• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

offff offf 13 değilse hadi 18 yıl olsun. Kızın ellerini canlıyken kesmişler ya. hırıltılı nefes alırken. Tüm kanım çekildi son ifadelerini okurken.

milliyetteki editör tümünü yayınlamaya yüreğimiz elvermiyor diye yazmış.

http://www.milliyet.com.tr/iste-vahsetin-tutanaklari-gundem-2014568/

Korkunç ya bir insan nasıl bu kadar canileşebilir , Allah belanızı versin hepinizin pislikler .

Kız hayatta değil anlatamaz nasılsa diye , az ceza almak için sürekli değiştirirler artık ifadelerini .
Otopsi sonucunda bir çok şey açığa çıkar nasılsa .

Basın bu kadar detay paylaşmasa keşke . Biz okurken kanımız donuyor resmen ama ailesi bunlarla bir ömür geçirecek . Okudukça daha fazla kahrolacak .

twitter'da kadınlarımız #sendeanlat heştegiyle çocukluktan bugüne kadar yaşamış olduğu tramvaları açık yüreklilikle anlatıyor.
dünden beri atılan 500.000 ( en son öyleydi belki de daha fazla) tweet var.
eminim ki ''bunu bende yaşadım'' diyebileceğiniz birçok olay var.
ve çoğu da içinizi çok acıtıcak.

ama dikkat edin buna rağmen buna bile, '' buraya gelmişler bi de o..luklarını anlatıyolar'' diyen,
buna bile izin vermeyen erkek zihniyeti de mevcut.

bu yaşına kadar tacize uğramayan bi kadın kalmadı malesef.
paylaşmak, okumak size de terapi gibi gelebilir.

Cahide sultanmidir ne geyiktir, surekli sacma sapan yazilar paylasiyor. Hayali uydurma seyler. Birkactanesine yorum yazdim, islerine pek gelmediginden yayinlamadilar. Anca yalakalarinin yorumlarini paylasiyorlar. Bu kadinin sitesine biri bir el atsa iyi olcak. Gereksiz

aslında facebook instagram sayfasında herkes her yorumuna tepki gösterse uğrasmaktan sıkılıp tepkilere dayanamayıp geri durabılır.

vallaha hafifletici sebebi yok bence. ifadesinin iler tutar yanı yok çünkü. zaten tecavüze yeltenip yeltenmediği de çıkar meydana. her şeyden önce o gece üzerinde olan kıyafetleri de yakmadıysa meni izi vs varsa çıkar meydana.
kızın ölmemesi, ellerinin canlıyken kesilmesi, canlıyken yakılması, kız bir kere kaza sonucu ölmemiş, öldürdüklerinde sağmış, ki sesi geliyormuş.
canavarca işlediği cinayeti pişkin pişkin anlatmış bir de.
bir şeylerin yolunda gitmediğini anlayan kızın direnmesi sapığın sinirlerini bozmuş öldüresiye şiddet uygulamış işte..hakimi savcıyı kandıramaz..

ben o pisliklerin ifadeleri okurkan kanım donuyor gitip boğazlarına sarılasım geliyor.

özgenin ne acı çektiğini nasıl can verdiğini düşündükçe aklım firar ediyor

biz böyleyken bütün bunları aileside okuyor kimbilir onlar ne kadar yanıyor.üzülüyorum ağlıyorum ne yapcagımı biliyorum

bugün çok şaşırtıcı birşey oldu.genelde biz öğretmenler camiası olarak böyle olaylara pek tepkisiz kalırdık.nedense mevzusu bile geçmezdi ki çocuklara eğitim verenler aileden sonra bizleriz.

bu sabah öğretmenler odasına girdik herkes kabanlarını çıkardı,bi baktım ki hepimiz baştan ayağa siyah giyinmişiz ve herkes aşırı tepkili bu olayı konuşuyor.yeter artık diye bağırıyor kadınlar.

uyanıyoruz galiba!

