Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

4. kişinin olduğundan da şüpheleniyorlarmış. Bi 4. canavarda eklenebilir.. boğazını kesmişler kızın.

Yuh ya yemin ediyorum küfürü basıcam şimdi :KK43: bu ne ya ne bunlar hangi ırktanlar insan değiller de ne bunlar ne !

Allah belalarını versin, anlatamıyorum içimdeki ofkeyi kızgınlığı.
Kızın çektiği acıları hele düşünmeli bile istemiyorum..
bende düşünmek istemiyorum yakından tanıyorum akrabasını. acısını dindirecek hiç bişey yok geri dönüşü yok. Kafayı yicem düşünmekten

bunlara ölüm ödül olur, hadım edilip ibret-i alem için dolandırmalı ortalıklarda domuzları

bende düşünmek istemiyorum yakından tanıyorum akrabasını. acısını dindirecek hiç bişey yok geri dönüşü yok. Kafayı yicem düşünmekten
Akrabalarının halini hiç düşünemiyorum:KK43:
Nasıl diye sormaktan başka birşey yapamıyorum.
Ne düşünüyorlardı acaba diyorum..
Allahım bunların da anaları bacıları var diyorum. Onları da mı düşünmüyorlar diyorum ama yok yani.. Hiçbir sorum cevap bulmuyor..

Akrabalarının halini hiç düşünemiyorum:KK43:
Nasıl diye sormaktan başka birşey yapamıyorum.
Ne düşünüyorlardı acaba diyorum..
Allahım bunların da anaları bacıları var diyorum. Onları da mı düşünmüyorlar diyorum ama yok yani.. Hiçbir sorum cevap bulmuyor..
hiç bi sorunun cevabı yok. kelimeler bile anlamsız şuanda elden bişey gelmiyor. cezalarını çekerler inşallah ne diyeyim ne ettiyse bulsun hepsi. uyuşturucu alıp yapmışlar galiba bütün bunları canavarlar :KK61::KK61::KK61:

en acısı bu konu bir iki güne unutulut hatta birazdan kaynana görümce sorunlarını daha üst sıralarda görmemiz muhtemel..
ama malesef bu son olmayacak.. çünkü kızımıza oğlumuza salyalarını akıtarak bakan lanet gözler var etrafımızda..
ah yawrum benden bir kaç yaş küçük ama şurda naaşı olsa sımsıkı sarılırdım o kadar içim acıyor ki :KK43:
annenin şuan hissettiklerini düşünebiliyor musunuz.. bir an aklınıza getirin..
lütfen artık bişeyler yapalım.. yürüyüş çok güzel fikir..Allah gidenden de düşünenden de razı olsun.. ama bunla kalmamalı... ne yapabiliriz ki :KK43: hep birlikte mailler mi yazalım meclise..mektuplar mı gönderelim.. bişeyler yapalım.. lütfen.. artık dur denilsin.. cezalar yeterli değil:KK43:

hiç bi sorunun cevabı yok. kelimeler bile anlamsız şuanda elden bişey gelmiyor. cezalarını çekerler inşallah ne diyeyim ne ettiyse bulsun hepsi. uyuşturucu alıp yapmışlar galiba bütün bunları canavarlar :KK61::KK61::KK61:
İnşallah yukarıda anlatılan cezaevi olayları doğrudur da, nefes aldıkları her saniye için lanet ederler.
Ölmek isterler ama ölmezler inşallah.

en acısı bu konu bir iki güne unutulut hatta birazdan kaynana görümce sorunlarını daha üst sıralarda görmemiz muhtemel..
ama malesef bu son olmayacak.. çünkü kızımıza oğlumuza salyalarını akıtarak bakan lanet gözler var etrafımızda..
ah yawrum benden bir kaç yaş küçük ama şurda naaşı olsa sımsıkı sarılırdım o kadar içim acıyor ki :KK43:
annenin şuan hissettiklerini düşünebiliyor musunuz.. bir an aklınıza getirin..
lütfen artık bişeyler yapalım.. yürüyüş çok güzel fikir..Allah gidenden de düşünenden de razı olsun.. ama bunla kalmamalı... ne yapabiliriz ki :KK43: hep birlikte mailler mi yazalım meclise..mektuplar mı gönderelim.. bişeyler yapalım.. lütfen.. artık dur denilsin.. cezalar yeterli değil:KK43:
Mektuplar mailler de mantıklı bence.
Milyonlarca mektup mail ulaştırsak hepsini geri çeviremezler sanırım.
Asıl kadın milletvekillerine yazmak lazım.
Orada sesi çıkaracak olan onlar.

İnşallah yukarıda anlatılan cezaevi olayları doğrudur da, nefes aldıkları her saniye için lanet ederler.
Ölmek isterler ama ölmezler inşallah.
doğrudur büyük ihtimalle olacağı o ama ne bileyim yinede ne olursa olsun geri gelemeyecek bu kız. Yaşadığı son anları düşündükçe delirecek gibi oluyorum Allahım annesine babasına ablasına bütün yakınlara dayanma gücü versin..

İstanbulda olsaydım canı gönülden katılırdım..internet ortamından yapabileceğimiz ses getirecek bir eylem varsa katılabilirim...yazık olmuş kızcağıza daha dün akşam bdv de bir arkadaş yazmıştı bunu akrabasıymış sanırım kız...üzüldüm gencecik kız..artık minibüsede binemeyeceksek yuh yani...yeter artık erkek egemen bir hayat istemiyoruz...kadın ne ya alınıp satılan mı yenilip yutulan mı bize mal bir eşya muamelesi yapan yada yapmak isteyenlere bir dur demek lazım...doğuda 12 sinde 70 yaşında adama verirler sormazlar kadın oluverir küçük bedenleri ve kocaman yürekleriyle o kızlar çığlık çığlığa bağırırlar kimseler duymaz seslerini...boşanmak ister kadın yada boşanır aradan yıllar geçer adam hala kendi malı eşyası sanır yolda hunharca bıçaklar ölür yada yaralanır kadın kimse dur demez...okul dönüsü minibüse biner genç kız üc pislik gençlik hayallerini hayatını alır birkaç saat içinde insanlıktan çıkmış pis hayvan adamlar kızı yakmışlar yaa içim cız etti tanınmaz haldeymiş dna yapılmış kız öyle tanınmış..

Yok ya meydan da canlı yayında tüm ülke görecek şekilde canice öldürülüp ibret-i alem edeceksin
edeceksin de bunları yaptıracak kanun yasa nerede ve idamı yasaklayanların vicdanı tüm bunlara rağmen nasıl rahat edebiliyor aklım almıyor

edeceksin de bunları yaptıracak kanun yasa nerede ve idamı yasaklayanların vicdanı tüm bunlara rağmen nasıl rahat edebiliyor aklım almıyor
O kanunu çıkartmak için de sesimizi duyurmalıyız.
Kadın milletvekillerimize ulaşmalıyız.
Her turlu yoldan olabilir ama çözüm bizde..

Ölüm çok acı ama böylesi:cry::KK43: Kadınlara, bizlere ne zaman sahip çıkılacak bilmiyorum. Her gün kaç kadın öldürülüyor. Beynim uyuştu sanki, kendimi onun yerine koydum Allahım çok acı çok:KK43: O adileri de iki gün sonra bırakırlar bizde böyle işliyor bu sistem:KK11:

X