Tebrikler Cosmopoli

Şanslıcım bitanem sağol Allah razı olsun hepinizden opuyorumnanaktan
Darısı hepinizin başınıza inşallah :Saruboceq:
cosmoscum burayi yeni gordum bide burdan tebrik edim canim allah tamamina erdirsin rabbim sagsalim saglikli ve hayirli bi evlat kucagina almayi nasip etsin ins ins ins :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım arkadaşım Sağol Allahım tez zmanda sizlerede versin inş.
çok tebrik ederim canım özelden de yazmıştım buradan da yazayım.sağlıklı sıhhatli bi 9 ay dilerim kucağına aldığın günleride yazarsın inşallah...hayırlı olsun tekrardan.

İremcim sağol kuzum
Nasılsın? Nerelerdesn sen?

canım yazın hep ankaradaydım..o yüzden giremedim..bebişimiz kaç haftalık..bu arada bende bebek bekliyorum..şu anda 8 haftalık oldu...rabbim olmayan herkese versin ... kimsenin kucağını boş bırakmasın...senin için de çok sevindim canım..:CüvCüv:

Ayy çok sevindnim tatlım yaa :dance::sm_cool::teytey:
Ben yeni öğrendim işte c.tesi günü 5 haftalık dedi Dr :CüvCüv::ecrin_bebek:

iremcim tebrikler canım ya inan cok sevindima.s.:1hug: uzun zmandır ortalıkta görünmüyordun :1hug: allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin sana inşallah :Saruboceq:

:sm_cool:Başarı budur..:sm_cool:Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin tez zamanda :hooray::hooray:

iremcim tebrikler canım ya inan cok sevindima.s.:1hug: uzun zmandır ortalıkta görünmüyordun :1hug: allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin sana inşallah :Saruboceq:

sağol ablacığım iyi dileklerin için... umarım sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…