B99PdocIQAARnPb.jpg

bugün çok şaşırtıcı birşey oldu.genelde biz öğretmenler camiası olarak böyle olaylara pek tepkisiz kalırdık.nedense mevzusu bile geçmezdi ki çocuklara eğitim verenler aileden sonra bizleriz.

bu sabah öğretmenler odasına girdik herkes kabanlarını çıkardı,bi baktım ki hepimiz baştan ayağa siyah giyinmişiz ve herkes aşırı tepkili bu olayı konuşuyor.yeter artık diye bağırıyor kadınlar.

uyanıyoruz galiba!

Eğitim herşeyin başı.Umarım sizin gibi öğretmenlerin sayısı artar.
Eğitim ve öğretimin ayrı olduğunu bilen öğretmenlerin sayısının artmasını temenni ederim.

insanlar cümle kurmakta zorlanırken , haber spikerleri ekran karşısında ağlamaklı haber okurken
birileri de kalkıp kendi düşüncesini mi aşılamaya çalışıyor hayret bişey ya !

büyük lokma ye ama büyük konuşma !
ev hanımlığını tercih edebilirsin evden dışarı adımını atmayabilirsin , bu kadar büyük iddialı laflar ederken hayatta ölümde var hastalıkta var durumunu yabana atamazsın

biri hastalanır ölürse oturup kocamın gelip elimden tutup hastaneye cenazeye götürmesinimi bekleyeceğim
her zaman her durumda yanıma alacak güvenilir bir erkek nasıl buluyum ben ?

mecburuz erkeklerle bayanlarla bir arada yaşamaya mecburuz

bugün yalnız değilsen de gün gelecek yalnız kalacaksın bir bayan olarak tek başına yaşamak zorunda kalacaksın , kendi ayaklarının üzerinde durmak zorunda kalacaksın , peki o zaman ne yapacaksın ? çok merak ediyorum , insan nasıl bu kadar iddialı konuşur hayret ediyorum ben doğrusu

Eğitim herşeyin başı.Umarım sizin gibi öğretmenlerin sayısı artar.
Eğitim ve öğretimin ayrı olduğunu bilen öğretmenlerin sayısının artmasını temenni ederim.

ben artık artacağından eminim.bütün gün buna tepki gösterdi herkes.hatta bir erkek öğretmen bi kadın öğretmene şakayla karışık sesini yükseltti kadın arkadaşım sus bi daha bana bağırma yeter ettiniz artık diye coştu bi anda,süper oldu.

arkadaş ben okurken dayanamıyorum ailesi bu vahşeti okudukça ne hale geliyo kimbilir bunların elinde kaç saat çırpındı bu kızcağız Allahım aklımı koru Yarabbim

Şerefsizin ifadeleri kan dondurucu neredeyse kız kendi kendini kesti yaktı diyecek adi herif inşallah en ağır şekilde ceza alır.Çakal resmen iz bırakmamak için ellerinden gelen herşeyi yapmışlar.Kıyamamm özgecanımm masumum ne büyük acılar çekmiş..Allahım ailesine sabır versin bu olayları vede bu canilerin ifadeleri ailenin acısını kat ve kat arttırıyordur.Hiç bir avukat savunmayı kabul etmemiş hakimlerimizinde bu sonradan ifade değiştirmeye kanacaklarını sanmıyorum.İnşallah en ağır cezayı alırlar..

Yayın yasağı gündemde imiş :KK62::KK47::KK47::KK47:
Yaaa my nette okudum anlatmışş her şeyiii ince ayrıntısına kadar...

Kızz benim acelem var demiş 100 tl para vermiş falan diyo yaa ...

Bana saldırdı diyor.... Resmen o kaşındı der gibii şerefsiz...

Fatih diye bir arkadaşıı hep demiş buna yakalım keselim bıçaklayalım diye....:KK34::KK34:

Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ı vahşice öldürdükleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen 3 zanlı tutuklandı. Mahkemeye çıkartılan zanlılardan Ahmet Suphi A, "canavarca hisle öldürme", Necmettin A. ile Fatih G. ise "suça iştirak, yardım ve yataklık" suçlarından tutuklandı.

