- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.041
Canim bunu sen ben anliyoruz o okuz gibilerin anlamasi mumkun degil gebersin insallah serefsizBu polisiye filmleri izleyip yapacaklari konusunda fikir edinmekten bahsetmis birisi de bu filmlerde bahsi gecen kan izlerinin ve dnanin yansa dahi yok olmayacagini iyi dinlememis izlememisler.
Kesinlikle sana katılıyorum aynısını yaşamalı ya idam bile bana ödül gibi geliyoridam gelse ne olur ki? çözüm mü bilemiyorum.
aynısını yaşamalılar.örneğin birine tecavüz edip başını taşla ezerek mi öldürdün,aynısı sana yapılmalı.
çok mu manyakça bi fikir bilmem de ben böyle düşünüyorum.
Ben hala haberlere baktıkça ağlamaklı oluyorum gidip yuzumu yıkıyorum.Adam kızın ellerini kesmiş bir de şerefsiz alçak
bu konuda ben de bi kaç şey duydum ankarada okuyan bir arkadaşım anlattı gazi üniversitesinde ki ülkücü çeteler bunların başındakine reis diyorlarmış tespihle felan geziyorlar , bı kızın önüne tespihini atmış artık benim sevgilimsin demiş , kız kabul etmemiş , bi yerde kıstırıp kızın belini kaydıracak derecede dövmüş, kız yatalak olmuş, kantin de de ramazanda yemek yiyen bir kızın masasına vurup hastamısın diye kovmuşlar , böyle şeyler de varmış tabi bunlar insan değil.2 yil kadar Mersin'de ikamet ettim, yeni yetme zamanlarim orada gecti oturdugumuz muhitte erkek kardesim cete catismasinin ortasinda kalmisti bildigimiz silahli bir catisma sukurler olsunki sag kurtuldu . Mersinde ceteler ulkuculer cok feci suclar islemektedirler bunu parti suclamasi yapmak icin yazmiyorum farkli yerlere cekilmesin lutfen!
Kiz arkadasim bu ocaklara giderdi ve olan olaylari anlatirdi gercekten mide bulandirici canice seylerdi bide reisin kollarinin kilini taradim kestim diye ogunurdu .
Ben hala haberlere baktıkça ağlamaklı oluyorum gidip yuzumu yıkıyorum.
Elleri kesiyorlar artık, o kadar ustalaştılar ki güya kendilerini çok zeki zannediyorlar.
Allah şaşırtıyor işte planladıkları gibi götüremiyorlar ki işi.
Bir de bu hayvanların sanal ağ hesaplarına bakınca hep aynı kafada insanı görüyorum.
Heran başka bir kıza kotuluk edebilecek potansiyelli adiler görüyorum..
hepsi arkadaş bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim diye boşuna dememişler yaparlar hepsi çete çünkü biri yorum yazmış yanlış anlaşılma olmuş hemen kafana sıkarım diye tehdit etmiş, bir temizlik şart bunlara, zaten ülkede az bir olay çıksın hemen adana mersin karışır niye acaba.Ben hala haberlere baktıkça ağlamaklı oluyorum gidip yuzumu yıkıyorum.
Elleri kesiyorlar artık, o kadar ustalaştılar ki güya kendilerini çok zeki zannediyorlar.
Allah şaşırtıyor işte planladıkları gibi götüremiyorlar ki işi.
Bir de bu hayvanların sanal ağ hesaplarına bakınca hep aynı kafada insanı görüyorum.
Heran başka bir kıza kotuluk edebilecek potansiyelli adiler görüyorum..
İdam kesinlikle bunlara hafif gelir ama, en azından bir daha böyle bir işe girişecek pislikler için gözdağı olur. Bu kadar basit olmadığını öyle afla mafla çıkamayacaklarını oğrenirler.Adam DNA izini hesaplamış ya. Düşünsene ilk defa gördüm böylesini. O anda böyle bir şey gelebilmiş aklına. Yüzüme tırmaladı tırnaklarında iz kalmıştır diye kestim demiş. O kesik elleri bile yakmışlar. Allah şaşırtıyor insanı jandarmaya yol sormuşlar o yolu bildikleri halde neden sormuşsalar artık. O yüzden bu kadar çabuk yakalandı bunlar.
Tek istediğim bu sefer ağır bir ceza versinler artık ya. Maliye bakanı tweet atmış idam cezası konuşulmalıdır diye.
Allah cezasını versin bu pisliğin. Yazıklar olsun onun şanına şöhretine.Peki buna ne demeli? Ahlaksız sapık.
Tirnaklarinda dnası bulunmasın diye yapmış pislik.Elleri de mi kesilmis? Yoksadigercinayet degil mi kesik bilek cimayeti? Sanki cinayetler karisti. Ozgecan in elleri kesilmemis benim bildigim
maalesef kesilmiş. tırnakladığı için tırnaklarında dna izi kalmasın diye pislik kesip yakmışElleri de mi kesilmis? Yoksadigercinayet degil mi kesik bilek cimayeti? Sanki cinayetler karisti. Ozgecan in elleri kesilmemis benim bildigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?