- 26 Temmuz 2012
- 1.399
- 2.227
- 358
- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.421
Yok öyle bir dünya. Cezası ağırlaştırılmış müebbet hapis. Türk Ceza Kanunu'na göre verilebilecek en ağır cezadır. Af veya indirim gibi bir durumdan yararlanması mümkün değildir.avukat tutulmuş belli ne derse indirim alır diye ince ince hesaplanmış. Ya inanırsa devlet? ki inanmaya dünden razı
normali bu. olması gereken bu. hakettikleri bundan daha fazlası belki. ama bizim ülkemzde ne zaman suçlular hakettiği cezayı aldı ki. bi seneryo yazmışlar ki görme. hangi avukat yazdırdıysa artık terbiyemi korumakta zorluk çekiyorumYok öyle bir dünya. Cezası ağırlaştırılmış müebbet hapis. Türk Ceza Kanunu'na göre verilebilecek en ağır cezadır. Af veya indirim gibi bir durumdan yararlanması mümkün değildir.
ben kadının kadına yapabileceklerine daha çok öfkeleniyorum. erkekler söz konusu olunca zaten kimin ne olduğu gün gibi meydanda belli ediyor kendini de erkek yancısı kadınlardan tiksiniyorum.Ben diyorum siz endişelenmeyin. Diyorum çünkü aksini normalleştirme çabasından nefret ediyorum.
Elbette asıl suçlu kocadır, 2. kadının evli kadına sadakat borcu yok, etik olarak suçlu, hukuken de dava açılabilir ama evlilik 2 kişi arasındadır, adam başka kadına gidiyorsa suçu onda ve kendinde araman gerek, kadın kocanın kafasına silah dayamıyor.
Tabi ki böyle yani. 1 milyon kişi aksini savunsa ne olur? Gerçek olan bu. Her konuya yazıyorum o sebeple.
Daha bir de üstüne kızı suçlu çıkarabilmişler ya. Akıl veren kişiye oscar vermek istiyorum. İdam cezası zaten yürürlükte olsaydı direk verilen karar idam olurdu. Yapabilecekleri en iyi şey en ağır cezayı vermek. Bu da ağırlaştırılmış müebbet hapis. İşte bizim paralarımızda vergilerimizle o çam yarmasını tek kişilik odada besleyecekler.normali bu. olması gereken bu. hakettikleri bundan daha fazlası belki. ama bizim ülkemzde ne zaman suçlular hakettiği cezayı aldı ki. bi seneryo yazmışlar ki görme. hangi avukat yazdırdıysa artık terbiyemi korumakta zorluk çekiyorum
ben kadının kadına yapabileceklerine daha çok öfkeleniyorum. erkekler söz konusu olunca zaten kimin ne olduğu gün gibi meydanda belli ediyor kendini de erkek yancısı kadınlardan tiksiniyorum.
şu BDV'deki konuların yarısında yorumların %50'den fazlası erkeklerden öğrendikleri namus kavramıyla hemcinsini aşağılayan kadınlarla dolu.
dün o kadar öfkeliydim ki sahte konu da bile verdim veriştirdim millete
aynen okuyunca şok oldum yok kız saldırdı yok benim tecavüt etmek gibi bi niyetim yoktu yok bilmem ne. ne olur cezasız kalmasın ya bunlardan dolayı indirim alma ihtimali olabilirDaha bir de üstüne kızı suçlu çıkarabilmişler ya. Akıl veren kişiye oscar vermek istiyorum. İdam cezası zaten yürürlükte olsaydı direk verilen karar idam olurdu. Yapabilecekleri en iyi şey en ağır cezayı vermek. Bu da ağırlaştırılmış müebbet hapis. İşte bizim paralarımızda vergilerimizle o çam yarmasını tek kişilik odada besleyecekler.
Malesef gözünü para bürümüş avukatlar var kiii bu ifade bu hali aldı...En ağır cezayı alması için yürekli olan avukat kardeşlerimizde vardır. İnşallah adalet yerini bulur.ay ben bile haberi okuyunca yere göğe sığamadım ya cezasız kalırsa bu caniler? çok korkuyorum yle bişey olmasın lütfen. aklım almıyor ya bana dünyaları verseler böyle adamları savunmam.
canım ne verirlerse versinler ne kadar para verirlerse versinler hangi vicdan savunabilir bunlarıMalesef gözünü para bürümüş avukatlar var kiii bu ifade bu hali aldı...En ağır cezayı alması için yürekli olan avukat kardeşlerimizde vardır. İnşallah adalet yerini bulur.
o konuyu hatırlıyorum ve çok azdır o kadar sinirlendiğim konu.Bakın forumda en çok yazılan cümleler ilk 2 meşhur klasik cümle dışında şöyledir herhalde
''Erkekler de nefsini bir türlü tutamıyor.'' : Bu konudaki adam da tutamamış o zaman. Nefsini tutamamış, tecavüz etmiş.
