uyarmıştınız dava açacaklar diye sonrada konuyu kilitlemiştiniz.

Kazen ayrıca özgecan hassasiyetiniz içinde kendi adıma size teşekkür ediyorum..

bunu face de gördüm çarşı paylaşmış hoş olmuş ama bunlar şuan ki acıyla olmasa tekrarı olsa kadınlar her an herşeyi yaşıyacakları korkuları olmasa

sadece bu zaman için değil bu yaşam şekli olsa her erkek her kadını kardeşi gibi görse cinsel obje gibi değil ezik gibi degil

kaynak var zaten oradan yırtacağız da hep ihtarname gelirdi. Şimdi üniversiteiçindeki ofisime polis geldi. Düştüğümüz durumu siz haya ledin.

valla sebeb olduğum için çok üzüldüm, ama sanırım dava eden şahıs kötü niyetli, malesef böyle işsiz gereksiz insanda çok, kolay gelsin diyeyim ne diyeyim

valla sebeb olduğum için çok üzüldüm, ama sanırım dava eden şahıs kötü niyetli, malesef böyle işsiz gereksiz insanda çok, kolay gelsin diyeyim ne diyeyim
bencede gazete haberi paylaşılıyor ve link veriliyor. amaç farklı bence. gitsin o zaman o gazteeye dava açsın

yok canım ya ben bu paylasımda bır mana bulamıyorum
mınıbustekıde erkek bunlarda erkek
hıc hos degıl yanı bırılerının bu gorusten faydanlamak ıstemesı bıle soz konusu
zaten suanda cok cırkın paylasımlar var
hıc hosuma gıtmıyor

ya kadın neyini dava etmiş ben onu anlamadım.
SAçma değil mi? hakaret yok, bir şey yok haber kaynaklı olan bir şey için insanlar yorum yapmış geçmiş. Asıl onu dava etmek lazım insanların düşünce ve konuşma özgürlüğünü kısıtlamak istiyor.

direk haberi dava etmişler, yorumu değil yani, ama haberin kaynağı gazeteyi değil kk yı, bariz kötü niyet var bence

onlar kadınlara "kezban" demekten vazgeçsinler önce.. daha hala "bazı kezbanlar bu olayı kullanıyor" diyorlar.. tacizi sadece fiziksel olarak gören yurdum insanları..
ben gecen haftalarda bır gun ege cok ateslıydı acılen evden cıktım pıjemalarla uzerımdede montum var( polar pijema) ayagımdada terlık yanı asla sus pus yok dısarıda delı gıbı yagmur evın onunden gecen gayette genc bırı mıymıy
be manyak gormuyormusun pacavradan farksızım her sekılde oluyor her halukarda oluyor

direk haberi dava etmişler, yorumu değil yani, ama haberin kaynağı gazeteyi değil kk yı, bariz kötü niyet var bence
Ama bu zaman kaybı onlar için ki.
Bir kere haberin kaynağının dava edilmesi lazım ki öyle bir hakkı yok ki.
Resmen komik.

dedigimgibi herkes herşey için bu olayı ullanıor bunları yazamakla olmuyor insanın vicdanı inancıyla insanlığıyla ve herşeyden önce ailde aldığı terbiyeyle lgili

birde bu olaylar karşısında verilen cezalarda önemli maalesef cezalar yeterli değil ölenler ölüyor pisikler 6 yıl 10 ve 12 yıl gibi ceza alıyor.sonra bir af yine sapıklar dışar da

onlar laf salatası yapanlar cute. yani alışkanlık. eskiden köy çeşmesine yaslanıp gelen geçen kızı kesenlerin yeni modelleri.
Ama kendi kardeşlerine annelerine yapılsa katil olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…