- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.581
İspat edemeyeceğiniz saçmalıkları bir yazmayın artık. Ofise polis gelmesi nasıl bir rezalettir. Lütfen artık biraz araştırın, her duyduğunuza inanmayın, cümle kurarken 1 adım sonrasını düşünün. Avukattan tekzip yazısı bile gelmeden direk dava edilmişiz. Şüpheli olarak gidip ifade vereceğiz. Neden ? Burada yapılan paylaşımdan....
Bende soyle dusunuyorum ozgecanın babası malesef sonrakı gunlerde cok daha farklı konusacak cunku ortada baska baska acıklamalar havada kalacak ve ısyan edecek. kızın aılesı cok egıtımlıymıs emınım cokta guzel yetısmıstı kızcagızyüksel aytuğ dedi ki özgecanın babasını dinledikten sonra daha çok üzüldüm çünkü özgecanın anne babası gibi anne babanın yetiştirdiği çocuğa, ve özgecanın yetiştireceği çocuklara çok ihtiyacımız vardı. Ne kadar doğru
hayır bırde demezlermıydı hanı oz cocuguna olmaz o ıs dıye hanı nasıl desem tahrık olmaz dıye Skimmiş bu kendi öz kızından tahrik olan yaratık?
Bir kere de gazete bir üniversite hocası kadının kocasından boşanması konu olmuştu. 3 yaşında ikizi varmış bu insanların; 2 kız. Adam çocukları kucağına alınca tahrik oluyormuş. kadın diyor "kaç kere yakaladım o anı"
adam diyor "karım kafayı yemiş"
Bende soyle dusunuyorum ozgecanın babası malesef sonrakı gunlerde cok daha farklı konusacak cunku ortada baska baska acıklamalar havada kalacak ve ısyan edecek. kızın aılesı cok egıtımlıymıs emınım cokta guzel yetısmıstı kızcagız
Kendi öz kızımı kucağıma almıyorum çünkü tahrik oluyorum diyen biri mi söylüyor bunları?
Evet öyleolabilir şuan çok hassaslar muhtemelen sakinleştirici falan da alıyorlardır, ama şu bi gerçekki iyi insanlar ve kızlarını iyi yetiştirmişler, kız kardeşinide dinledim
Türkiyenin güzel çocuklara ihtiyacı var
iyi de kim olmuş sizin dediğiniz kim?hayır bırde demezlermıydı hanı oz cocuguna olmaz o ıs dıye hanı nasıl desem tahrık olmaz dıye S
Evet biz erkek cocuklarımızı ıyı yetıstırelım bende buna katılıyorum ama eger katıl olduysa a olmadı anası ıyı yetırtırememıs demek bana kadınların zaten su dunyadakı yukune yuk eklemekten baska bırsey degıl.Ben kadını suçlu bulmuyorum, kimse oğlu katil olsun istemez. Hele bir anne. Babası zaten İNSAN olsa oğlunu kendi elleri ile teslim ederdi. Kadın zaten sürekli şiddet görmüş dayak yemiş. Yıllar önce boşanmış...
Bizim komşumuz var 6 yaşında çocuk 14 yaşında ablasını bıçaklamaya kalktı. Kız kendini odaya kitlemiş odanın kapısına saplamaya çalışmış bıçağı.Düşünsenize 6 yaşında! Onlarında babası sürekli eşini dövüyor.
çok sinir bozucu böyle işler, şikayete sebebiyet verecek hakaret içeren yorumlar yapmamalı üyeler, geçmiş olsun mu desem, kolay gelsin mi desem bilemedim
İspat edemeyeceğiniz saçmalıkları bir yazmayın artık. Ofise polis gelmesi nasıl bir rezalettir. Lütfen artık biraz araştırın, her duyduğunuza inanmayın, cümle kurarken 1 adım sonrasını düşünün. Avukattan tekzip yazısı bile gelmeden direk dava edilmişiz. Şüpheli olarak gidip ifade vereceğiz. Neden ? Burada yapılan paylaşımdan....
Chess konunun birini sen açmışsın : ( Kaynakta belirtmişsin ama direk kadın bize dava açmış
üstte kazen açıklamasını yapmış zaten..oraya bakın istersenizGERÇEKEN BUSÖYLEDİGİ GERÇEK Mİ?
Ne denirki bu duruma şimdi,dediğiniz çok doğru aslında,inşallah sorunsuz bir şekilde hallolur mesele.,Aklıma Oyakla ilgili açıklmanız geldi o dönemde bayağı bir sıkıntı olmuştu sizin içinde..
ya şikayet benim mesajıma mı, eğer habereyse ben hep kaynak veririm ama tüh üzüldüm
bundan sonra münübüste tek bayan görebilirlerse tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?