''Kadına hayır diyecek erkek yoktur.'' : Hangi mahallede yaşıyorlar ise artık.
''İradeleri yok, şeyine sahip çık be adam!!'' : Özellikle bu tavırdan iğreniyorum. Sanki sorun şeyine sahip çıkamaması adamın. Sorun öyle biri olması değil sanki, yapması sadece.
Herkes belirgin potansiyel tacizci ve yasakçı kocasından, erkek dediğin sahiplenir diye bahsediyor. Yolumuzu onlar yüzünden değiştirdiğimiz ''apaçi''lerin eşleri bunlar.
Adam birine yalvarıyor (taciz ediyor yani) onunla yatsın diye. Kadın taciz ettiği kadının numarasını arıyor. Yorumlarda da taciz etmeye cesaret ettiğine göre kadının yüz verdiği falan konuşuluyor.
Bu konu 143 sayfa. Böyle şeyler yazan 10 üye vardır bu şekilde diğer konularda.
o konuyu hatırlıyorum ve çok azdır o kadar sinirlendiğim konu.
hep dediğimi tekrar diyeceğim, dünya bizim kendi çemberimizdeki erkeklerden ibaret değil. örneğin benim çemberimde
ne bir kadına seks için yalvaracak bir adam var ne de bir kadına tecavüz edecek adam. benim çemberimdeki adamlar telefondan, bilgisayardan birşeyler izlemesin diye casus program yüklesem beni özel hayatını ihlal ediyorum diye kapının önüne koyacak adamlar (mahkemeye vermezse tabii)
çevremdeki erkeklerin hepsinin iradesi güçlü ve şeylerine de sahip çıkıyorlar valla. hepsi eğitimli, iyi ailelerde yetişmiş, doğru düzgün adamlar, namus namus diye tutturup kendilerini ve eşlerini baskı altında tutup ilk fırsatta sapıtan cinsten değil.
Özgecan'ın başına gelenler kokuşmuş ahlak ve namus anlayışımız yüzünden. Kadın bize "emanettir" diyenler "mal"ın emanet edildiğini bilmezmiş gibi saçmalıyorlar. kadını insan gibi görün erkekten bağımsız görün, bacağının arasındaki zarla değil, insanlığıyla hüküm verin dediğimizde de entel, havalı, modern ötesi KK kadını oluveriyoruz
derdi imanı para olan vicdansızlar töbe haşa Allahsızlar savunur....Baksana akıl hocası olduğu kesin yoksa o cibiliyetsiz böyle ifade veremezdi..canım ne verirlerse versinler ne kadar para verirlerse versinler hangi vicdan savunabilir bunları
Bu ülkede ölüye bile tecavüz edenler varsa daha neler olur bilemiyorum. Hele bir de geçen duydum. Bir mahallede çocuklar hamile bir kediyi saatlerce kovalayıp parçalayarak öldürmüşler. Bu çocukların psikolojisi bozuk cidden. İlerde bu çocukların katil olmayacağı ne malum?aynen okuyunca şok oldum yok kız saldırdı yok benim tecavüt etmek gibi bi niyetim yoktu yok bilmem ne. ne olur cezasız kalmasın ya bunlardan dolayı indirim alma ihtimali olabilirdelircem ya
kesinlikle birileri yardım etmiştir. o beyinle bu ayrıntıları düşünemez. aptal adam dna örneği kalmasın diye kızın elini kesip yakmayı düşünmüş ama kızcağızın bedeninin bir kısmını yakıp ulu orta bir dereye atmış, onu tanımazlar diye düşündüm demiş. iste bu gerizekalı ancak bu kadar mantıklı bir plan yapabilmis.derdi imanı para olan vicdansızlar töbe haşa Allahsızlar savunur....Baksana akıl hocası olduğu kesin yoksa o cibiliyetsiz böyle ifade veremezdi..
aynen böyle bi hikayeyyi akıl edemezdi kesinlikle. ustaca kurgulanmış baksana. bi faydası olmaz inşallah bu yazılanların indirim alamasınlarderdi imanı para olan vicdansızlar töbe haşa Allahsızlar savunur....Baksana akıl hocası olduğu kesin yoksa o cibiliyetsiz böyle ifade veremezdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?