- 25 Temmuz 2013
- 2.856
- 2.811
- 158
- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.061
Nasıl ayağa kalkmadı millet ya? Hem sosyal medyadan hem de tvden çok tepkiler geldi ve yürüyüşler yapıldı.bu cümlemden bunumu anladın....
ıyı oku bence....ben uzulmedıler hak ettıler ordakıler bılmem ne demedım....
ordakıler ıcın ayağa kalkan mıllet burda neden kalkmıo demeye getırdım..
anlayan anladı ve begendı...
ıyı oku..
Nihat Doğan'ı hiçbir zaman sevmezdim. Hep boşa döl israfı olduğunu düşünürdüm. Yorumuyla şimdi düşüncemi daha da doğru çıkarmış oldu.al bir salak daha.
Atilla Taş @AtillaTasNet 1 sa.1 saat önce
Olm siz nasıl insanlarsınız lan? hükümete yaranıcam diye, bu kadar da olmaz yahu!
al bir salak daha.
Atilla Taş @AtillaTasNet 1 sa.1 saat önce
Olm siz nasıl insanlarsınız lan? hükümete yaranıcam diye, bu kadar da olmaz yahu!
Birilerine tecavüz ettiği de olmuştur da haberlere yansımamıştır. Allah biliyor bunun ne haltlar işlediğini.neden Nihat doğan a şaşırıyoruz ki?
kendisinin bir şarkısı şöyleydi. Çocuktum hatırlıyorum nasıl bir bakış açısı diye...
"Görür görmez onu kalbim duruldu
benim olacak dedim kendi kendime
eş dost ne der bilemiyorum amma
elde etmezsem ölürüm billa
tuttuğumu deli gibi koparırım amma
iyilikle olmazsa vallahi zorla
benim olmazsan taciz ederim
bana gelmezsen yer bitiririm
inadım inat bunu biliyorsun
benim olacaksın sana yemin ederim"
Tabii halden anlıyor kendisi bu şarkı sözünü yazan zihniyet ile o olayı yapan zihniyet aynı.
Benim olmazsan taciz ederim diyor adam ya. Bu nasıl bir bakış acısı? sapık ruh hastası herif...Birilerine tecavüz ettiği de olmuştur da haberlere yansımamıştır. Allah biliyor bunun ne haltlar işlediğini.
Birilerine tecavüz ettiği de olmuştur da haberlere yansımamıştır. Allah biliyor bunun ne haltlar işlediğini.
Izzet yildizhan'la bu adam otelde alem yaparken o....spulari dovmusler , onlardan biri sikayet edip basinada konusmustu cok net hatirliyorum esi yildizhani terk etmisti ama sonra affettibi adam vardı neydi adı unuttum onunla alem yaparken yakalandılar bi olaylar oldu dur hatırlıcam
izzet yıldızhan tele kız çağırmışlar.bi adam vardı neydi adı unuttum onunla alem yaparken yakalandılar bi olaylar oldu dur hatırlıcam
hatırladım izzet yıldızhan denen kıro yaz ikisinin adını google a
iğrenç bu ya. nasıl izin vermişler bunaneden Nihat doğan a şaşırıyoruz ki?
kendisinin bir şarkısı şöyleydi. Çocuktum hatırlıyorum nasıl bir bakış açısı diye...
"Görür görmez onu kalbim duruldu
benim olacak dedim kendi kendime
eş dost ne der bilemiyorum amma
elde etmezsem ölürüm billa
tuttuğumu deli gibi koparırım amma
iyilikle olmazsa vallahi zorla
benim olmazsan taciz ederim
bana gelmezsen yer bitiririm
inadım inat bunu biliyorsun
benim olacaksın sana yemin ederim"
Tabii halden anlıyor kendisi bu şarkı sözünü yazan zihniyet ile o olayı yapan zihniyet aynı.
Çocuktum hatırlıyorum 7-8 yaşlarında ile ilk şarkısı buydu. Düşünün zihniyeti. Ben daha birsey demem...iğrenç bu ya. nasıl izin vermişler buna
Erkekten daha fazla adamlık yapan kadın gördüm ben bu ülkede. Fakat erkeğin tek bir işi var, adam olmak. Onu da beceremiyorlar.
adam gibi erkekler yok adam gibi kadınlar bu ülkede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?