- 18 Haziran 2014
- 457
- 193
- Konu Sahibi braindamage
yaşıtım bi kız bu duruma geliyo kimse bana bu ülke gelişiyo demesin idam edilsin bu tecavüzcüler .. keşke.
istanbulda yaşasaydım gelirdim koşa koşa.
istanbulda yaşasaydım gelirdim koşa koşa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır orada olacağım.
Evet benim de yeni haberim oldu sayılır, pek bilgi yok internette o yüzden burada paylaşmak doğru olur diye duşundum. Teşekkür ederim inşallah birçok kişiye haberi ulaştırmış oluruz buradan..Mumkunse arkadaslariniza da soyleyin katilim az olacak gibi gorunuyor cok duyurulamadi.
Konu sahibi arkadasimiza burdan konu actigi icin de ayrica tesekkur ederim. Binlerce kadina ulasacaktir mesaji.
Bu kızı işkence ede ede öldürenler idam ile ödüllendirilirler.off çok kötü Allahım bu nasıl vahşet istanbul da olsam ben de gelirdim dua edicem kıyamam ya , idam geri gelsin artık yeter iyice azıttılar.
Dogdukları güne lanet edecekler. Yaşayanlardan bizzat duydum.Eksi de biri hapishanede onların başına gelecekleri anlatmış
Çok güzel yazmış
olum onlar için kurtuluş
Eksi de biri hapishanede onların başına gelecekleri anlatmış
Çok güzel yazmış
olum onlar için kurtuluş
ne gelecekmiş benim bildiğim onun gibi mahkumların olduğu yere atıyorlar tecavüz suçluları oluyor yoksa diğer mahkumlar öldürür ki zaten yaşatmaz.Eksi de biri hapishanede onların başına gelecekleri anlatmış
Çok güzel yazmış
olum onlar için kurtuluş
Tecavüzcülere hapiste iyi gözle bakılmadığı söylenir inş kat ve kat fazlasını çekerler de ölmekiçin yalvarırlar...
hadım edilsinler bilemiyorum şöyle bi kaç tanesini taksim meydanında sallandırsalar iyi olurduBu kızı işkence ede ede öldürenler idam ile ödüllendirilirler.
Farklı bir çözüm bulunmalı. Görünce gözleri korkmalı artık.
Damatlar koguşu bunun için var.Devlet adaleti sağlayamayınca içerisi hallediyor
Ceza almazlar adam gibi bi kaç ay anca ha oda paraya çevirirler belli mi olur ?
Halka vereceksin cezasını onlar verecek başka türlü olmaz bu iş nasılsa 3-5 ay 1-2 yıl yatarım rahatlığı var
İnş içeri girişi olurda çıkışı olmazlar baba oğul bir de ailecek şerefsiz köpek bunlar soyları kurutulmalı !