Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

off çok kötü Allahım bu nasıl vahşet istanbul da olsam ben de gelirdim dua edicem kıyamam ya , idam geri gelsin artık yeter iyice azıttılar.

Mumkunse arkadaslariniza da soyleyin katilim az olacak gibi gorunuyor cok duyurulamadi.
Konu sahibi arkadasimiza burdan konu actigi icin de ayrica tesekkur ederim. Binlerce kadina ulasacaktir mesaji.
Evet benim de yeni haberim oldu sayılır, pek bilgi yok internette o yüzden burada paylaşmak doğru olur diye duşundum. Teşekkür ederim inşallah birçok kişiye haberi ulaştırmış oluruz buradan..

off çok kötü Allahım bu nasıl vahşet istanbul da olsam ben de gelirdim dua edicem kıyamam ya , idam geri gelsin artık yeter iyice azıttılar.
Bu kızı işkence ede ede öldürenler idam ile ödüllendirilirler.
Farklı bir çözüm bulunmalı. Görünce gözleri korkmalı artık.

Ağız dolusu küfür ettim içimden. Allah rahmet eylesin Özgecan'a, ailesine sabır versin. Sen evladını dokuz ay karnında taşı onca sancıyla acıyla doğur büyüt okut et elin canisi sapığı insanlıktan çıkmışı gelsin canına kıysın. İçim parçalandı ya.. Bu ne vahşet. Ben İstanbul'da değilim ama orada yaşayıp, katılabilecek arkadaşlarıma duyuracağım.

Son düzenleme:
Eksi de biri hapishanede onların başına gelecekleri anlatmış

Çok güzel yazmış
olum onlar için kurtuluş

Allah belanızı versin pislik herifler.. dünya güzeli bi kızın hayatını elinden aldınız.. ellerim titriyor.. o anne babanın hissettiklerini tahmin etmek bile istemiyorum.. inşallah hapishanede aynı muameleyi görürsünüz... Allahın gazabı üzerinizden eksik olmasın

Çok gücüme gitti. Allah belanızı versin lan, o kız size ne yapmıştı :KK61:.

Onun anası babası onu büyütene kadar gözünün içine baktılar. Sizin gibi üç tane köpek hayatını mahvetsin diye mi?

İsyan edesim geliyor. O adamları canlı canlı yakmak istiyorum yemin ederim.

Eksi de biri hapishanede onların başına gelecekleri anlatmış

Çok güzel yazmış
olum onlar için kurtuluş
ne gelecekmiş benim bildiğim onun gibi mahkumların olduğu yere atıyorlar tecavüz suçluları oluyor yoksa diğer mahkumlar öldürür ki zaten yaşatmaz.

Ben de kadınlar olarak bunu ancak biz değiştirebiliriz diyorum.Kadınlar olarak çok şey yapabiliriz. Bu eyleme bütün kadınlar katılmalı. Bu ülke yeterince ezdi bizi. Biz buna dur demedikçe hiçbir şey olmayacak. Böyle insan olmayan mahluklar tecavüz edip yakıp öldürecekler bizi, boşanmak istiyoruz diye sokak ortasında bıçaklanarak öldürüleceğiz. Kısa giydik diye tecavüzü hak görüp, türban taktık diye üstümüze başımıza ne giydiğimizi irdelemeyi kendilerine hak görecekler. Bunların hepsi aynı zihniyet aslında. Susan da aynı zihniyet. Yarın o eyleme iyi okullarda okuyup yarın o kararları veren hakimlerden olmak için katılmayacak gençler de aynı zihniyet. Devlette bir işe girebilmek için yarın o eyleme katılmayanlar da aynı zihniyet. Umarım bu kıza yapılanları unutturmayız. Başka kızlarımıza olmaması için artık taşı yerinden oynatalım, korkmayalım. Yarın onun yerinde başka kızlarımız olmasın diye artık savaşalım.

Ben İstanbulda değilim ama bulunduğum ilde yapılacak her türlü eyleme, harekete destek veririm. Başlığı açan arkadaşımızı da tebrik ediyorum. Artık kadınlar olarak bir şeyler yapmamızın vakti geldi de geçiyor, zira her yeni gün bir yeni kadın cinayeti olarak geliyor. Gelmesin artık.

Ceza almazlar adam gibi bi kaç ay anca ha oda paraya çevirirler belli mi olur ?

Halka vereceksin cezasını onlar verecek başka türlü olmaz bu iş nasılsa 3-5 ay 1-2 yıl yatarım rahatlığı var

İnş içeri girişi olurda çıkışı olmazlar baba oğul bir de ailecek şerefsiz köpek bunlar soyları kurutulmalı !

Seneler önce af gelmişti hatırlarsanız. Güya tecavüzcüleri bırakmayacaklardı. Ama hepsi bırakıldı, bırakılanlar kimler biliyor musunuz tecavüz edip öldürenler, öldürmeden tecavüz edenler içerde kaldı mesela küçücük çocuğa tecavüz eden bir adam serbest bırakılmış ve aynı şeyi seneler sonra gene yapmıştı.
Şimdi ise doğru düzgün ceza bile vermiyorlar. 13 yaşında çocuğa tecavüz edenlere çocuğun rızası var diye serbest bırakıyorlar.

X