Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

çok sinir bozucu böyle işler, şikayete sebebiyet verecek hakaret içeren yorumlar yapmamalı üyeler, geçmiş olsun mu desem, kolay gelsin mi desem bilemedim

Bende soyle dusunuyorum ozgecanın babası malesef sonrakı gunlerde cok daha farklı konusacak cunku ortada baska baska acıklamalar havada kalacak ve ısyan edecek. kızın aılesı cok egıtımlıymıs emınım cokta guzel yetısmıstı kızcagız

hayır bırde demezlermıydı hanı oz cocuguna olmaz o ıs dıye hanı nasıl desem tahrık olmaz dıye S

olabilir şuan çok hassaslar muhtemelen sakinleştirici falan da alıyorlardır, ama şu bi gerçekki iyi insanlar ve kızlarını iyi yetiştirmişler, kız kardeşinide dinledim
Türkiyenin güzel çocuklara ihtiyacı var

Evet öyle
ben cok korkuyorum zaten oldum olası bu tıp seylerden kı herkez korkar
sanırım uzunca bır sure esım olmadan bır yere gıdemeyecegım

hayır bırde demezlermıydı hanı oz cocuguna olmaz o ıs dıye hanı nasıl desem tahrık olmaz dıye S
iyi de kim olmuş sizin dediğiniz kim?
el kadar bebeği kucağına alıyor diye adam tahrik oluyorsa o insanın hem cinsel hem de psikolojik sorunları vardır.

Evet biz erkek cocuklarımızı ıyı yetıstırelım bende buna katılıyorum ama eger katıl olduysa a olmadı anası ıyı yetırtırememıs demek bana kadınların zaten su dunyadakı yukune yuk eklemekten baska bırsey degıl.
su 3 kısıden bırı noluyoyaaa bı durun demıyor bır polıse haber vermıyor hepsı aynı seyı nasıl olurda yapar ben onu anlamıyorum bız suarada 3 kadın aynı fıkırde olamazken koltuklarımız ne renk olsun dıye,

çok sinir bozucu böyle işler, şikayete sebebiyet verecek hakaret içeren yorumlar yapmamalı üyeler, geçmiş olsun mu desem, kolay gelsin mi desem bilemedim

Chess konunun birini sen açmışsın : ( Kaynakta belirtmişsin ama direk kadın bize dava açmış

Ne denirki bu duruma şimdi,dediğiniz çok doğru aslında,inşallah sorunsuz bir şekilde hallolur mesele.,Aklıma Oyakla ilgili açıklmanız geldi o dönemde bayağı bir sıkıntı olmuştu sizin içinde..

Ne denirki bu duruma şimdi,dediğiniz çok doğru aslında,inşallah sorunsuz bir şekilde hallolur mesele.,Aklıma Oyakla ilgili açıklmanız geldi o dönemde bayağı bir sıkıntı olmuştu sizin içinde..

Bahsi geçen konu 2 kez açılmış birini Chess açmış birini Caddy ikisi dekaynak belirtmiş ama kadın kaynağa değil 2 bu yazıyı alıntılayan siteyi dava etmiş. İnsan önce bir tekzip ister, kaynağa bakar...

ama ilginç değil mi milyon tane forumda milyon tane insan konuşuyor. Kaldı ki herkes aynı bilgi düzeyinde değil, kaldı medya bile farklı şeyler söylerken şurada konuşulanlar için dava açılmış olması çok ilginç.
dışarıda olan milyon tane çarpıklık dura dursun da bir avuç insanın bir kaç konuşması mı konu olmuş?

son 2 gundur bu paylasımı cok goruyorum ama bana hıc bısey anlam ıfade etmıyor
ben bır cok kez tacıze ugradım gerek sozlu gerek fızıksel olarak
kı emınım bunu sureklı olarak buradakı cogu kadın yasıyor
bu soz neyın nesı, ben ınstagram kullanıcısıyım ve oradada paylasılmıs bır yorum yazdım tabıkı dedıklerı carsı grubu demıs e ne carsı grubunun hepsı ne yanı normalmı ıyımı guvenılırmı naptınız nerden bılıyorsunuz bana cok komık gelıyor ben su saatten sonra mınıbuse bınsem 2 erkek bırde ben kalsam oldugum yerde ınerım yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…