• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Allah rahmet eylesin..
Ne yazık ki kadınlara yönelik şiddetin önüne geçilebileceğinden hiç umudum yok.
Mahkemeye lacileri çekip çıkarlar sonra iyi hal indirimini alıp salıverilirler..
Özgecan ilk değildi son da olmayacak maalesef..
Pamun ipliğine bağlı hayatlarımız...

tamam canım mutfağı seven biri olarak onun bloğunudanda bir kaç tarif almıştım.. hararetli yazılarınızı okuyunca azıcık yumuşatmak adına öyle bir yorum yaptımm..ben bazı arkadaşlara katılıyorumm onun bir düzmece olduğuna inanıyorumm .
ben de seviyorum vallaha yemek yapayım ölürüm ama yine de kendini böyle usta sosyolog sanması sinirimi bozuyor.
bence de kadın değil bu arada, bir erkeğin mükemmel kadın nasıl olur virali bu.

milliyette okudum az önce. Okuduğumdan beri midem bulanıyo ensem smsert oldu. Offfff. İnsan böyle bir vahşeti nasıl yapabilir ya. ve bunu yapan insan 13 yıl ceza ile kurtulacak. en fazla 13 yıl...
ya 13 yıl olacağından ben emin değilim çünkü işin içine yakma diri diri gömme vs girdiğinde canavarca hisle öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet diyenler var.
umarım öyle olur. yaşı da 26 adamın yani 18'den küçükten yırtamaz, Münevverin katili o yüzden az ceza almıştı biliyorsunuz.

ya 13 yıl olacağından ben emin değilim çünkü işin içine yakma diri diri gömme vs girdiğinde canavarca hisle öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet diyenler var.
umarım öyle olur. yaşı da 26 adamın yani 18'den küçükten yırtamaz, Münevverin katili o yüzden az ceza almıştı biliyorsunuz.

offff offf 13 değilse hadi 18 yıl olsun. Kızın ellerini canlıyken kesmişler ya. hırıltılı nefes alırken. Tüm kanım çekildi son ifadelerini okurken.

milliyetteki editör tümünü yayınlamaya yüreğimiz elvermiyor diye yazmış.

http://www.milliyet.com.tr/iste-vahsetin-tutanaklari-gundem-2014568/

Allah bu hızır ayında bın belasını versın o pıslıgın cani yaratık nasıl kıydın vurmaya nasıl oldurdun nasıl dokundun masum tertemız bı kıza nasıl vıcdanı varbu ınsanların

Buna rağmen vahşeti gizleyemeyen Altındöken, polis ifadesinin aksine, tecavüze yeltenmediğini, levye ile Özgecan'a vurmadığını, kısa yoldan gitmek isteyince önce Özgecan'ın kendisine vurduğunu ve biber gazı sıktığını söyledi. Altındöken, bunun üzerine vurduğunu, yerdeyken defalarca tekmelediğini söylediği Özgecan Aslan'ı, arkadaşı Fatih'in "işini bitir" demesi üzerine boynundan defalarca bıçakladığını, ellerini ise yine arkadaşının verdiği akılla henüz hırıltılar çıkartıp öksürürken kestiğini ifade etti. "Cinsel ilişki" amacı olmadığını, cinayeti planlamadığını kaydeden Altındöken, babasını Özgecan'ı yaktıkları aşama dahil her aşamada korumaya çalışırken, arkadaşının ise babasının "hastaneye götürelim" teklifine rağmen cinayetin işlenmesini istediğini anlattı. Ancak ifadelerdeki çelişkiler hem işbirliğini, hem gözaltına alındıktan sonra ifadesini yeniden kurguladığı anlaşılan Altındöken'in tüm eylemlerini ortaya koydu.

ay inaanılır gibi değil

cahide denilen kadın gibi niceleri var aramızda yaşayan.
oğullarını şehzade gibi yetiştiren,evlenincede padişah sanan hep bu tip kadınlar.
Onların yetiştirdiği oğlanlar bunlar.Benim oğlum herşeye hakkı var diyen kadınların çocuğu .
Evlenince kaynana olan kadınların çocuğu,kız çocuklarının sevgili oğluşlarına hizmet etme zorunda bırakan kadınların,seni abine söylerim erkek kardeşine söylerim diye büyüten kadınların çocuğu bunlar.
Kadının en büyük düşmanı kadındır
.

1488664_1012744338755543_6717340399939781312_n.jpg

offff offf 13 değilse hadi 18 yıl olsun. Kızın ellerini canlıyken kesmişler ya. hırıltılı nefes alırken. Tüm kanım çekildi son ifadelerini okurken.

Gözünü oymak istedim o pisliğin yemin ederim.
Böyle insanları okudukça onlara yapmak istediklerimin şerrinden korkuyorum.
Manyak ruh hastası...

okuldan eve dönüşte, eve girene kadar hep telefonla konuşurdum ve sürekli arkama bakardım. artık herkese şüpheyle bakıyorum. Allah bütün kadınları korusun, Özgecan seninde mekanın cennet olsun, huzurla uyu :(

Cahit Sultani kim ne yapsin? Oktay Usta var hem sempatik hem tarifleri güzel. :)
O Cahide denen 2 ayaklinin sahte odugu teorisi cok mantikli geldi bana da. Hic dusunmemistim bunu ben. Mantikli geldi. Cunku tek bir fotografi bile yok internette.
Birilerinin alter egosu zaar. Kimlerin acaba? :KK14:

Cahide sultanmidir ne geyiktir, surekli sacma sapan yazilar paylasiyor. Hayali uydurma seyler. Birkactanesine yorum yazdim, islerine pek gelmediginden yayinlamadilar. Anca yalakalarinin yorumlarini paylasiyorlar. Bu kadinin sitesine biri bir el atsa iyi olcak. Gereksiz

vallaha hafifletici sebebi yok bence. ifadesinin iler tutar yanı yok çünkü. zaten tecavüze yeltenip yeltenmediği de çıkar meydana. her şeyden önce o gece üzerinde olan kıyafetleri de yakmadıysa meni izi vs varsa çıkar meydana.
kızın ölmemesi, ellerinin canlıyken kesilmesi, canlıyken yakılması, kız bir kere kaza sonucu ölmemiş, öldürdüklerinde sağmış, ki sesi geliyormuş.
canavarca işlediği cinayeti pişkin pişkin anlatmış bir de.

Back