Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

kızlar baro avukat vermedıgı ıcın adli sürece başlanamıyormuş haberlerde dedı sımdı

canım benım ki masa başı maaş harcirah ihale gibi işler yapıyo batmanda da lojistikte ama teorik olarak biliyodur öyle ortamlara girse çeker vurur benimki heralde

Yok kızlar ya 13 yıl falan hikaye ağırlaştırılmış müebbet yiyecek o kesin de babası ve arkadaşı olacak mahluklar ne kadar yatar belli olmaz . Hoş bu suphi denen .... Hücre hapsi de ödüldür ama umarım havalandırmada, banyo sırasında falan bi yerde kıstırır da birileri icabına bakarlar intihar süsü vererek inşallah.

celal pir şu an star haber bülteninde nihatın
nihat doğan yanlış anlaşıldı falan diyen vtr si sonunda

benim olmazsa taciz ederim diye bir şarkısı olan..... dedi ben bittim işte bunun gibi mallara lafı koymak lazım

canım yandı haberleri izleyemedim
yorumları okudum da bu kızcağızın Allah rahmet eylesin dekolteli giyindiği nerde yazıyor allah aşkına
nerden çıktı bu durum , millet bazı sitelerde yorumlarında saçma sapan dekolte muhabbetleri ediyor
bu cinayet sonrasında kim kalkmışta oturup kızın giyimini tasvir etmiş ya ?

hele hemcinslerimin yorumları en az erkekler kadar kadınlardan da korkacan arkadaş dedittirdi bana
ne alaka dekolte ile yahu
tecavüz bu tecavüz kapalı açığımı var , kapalıya tecvüz eder üstünü başını yırtar soyar yani
ne saçma salak yorumlar yazıyorlar ya çıldırmamak elde değil
böyle düşünen kadınlardan çoluğunuzu çocuğunuzu uzak tutun , hatta kafasını duvara çarpında bilinci yerine gelsin !!!!

Bir de diger yanda bu sapıkların aileleri var... Annesi onca besle büyüt bu yaşa getir, ürün bu. Acaba o kadın ne hissediyordur. Ya da karısı... onca yıl beraber yattıgın adam böyle bir şey çıkıyor. Bir de 2 tane kızı varmış, şiimdi o kızlar buna baba mı diyecek? Adinin yaptıgı hayvanlık kaç kişinin hayatını mahvetti resmen.

Utanc duyuyorum
Sinirimden agliyorum.Eki Görüntüle 1417164
dile sahip çıkmak lazım, insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş derler. ben yine de bir İNSAN olarak bir hemcinsim için Özgecan'ın başına geleni dilemem. dilerim ki Özgecan'ın ölüm anında hissettiklerini hissetmek zorunda kalmasın.

tabi ya bu ülkede çoluğu çocuğu olan kadına hiç tecavüz edilmedi zaten
evinde oturan dışarı adımını bile atmayan kadına polisisiz biz tüpcüyüm ben deyip evine zorla girilmedi zaten ..
böyle yorumlar yazanlar anlaşıldıki dünyadan bi haber yaşıyorlar
hayatlarında ilk kez tecavüz olayı duymuşlar haber okudukları yok !! ama konuşmaya gelince bilmiş bilmiş konuşurlar !!!

Utanc duyuyorum
Sinirimden agliyorum.Eki Görüntüle 1417164
Boşuna oksijen tüketiyo bu beyinsizler.
Yemin ediyorum Allah bir sonlarını getirse.
Ne laflar geçiyor içimden susuyorum.
Bunlardaki beyin karınca kadar bile yok.
İçi saman dolu resmen Allah onların başına da hiç tahmin etmeyeceği şeyler getirir ve bu konuşmalarını hatırlarlar.
Elim ayağım titredi bir hemcinsimin bunları yazması nasıl bir aşağılıktır ya..............

ben evın içine sığamıyorum bu yorum yüzünden
hangı mantık hangı zıhnıyet ya hangı hangı

Ben de hep bunu düşünürüm. Özellikle de fotoğrafları sosyal medyada dolaşıp kimlikleri deşifre edildiğinde. Bir yandan seviniyorum ''Ohh rezil oluyor, hapisten çıksa bile alnına bir leke sürüldü bir daha çıkmaz, herkes tarafından dışlanacak.'' diye. Öte yandan çocuklarını düşünüyorum. Kızları ufakmış sanırım. Ama düşünsene bu kız çocukları okula gidiyorsa kim bilir ne gibi muamelelere maruz kalacaklar? İnsan içine nasıl çıkacaklar? O yüzden bu fotoğrafları yayınlama, isimleri deşifre etme olayı etik bir ikilem yaratıyor bende.
Suçlunun kayıplara karıştığı durumlar dışında tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…