Tüm Türkiye 'yi ayağa kaldıran bu cinayet sonrası ''İdam geri gelsin'' diyenler de oldu, hadım isteyenler de... Peki normal şartlarda bu tarz bir durumda zanlıların alacağı en ağır ceza ne?

Özgecan Aslan'ın öğrenim gördüğü Çağ Üniversitesi'nin Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ertekin, yargılama süreciyle ilgili şu değerlendirmeyi yaparak zanlıların alabileceği en ağır cezayı açıkladı...

"Zanlı 'hunharca hislerle öldürme' ile yargılanacak. Cezası ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıdır. Hukukumuzdaki en ağır ceza budur. Ağırlaştırılmış hapis cezasının ömür boyu hapis cezasına göre en belirgin farkı, aflardan yararlanamayacak olmasıdır. Aftan yararlanabilmesi için 30-39 yıl hapis yatmış olması gerekir. Hükümlü, tek kişilik odada barındırılır. Spor ve iyileştirme faaliyetine katılamaz. Cezasının infazına, hiçbir surette ara verilemez." (Sabah)

Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ı vahşice öldürdükleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen 3 zanlı tutuklandı. Mahkemeye çıkartılan zanlılardan Ahmet Suphi A, "canavarca hisle öldürme", Necmettin A. ile Fatih G. ise "suça iştirak, yardım ve yataklık" suçlarından tutuklandı.

Tüm Türkiye 'yi ayağa kaldıran bu cinayet sonrası ''İdam geri gelsin'' diyenler de oldu, hadım isteyenler de... Peki normal şartlarda bu tarz bir durumda zanlıların alacağı en ağır ceza ne?

Özgecan Aslan'ın öğrenim gördüğü Çağ Üniversitesi'nin Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ertekin, yargılama süreciyle ilgili şu değerlendirmeyi yaparak zanlıların alabileceği en ağır cezayı açıkladı...

"Zanlı 'hunharca hislerle öldürme' ile yargılanacak. Cezası ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıdır. Hukukumuzdaki en ağır ceza budur. Ağırlaştırılmış hapis cezasının ömür boyu hapis cezasına göre en belirgin farkı, aflardan yararlanamayacak olmasıdır. Aftan yararlanabilmesi için 30-39 yıl hapis yatmış olması gerekir. Hükümlü, tek kişilik odada barındırılır. Spor ve iyileştirme faaliyetine katılamaz. Cezasının infazına, hiçbir surette ara verilemez." (Sabah)
bugün aldığım en güzel haber bu olabilir. hunharca hislerle öldürme.... zaten FAtih dedi, FAtih yaptı diye ortaya atmasının sebebi bu. yakmak benim aklıma gelmedi, o azmettirdiyi iddia etmek.
ulan yaptığınız bokun bile arkasında duramıyorsunuz, sonra erkeğim diye ortada geziyorsunuz. çok şükür ki kadınım.

uyanıyoruz galiba!
Bugun ben de çocuklarımı okula bıraktım ordakı çogu kadın sıyah gıyımlıydı

Hatta danısmadakı kız muhasebede ki bayan öğretmenlerimiz onlarda siyah gıymıslerdi

Bu kadınlara yapılan vahset artık son bulsun

Bigün hepımızın basına gelebılır

Rabbım güzel gözlü kızın mekanını cennet etsın ailesine sabır versin

Evlatlarıma sarıldıkça evlatlarını kaybeden anneler geliyor aklımı oynatacak gıbı oluyorum

.Bakın erkekler, KFC sizler için ne yapmış? Özgecan’ın “şerefine”. Daha fazla tahrik olun diye size göğüs ve kalça satmak istemiş. Neden mi? “Erkek adam et yer!” dostum. Sizlere dayatılan erkek adam olma ile et yeme arasında çok sıkı bir bağlantı var. Tıpkı, taciz, tecavüz ve şiddet arasındaki bağ gibi. Kadınlar ve mezbahada kafası kesilen hayvanlar üzerinden kendini “nasıl” erkek hissettiğini anlatsana bana.

alıntıdır*

-frida

16817_346799112184688_2290749453346112180_n.jpg

Back