Tebrikler Cosmopoli

Sağol canım benmmm
tebrikler canım rabbim kucagınada saglıklı almayı nasip etsin..

aminn inş. Darısı tez zmanda başınıza inş. Cifcifimmm
:nazar::nazar:allahım nazarlardan korusun cosmocum....bu sefer saglıcakla allahım kucagına almayı nasip etsin tatlım.....bundan sonra hep mutluluk gözyaşları dökersin şekercim.............hayırlısı olsun canım...seni seviyoruz...kcoaman ikinizide öpüyorum......:1hug:

Kityy cim ellerine ve o güzel yüregine saglık..inşşallah senin güzel haberinide alıcaz...burdan senide tebrik edicez.......

sağol balımmm
tebrik ederim.a.s.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

tebrikler cosmopolicim bu sefer bebeğiniz sizi hiö bırkamaz inş sağlıkla kucağına alırdsın opuyorumnanaktan

hey allahım ya tekrar sevineyim dedim sositosositodelikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

Gözün aydin canim tebrikler Allah saglikla kucagina almayida nasip eder insallah

Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Ama ben yolunuzu açtım eminim geliceksiniz peşimden

cosmoscum burayi yeni gordum bide burdan tebrik edim canim allah tamamina erdirsin rabbim sagsalim saglikli ve hayirli bi evlat kucagina almayi nasip etsin ins ins ins :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çok tebrik ederim canım özelden de yazmıştım buradan da yazayım.sağlıklı sıhhatli bi 9 ay dilerim kucağına aldığın günleride yazarsın inşallah...hayırlı olsun tekrardan.

X