• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Doğru söylüyorsun... hastaneden cikarken saldiranlara tepki gosteriyor sinirleniyor ustune ustluk hadsiz... İşkencelerin en büyüğünü hak ediyorken itelenmeye sinirleniyor

Buna şöyle yapmak lazım, yok böyle yapmak lazım diyesim geliyor ama ne yaparsak yapalım bunun hakkını veremeyiz.

Ahh yüzü gözlerimin önünden gitmiyor Özgecan' ın o sapıkları ne olurdu halka bıraksalardı da halk verseydi cezalarını. Bu ... Leri toprak bile kabul etmez geberseler de ödül olur bunlara

Ne alakası var ki şimdi?
Aynı kişiler o adamlar içinde üzüldü,Filistinde ,Afrika 'da ki çocuklar için de üzüldü,bu kadın için de üzüldü.
O adamlar karikatür çizdi diye öldürülmeyi hak mı etti,insanlar o adamlara üzülmesin mi yani?
He bu arada bu cinayetleri işleyenlerin hepsi ağızlarından Hz Muhammed,Allah kelimelerini ağızlarından düşürmeyen kişiler,Özgecan'ı öldürenler de.
bu cümlemden bunumu anladın....
ıyı oku bence....ben uzulmedıler hak ettıler ordakıler bılmem ne demedım....
ordakıler ıcın ayağa kalkan mıllet burda neden kalkmıo demeye getırdım..
anlayan anladı ve begendı...
ıyı oku..

Geçen evde tüp bitmişti 5 yıldır evliyim eşim hep der anneni yada kardeşlerinden birini çağır yalnız kapıyı açma tüpçüye diye...burası türkiye valla herşeyden sakınmak lazım...annemde kızken tenbihlerdi biz bu kadınların derdi çilesi bitmez böyle sapıklar olduğu sürece..adamlar fatmagülün suçu ne dizisini izlemişler facelerinde yazıyo...izleyip izleyip eyleme geçmeye kalkmışlar...bu suphi denen manyak psikolojik hap alıyomuş ya rahmetli özgecan kardesimizde psikoloji okuyomuş..sakın bu sapık bu kızı önceden gözüne kestirmesin bana tesadüfi gibi gelmedi...doktora geldiğinde falan öğrenci doktorsa bu kızımız muayenelere katılıyo öğrenci doktorlar ya ordan aklima geldi..bu manyak bu kızı takip etti belkide...iyice paranoyak ettiler bizi buşerefsizler..

Allah böyle erkeklerin belasını versin.
Nasılda güzel bi kız ne istemişler ya. İdam edilmesin onlar. Yıllarca zulme uğrasın. Hergün ölmek için beklesinlerde ölemesinler.
O babanın o annenin günahı neydi ya. Rabbim ailesine dayanma gücü versin.
Bizi, annelerimizi, kardeşlerimizi, evlatlarımızı böyle soysuz köpeklerden korusun Allahım.

Ne desem bilemedim, acı derin kelimeler kiyafetsiz.. Bu nasıl acıdır Allahım? Kim bilir ne kadar bağırdı, ne kadar yardım istedi, ne kadar dua etti, gencecik bedeni nasıl yandı.. Ah seni doğuran ana, senin için çalışıp dininen baba.. Ah Özge ah....

Gizemler mertler serpiller ozgecanlar hele hele 17 aylik izmirdeki yavrum bunlar medya tarafindan lanse edilenler peki ya edilmeyen canlar yavrum kizim yanimda yatiyo gozyaslarima engel olamiyorum panik atagim azitti iyice Allahim sen koru evlatlarimizi kiz cocugu yetistirirken nasil bir korku cokuyor uzerimize

Kardeşim çarşamba günü gelmişti yatılı okulundan şimdi geri yollayacagız yarın.Gidene kadar 100 kez ararım herhalde.Bu manyaklar yüzünden yolda araçtayken bile ailemizin güvenliğınden şüpje ediyoruz

Bu adam yiyecek,içecek,gülecek,nefes alacak yine...Bunları lime lime edecek hukuk varmı dünyada ?
Yaşamasın,ölüm acısı çeksin diye değil,sonsuz azabı hemen başlasın diye idam edilsin...
Zalimler için yaşasın cehennem...

"Etrafınıza bakınmayın hiç, BAHSİ GEÇEN SİZSİNİZ!!!

Epey zamandır istemediği gebeliği sonlandırmasından, ne giyeceğine, nasıl konuşacağına, nasıl güleceğine kadar kadınların hayatına dair her konuda ahkam kesen yine sizler ve bir kısım işbirlikçiniz kadınlar… ‘Batı’nın teknolojisini alalım ama ahlakını almayalım’ diye diye iPhone’dan tecavüz izleyen, chat odalarında 12 yaşında kız çocuğuna musallat olan ucubelerin ortalıkta gezdiği bir toplum yarattınız."

Trafikte araba kullanan kadına müstehzi bir gülüşle, ‘Belli işte kadın değil mi’ yapansınız, sarışına ‘orospu’, esmere ‘kara kuru’ diyensiniz. ‘Sen bir bayansın’ diye başlayan cümlelerle kadınlara nasıl olmaları gerektiği konusunda dersler vermeyi kendine hak görebilen, ‘Kadın dediğin kendine bakacak abicim’ diyerek göbeğini kaşıyanlarsınız."

Hürrem SÖNMEZ

2 yil kadar Mersin'de ikamet ettim, yeni yetme zamanlarim orada gecti oturdugumuz muhitte erkek kardesim cete catismasinin ortasinda kalmisti bildigimiz silahli bir catisma sukurler olsunki sag kurtuldu . Mersinde ceteler ulkuculer cok feci suclar islemektedirler bunu parti suclamasi yapmak icin yazmiyorum farkli yerlere cekilmesin lutfen!
Kiz arkadasim bu ocaklara giderdi ve olan olaylari anlatirdi gercekten mide bulandirici canice seylerdi bide reisin kollarinin kilini taradim kestim diye ogunurdu .

2 yil kadar Mersin'de ikamet ettim, yeni yetme zamanlarim orada gecti oturdugumuz muhitte erkek kardesim cete catismasinin ortasinda kalmisti bildigimiz silahli bir catisma sukurler olsunki sag kurtuldu . Mersinde ceteler ulkuculer cok feci suclar islemektedirler bunu parti suclamasi yapmak icin yazmiyorum farkli yerlere cekilmesin lutfen!
Kiz arkadasim bu ocaklara giderdi ve olan olaylari anlatirdi gercekten mide bulandirici canice seylerdi bide reisin kollarinin kilini taradim kestim diye ogunurdu .
partilerine lafım yok asla ama evet alt kademede kendilerini "karadayı" zannedenlerin tam ortasında okudum üniversitede. kulak keseni mi duymadık, kızla erkek el ele tutuşunca erkeği döveni mi.. başlarındaki adamı ne kadar sempatik buluyosam, itlerinden o derece nefret ediyorum!

bu adamlar mahkemeye çıkacak ve yargılanacak hüküm giyecek değil mi? böyle hukukun da adaletin de anasını satayım ! Özgecan'ın katillerini bize versinler içimizdeki şu yangın sönsün Tecavüze idam cezası veremeyen ülkeye de lanet olsun !

Back
X