- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.201
yok yok, senin eşin polisti değil mi? o biliyordur mesela, daha o herifi alacaklar olay yerine götürüp yediği haltı anlattıracaklar, sonra bilirkişi gidecek o inceleyecek falan fişmekan.
o kadar kolay değil o işler.
elin bebesi bir söylenti atmış ortaya inanmayın.
kızın kanı yerde kalmayacak inşallah.
eylemler gosterılıyor su andaBen tv açamıyorum oğlan yüzünden haberlerde neler var yazın arada facede ne görüyosam o
aman aman öyle deme, küçücük evladı, gencecik karısı var, değer mi hayatını karartmaya elin pisliği.canım benım ki masa başı maaş harcirah ihale gibi işler yapıyo batmanda da lojistikte ama teorik olarak biliyodur öyle ortamlara girse çeker vurur benimki heralde
dile sahip çıkmak lazım, insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş derler. ben yine de bir İNSAN olarak bir hemcinsim için Özgecan'ın başına geleni dilemem. dilerim ki Özgecan'ın ölüm anında hissettiklerini hissetmek zorunda kalmasın.Utanc duyuyorum
Sinirimden agliyorum.Eki Görüntüle 1417164
Boşuna oksijen tüketiyo bu beyinsizler.Utanc duyuyorum
Allahaşkına şu beyinsizleri konuşturmayalım, nerde olursa olsun susturalım.Utanc duyuyorum
ben evın içine sığamıyorum bu yorum yüzündenBoşuna oksijen tüketiyo bu beyinsizler.
Yemin ediyorum Allah bir sonlarını getirse.
Ne laflar geçiyor içimden susuyorum.
Bunlardaki beyin karınca kadar bile yok.
İçi saman dolu resmen Allah onların başına da hiç tahmin etmeyeceği şeyler getirir ve bu konuşmalarını hatırlarlar.
Elim ayağım titredi bir hemcinsimin bunları yazması nasıl bir aşağılıktır ya..............
çok ciddi sorunları var bunu yazanın. Akli dengesi yerinde olsa kendini böyle küçük düşürür mü acaba?Utanc duyuyorum
konusuyolar baksanaAllahaşkına şu beyinsizleri konuşturmayalım, nerde olursa olsun susturalım.
Ben de hep bunu düşünürüm. Özellikle de fotoğrafları sosyal medyada dolaşıp kimlikleri deşifre edildiğinde. Bir yandan seviniyorum ''Ohh rezil oluyor, hapisten çıksa bile alnına bir leke sürüldü bir daha çıkmaz, herkes tarafından dışlanacak.'' diye. Öte yandan çocuklarını düşünüyorum. Kızları ufakmış sanırım. Ama düşünsene bu kız çocukları okula gidiyorsa kim bilir ne gibi muamelelere maruz kalacaklar? İnsan içine nasıl çıkacaklar? O yüzden bu fotoğrafları yayınlama, isimleri deşifre etme olayı etik bir ikilem yaratıyor bende.Bir de diger yanda bu sapıkların aileleri var... Annesi onca besle büyüt bu yaşa getir, ürün bu. Acaba o kadın ne hissediyordur. Ya da karısı... onca yıl beraber yattıgın adam böyle bir şey çıkıyor. Bir de 2 tane kızı varmış, şiimdi o kızlar buna baba mı diyecek? Adinin yaptıgı hayvanlık kaç kişinin hayatını mahvetti resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?