te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

gerçekten çok güzel görünüyosunuz harika bir düğün olmuş. resimlerinize bakınca içim açıldı.mutluluklar dilerim. Allah ayırmasın

hayran hayran baktım resimlerinize :) gerçekten muhteşem görünüyorsunuz .. eşiniz ve siz . resimleriniz harika ... harika bir hayat geçirmeniz dileğiyle ... mutluluğunuz daim olsun ..

günaydın burcucummmm:))))))

canım merhabaaa:1hug:
kusura bakma yeni gördüm fıstıkımm Şeniz

gerçekten çok güzel görünüyosunuz harika bir düğün olmuş. resimlerinize bakınca içim açıldı.mutluluklar dilerim. Allah ayırmasın

ayy canım yaa çok teşekkürlerrrr:1hug: çok tatlısınnn Şeniz

hayran hayran baktım resimlerinize :) gerçekten muhteşem görünüyorsunuz .. eşiniz ve siz . resimleriniz harika ... harika bir hayat geçirmeniz dileğiyle ... mutluluğunuz daim olsun ..

canım yazdıkların beni çok mutlu etti çok teşekkür ederimm Şeniz çokşekersin sağolll Şeniz

walla hepsi birbirinden güzel yaaa bu resim çektirme olayına ben bayılıyorum:)) çok tatlısınız Allahım mesut etsinnnn

çok değişik ve güzel olmuş
Hayat boyu mutluluklar
çokk çokk teşekkürlerr:1hug:

walla hepsi birbirinden güzel yaaa bu resim çektirme olayına ben bayılıyorum:)) çok tatlısınız Allahım mesut etsinnnn

:1hug: amin canım çok teşekkürler...
vallahi ben herkese öneryorum hem stütyoda ki gibi gerilmiyorsunuz bu doğrultuda da doğal oluyor fotolar tabi... a.s hem iyi şeyler çıkıyor ortaya:1rolleyes:

cok güzel olmus disarda resimler tren yolundaki resim süper siz su icerkeni resim de süper
ayy o resmi bende çok seviyorum ma daha önce onun için ektra bir şey söyleyen olmamaıştı :1hug: çok teşekkürlerrr
ŞenizŞeniz

bir ömür boyu mutluluklar dilerimm
harika kareler bayildim :asigim:
allah agzinizin tadini bozmasin harika bir ciftsiniz ..

canımmmmmmm:1hug: çok teşekkür ederimm Şeniz
amin canım evet allahım büyük umutlarla çıkılan evlilik yolunda kimsenin boynunu bükmesnn :1hug:

ay çokk hoşş olmusunuz..
çok dogal ama bi okdarda özzgün..mutlu olun

özgün :1rolleyes: çok cici bir tabir teşekkürlerrrrŞeniz

çok hos resımler allah mutlulugunuz daım etsın.gelınlık, sacın , mekan hersey superrrrrrrrrrrrr

sağol tatlım teşekkür ederimmm :1hug:
şansımıza hepsi bir araya geldi ve cici bir şy çıktı demekki ortayaa:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…