- Konu Sahibi braindamage
4. kişinin olduğundan da şüpheleniyorlarmış. Bi 4. canavarda eklenebilir.. boğazını kesmişler kızın.
Yuh ya yemin ediyorum küfürü basıcam şimdi bu ne ya ne bunlar hangi ırktanlar insan değiller de ne bunlar ne !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4. kişinin olduğundan da şüpheleniyorlarmış. Bi 4. canavarda eklenebilir.. boğazını kesmişler kızın.
bende düşünmek istemiyorum yakından tanıyorum akrabasını. acısını dindirecek hiç bişey yok geri dönüşü yok. Kafayı yicem düşünmektenAllah belalarını versin, anlatamıyorum içimdeki ofkeyi kızgınlığı.
Kızın çektiği acıları hele düşünmeli bile istemiyorum..
böyle bi acı yokYuh ya yemin ediyorum küfürü basıcam şimdi bu ne ya ne bunlar hangi ırktanlar insan değiller de ne bunlar ne !
bunlara ölüm ödül olur, hadım edilip ibret-i alem için dolandırmalı ortalıklarda domuzları
Akrabalarının halini hiç düşünemiyorumbende düşünmek istemiyorum yakından tanıyorum akrabasını. acısını dindirecek hiç bişey yok geri dönüşü yok. Kafayı yicem düşünmekten
hiç bi sorunun cevabı yok. kelimeler bile anlamsız şuanda elden bişey gelmiyor. cezalarını çekerler inşallah ne diyeyim ne ettiyse bulsun hepsi. uyuşturucu alıp yapmışlar galiba bütün bunları canavarlarAkrabalarının halini hiç düşünemiyorum
Nasıl diye sormaktan başka birşey yapamıyorum.
Ne düşünüyorlardı acaba diyorum..
Allahım bunların da anaları bacıları var diyorum. Onları da mı düşünmüyorlar diyorum ama yok yani.. Hiçbir sorum cevap bulmuyor..
İnşallah yukarıda anlatılan cezaevi olayları doğrudur da, nefes aldıkları her saniye için lanet ederler.hiç bi sorunun cevabı yok. kelimeler bile anlamsız şuanda elden bişey gelmiyor. cezalarını çekerler inşallah ne diyeyim ne ettiyse bulsun hepsi. uyuşturucu alıp yapmışlar galiba bütün bunları canavarlar
Mektuplar mailler de mantıklı bence.en acısı bu konu bir iki güne unutulut hatta birazdan kaynana görümce sorunlarını daha üst sıralarda görmemiz muhtemel..
ama malesef bu son olmayacak.. çünkü kızımıza oğlumuza salyalarını akıtarak bakan lanet gözler var etrafımızda..
ah yawrum benden bir kaç yaş küçük ama şurda naaşı olsa sımsıkı sarılırdım o kadar içim acıyor ki
annenin şuan hissettiklerini düşünebiliyor musunuz.. bir an aklınıza getirin..
lütfen artık bişeyler yapalım.. yürüyüş çok güzel fikir..Allah gidenden de düşünenden de razı olsun.. ama bunla kalmamalı... ne yapabiliriz ki hep birlikte mailler mi yazalım meclise..mektuplar mı gönderelim.. bişeyler yapalım.. lütfen.. artık dur denilsin.. cezalar yeterli değil
İnşallah yukarıda anlatılan cezaevi olayları doğrudur da, nefes aldıkları her saniye için lanet ederler.
Ölmek isterler ama ölmezler inşallah.
doğrudur büyük ihtimalle olacağı o ama ne bileyim yinede ne olursa olsun geri gelemeyecek bu kız. Yaşadığı son anları düşündükçe delirecek gibi oluyorum Allahım annesine babasına ablasına bütün yakınlara dayanma gücü versin..İnşallah yukarıda anlatılan cezaevi olayları doğrudur da, nefes aldıkları her saniye için lanet ederler.
Ölmek isterler ama ölmezler inşallah.
Aynı kız canım dünkü konudaki kızcağız bu...bende okudum o konuyu..Dün burada birisi paylaşmıştı bir üyenin tanıdığıymış. tecavüz edilmiş 3 tane insan demeğe dilim varmıyor adi şerefsiz tarafından!
edeceksin de bunları yaptıracak kanun yasa nerede ve idamı yasaklayanların vicdanı tüm bunlara rağmen nasıl rahat edebiliyor aklım almıyorYok ya meydan da canlı yayında tüm ülke görecek şekilde canice öldürülüp ibret-i alem edeceksin
edeceksin de bunları yaptıracak kanun yasa nerede ve idamı yasaklayanların vicdanı tüm bunlara rağmen nasıl rahat edebiliyor aklım almıyor
O kanunu çıkartmak için de sesimizi duyurmalıyız.edeceksin de bunları yaptıracak kanun yasa nerede ve idamı yasaklayanların vicdanı tüm bunlara rağmen nasıl rahat edebiliyor aklım almıyor